Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Hierarchia článkov

SuperNews 2/2017

SuperNews | Baseball

V první části února se skoro nic nepřidalo, ovšem na konci bylo přidáno celkem hodně užitečných novinek! 

Začneme tou zajímavější novinkou. Jedná se o nový formát mini hry Golf. Kdo znal Golf dříve, tak jste museli zastavit ukazovač na místě, které bylo dané. Po novém, se vám zobrazí místo kam máte kliknout. Zdá se to lehké, ale rozhodně to není tak lehké jak vypadá. Jelikož máte 2 sloupce tak je těžké si zapamatovat místo, kam kliknout. Byli zrušeny příkazy /golfinvite & /golfjoin, místo kterých se po novém golf zakládá na stadionu.

Příkaz /ConvoyJoin lze nyní používat i ve zkrácené verzi /Cj

Byla přidána slova do cenzury, bohužel ani já nevím která.

Počet vozidel Pobřežní stráže byl zvýšen z 6 na 8 a u Mafií (Yakuza a Ruská Mafie) byl snížen o 1 vozidlo. Hlavním důvodem je neustálé přidávání nových misí k Pobřežní stráži, která potřebuje větší počet vozidel.

Nyní se přesuneme k takovým těm podřadným novinkám. Zde se bude konkrétně jednat například o zvýšení maximálního počtu znaků v novinách (/tisk), /level & /levely, při /utek se berou peníze z banky a /kanystr. Tak k novinám je vše asi jasné, hodně často se stávalo, že když jste zdali i hex kody, tak se velká část textu nezobrazila.
Příkazy /level a /levely, první příkaz (/level) vám zobrazí, co daný level zač. Ten druhý (/levely) vám zobrazí hráče, kteří plní stejný level jak Vy.
Dále je tu drobná změna /utek. Touto novinkou je, že peníze bere vždy z banky, a to i za předpokladu že nemáte premium.
Poslední "podřadnou" novinkou je celkem užitečná věc. Pokud zadáte /kanystr bez množiny (počtu litrů) tak se vám zobrazí, kolik litrů zbývá ve vašem kanystru.

Nyní se přesuneme na web, kde byla začátkem minulého měsíce, s vydáním minulých SuperNews, vytvořena sekce SuperNews. Do této sekce budou zakládány SuperNews, aby se nemotali v Nezařaditelných.

 

 

V minulém měsíci byl hlavními administrátory vyhlášen Nábor na post Administrátor - Moderátor. Momentálně zbývá k vyřešení konečné otázky něco přes 20 uchazečů. Pár souvětí nám k náboru napsala i naše dvojice hlavních, Nosferatu a Fifa.

Fifa: Nábor byl naplánován během jednoho dne, kdy jsme se s Nosfem rozhodli, že by bylo třeba nabra nové hráče do admin týmu. Jeden z mnoha důvodů byl ten, že naše řady několik administrátorů opustilo, ať už dobrovolně nebo nedobrovolně. Dalším důvodem bylo hlavně to, aby o server a hráče bylo lépe postaráno, ať už se to týká hlídání porušování pravidel nebo větší počet akcí, které jsou pro hráče důležité, přeci jenom by se na serveru měli bavit. Dva hráče jsme už s Nosfem přijali, jde o Predatora a Dajase, zatím se jim na postu daří, tak doufám, že to půjde v takovém duchu dál. Určitě nemáme v plánu nabrat 20 nových administrátorů, spíše z těch mnoha žádostí se budeme snažit vybrat pár nejlepších kandidátů. Bohužel místa jsou "omezená" a nemůžeme přijmou každého, kdo má zájem. Vybírání je pro nás velmi těžký, můsíme zohlednit mnoho kritérií a na základě výsledků porovnat všechny žádosti a vybrat jen ty nejlepší z nejlepších.
Doufám, že tento nábor bude úspěšný, nové administrátory práce bude bavit a další nábor do admin týmu nebudeme muset v brzké době opět otevírat.


Nosferatu: Zdravím, je třeba informovat hráče i o dění u nás v týmu a s tím se spojuje aktuálně náš nábor do týmu.
Proč byl vlastně otevřen v tuto dobu ?
Tak na to je poměrně snadná odpověď, hlavním důvodem bylo snížení počtu administrátorů v týmu. Snížení stavu má za příčinu spousty věcí, někteří kolegové odešli a někteří byli prostě vyhození, protože si neplnili své administrátorské práva jak by měli.
V náboru jsme nastavili poměrně lehké podmínky a o něco volnější než v předešlých náborech. Tohle nepatrné uvolnění obtížnosti podmínek je způsobeno tím, že jsou na serveru hráči, kteří jsou kvalitní, ale v dřívějších dobách jím ke vstupu do AT překážel například nějaký slabší ban, což byla poměrně škoda, a proto tohle rozhodnutí, protože si vážíme i lidí, kteří se chtějí a nebo se již napravili.
A co od náboru očekáváme ? Očekáváme nové tváře, které nám v týmu nabídnou něco nové, své schopnosti, svou aktivitu, která je poměrně důležité. Dále od náboru očekáváme, že si do týmu nabereme slušné hráče, kteří nebudou nějakým způsobem něčím ovlivnění a budou opravdu nestraní, protože o to nám jde aby byl admin tým férový a respektován. Což můžeme docílit pouze tím, že postavíme tým s pevným základem a hlavně kvalitou.
Samozřejmě z toho plyne, že se v admin týmu mohou objevit i hráči, kteří dřív měli nějaký prohřešek, ale vzhledem k jejím zkušenostem a přístupu to nebude v ničem vadit, přece jenom každý občas udělá nějakou chybu a to i ten nejslušnější člověk. Takže pevně věříme, že s naším výběrem budou spokojeni i hráči našeho serveru, protože hlavně pro ně tady na tom serveru jsme a na jejich pocitech z hraní nám záleží.
Proto máme pevný cíl, vytvořit AT, které bude opravdu aktivní, ochotné a hlavně spravedlivé.


Nyní se dostaneme ke změnám v Admin Teamu. První změnou je chod Žádostí o pUB. Byla vytvořena funkce Porotce PuB, která má nyní 5 funkcionářů. Jejich povinností je hlasovat v žádostech pUB, jak tomu bylo do nynějška, avšak už zde nehlasují ostatní administrátoři. Ve Vašich žádostech o pUB budou tedy hlasovat ANTIVIRUS, Baseball, Elda, Krowky a Mordis.

Další změna funkcí proběhla u crew. Místo
 Správce Gangů & Správce Firem je nově Správce Crew. Tato plánovaná změna byla avizována už za Tumika, avšak až nyní se jí povedlo dotáhnout do konce. Prvními jenž okusili mít "nadvládu" nad gangy a firmami byliKrowky & Reggie Reggie byl posléze vyměněn za Johnnyho

Po dlouhé době proběhla i změna na postu 
Exekutor, které se vzdal Nosferatu a předal dražby majetku permanentně zabanovaných ANTIVIRUSOVI.

Každý z vás si určitě všiml, že AdminTeam opustil Reggie. Nebylo to dobrovolné opuštění.

Pro práva si za únor došla i Wery, která získala na pár dní práva "Organizátor Akcí [Dočasný]"

Sotasek po své dlouhodobé neaktivitě opouští post Helpera a po více jak dvou letech si okusí jaké to je být normálním hráčem.

Prvními, kdo prošel náborem, se stali
 Predator a DaJaS_DajaS nám napsal pár vět pro SuperNews


Dal jsem si přihlášku, protože jsem měl potřebu pomáhat hráčům, udržovat chod serveru v takovém jakém má být a být něco víc, než jenom obyčejný hráč.
Mé první pocity? Mé první pocity byly takové, no, nejde to ani přesně popsat. Byl to prostě příjemný pocit, že se můžu o server starat i na vyšším postu.
Je to příjemné, až na ty, kteří se chtějí strašně najednou kamarádit, jenom proto, protože jsem něco víc.

 

Během února bylo pro vás připraveno až neskutečné množství mega akcí, s luxusními odměnami.

Vše začalo "Víkendem Akcí", kde pro Vás bylo připraveno 20 akcí. První skončil brad_pit, na druhém místě se umístil Gargamel a na třetí pozici Retry. Informace můžete nalézt ZDE (KLIKNI)

Další akce na sebe nenechala dlouho čekat. Řekli jsme si, že víkend je málo a tak tato akce trvala celý týden. Nikdo neví, ani v AT, které akce se započítávají do této mega akce. Výsledky ještě nejsou, ale myslím si, že v nich určitě bude zapsáno které akce se počítali. Informace můžete nalézt ZDE (KLIKNI)

Nyní se dostaneme k "zaměřenějším" akcím. Jednalo se o Firemní akci ohledně videí. Jen pár firem se odhodlalo natočit video na prezentaci své činnosti. Avšak myslím že většina z nich je velice zdařená. I Ty můžeš hlasovat kdo vyhraje ZDE (KLIKNI).

Ani gangy nezůstali pozadu, Szelby pro vás připravil Gang race ligu, která už byla ukončena. Bylo zapojeno celkem dost gangů. Detailní informace si můžete přečíst ZDE (KLIKNI).


Sepsal: Baseball
Nadpisy: Fifa

Žiadny komentár ešte nebol pridaný. Buďte prvý kto pridá komentár.

Pridať komentár

Pre pridanie komentára musíte byť prihlásený.

Hodnotenia

Musíte byť zaregistrovaný, aby ste mohli hodnotiť.

Prosím prihláste sa, alebo sa zaregistrujte.

Zatial nikto neohodnotil tento príspevok.
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasov
28%
Šupat holky.
25 Hlasov
33%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasov
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasov
26%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16