Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 4/2017

SuperNews | Baseball

Vítám vás u SuperNews za měsíc Duben!


Asi nevětší změny v minulém měsíci byly u zaměstnání Dozorce, u kterého přišli změny hned v několika vlnách. Jako první změna přišlo lehké zvýšení rádiusu odměn při odchytávání vězňů. Další novinka na sebe nenechala dlouho čekat, hned při dalším restartu se u tohoto jobu hláška při boji vězňů v tělocvičně a s tím spojený zákaz /hide pro vězně. Poslední novinkou u tohoto jobu je úprava všech budov v A51, nyní do nich mohou pouze Dozorci a Vězni.

Změnu ve svém zaměstnání také jistě pocítili Mechanici. Nyní dostávají odměnu za natankování vozidla s prázdnou nádrží pomoci /Kanystr pouze na motorkách. Také dostává body za opravení cizího vozidla.

Novinkou, která Vám příjde zbytečná a možná i obtěžující, je zákaz přihození na dražbu vozidla z Warpu. Toto má prostý důvod, pokud hráč ukončí dražbu vozidla a Vy jste na warpu, tak se vám vozidlo nepodaří zaparkovat. Musíte vyjet z warpu a zaparkovat ho až mimo. Sice tomu toto úplně nezamezí, ale alespoň částečně to pomůže.

Další novinka je prospěšná zejména majitelům Stadionů, na stadion bylo přesunuto zakládání Golfu a Hokeje. Změnou také prošel systém Golfu. Směr a síla úderu se vám ukáže a až po té co zmizí je můžete Vy nastavit. V části eventů, konkrétně v Derby, přibyla nová mapka. Jedná se o Moto derby Los Santos.

Do /vobchod přibylo pár nových bonusových výhod. Jednou, spíše estetickou, je Nezničitelná karoserie. S ní byla také přidána možnost koupě Nezničitelných gum.

Proběhla změna někteřých levelů. Byly změněny levely s 900 a 1100 body u zaměstnání a kasína. Ze začátku provázeli změnu problémy, včetně nezbytného rollbacku, za který se vám velice omlouváme. Tento bug způsoboval level s penězmi v bance. Nyní je tento level odebrán.

Určitě všem majitelům domů tato novinka udělala radost. Jedná se o lehké snížení cen inkasa, jenž pomůže zejména prodeji dražších domů. Nově bylo také obnoveno dávání peněz za propadlé domy zpět majitelům.


Na webu také proběhla novinka, nebo lépe řečeno obnovení, kategorie Článků. Nyní si můžete přečíst 3 díly série Reálná místa v GTA, které pro vás připravila Wery. Celý rozcestník článků můžete najít zde [KLIK], také si můžete přečíst všechny díly SuperNews, vydaných od začátku roku 2017.

Nyní se dostaneme k Informaci, či Náboru. Jedná se o post Třidič Odpadu, který má na starosti mazání inzerátů v sekcích Nabízím / Hledám a nově se také stará o vizitky Crew. Pro tento post hledám 2 nové hráče! Do Soukromé Zprávy [Klik] mi odešlete základní informace o vás (jak dlouho hrajete na SP, proč bych tuto funkci měl dát vám) a návrh na zlepšení webu (aby více přitahoval hráče). Na odesílání zprávy máte přesně 7 dní, tím míněno příští pondělí 8.5.2017, dám vědět všem uchazečům o tento post.

 

Povýšení z pozice helpera se dostalo [W]arningovi, který je nyní na postu Administrátor - Moderátor. Do AT na pozici Administrátor - Moderátor se také navrátil [L]adik_, který jen dočasně opustil naše řady a následně byl rovnou povýšen na Řadového Administrátora

Všichni, co byli do AT přijeti minulý měsíc, tím myslím Wery, DajaS, GaUneR a BMBN. dostali nyní povýšení na post Řadový Administrátor.

Byl zrušen post "Helper", všichni, až na [W]arninga, byli přesunuti na post Organizátor Akcí. Důvod zrušení poskytnutý hlavními administrátory: Post OA bude opět obnoven, jelikož je pro server více prospěšnější, než post helpera. Helper tímto zaniká. Zároveň s tím byli na tento post rovnou nabrání Primer., Panther, [F]atal[Q]o.

Novým hlavním administrátorem webu se stal Baseball.


Sepsal: Baseball

 Nadpisy: Fifa


xX_Pavel_Xx
#1 | xX_Pavel_Xx dne 01 May 2017 10:29:37
Smile
hormoskunk
#2 | hormoskunk dne 01 May 2017 12:23:41
+ mechanici teď dostávají body i za opravu cizího vozidla, nejen za dovezení prazného auta k benzínce
Baseball
#3 | Baseball dne 01 May 2017 12:32:13
Ajo hormo, díky.
P
#4 | Pandy dne 01 May 2017 12:56:15
Super, tento měsíc bylo opravdu hodně novinek. Super nadpisy, jako vždy od Fífíka Boss
Vondrej
#5 | Vondrej dne 02 May 2017 14:36:48
Moc pěkně sepsaný, bavilo mě to číst. Smile
Tom14
#6 | Tom14 dne 02 May 2017 19:22:11
Gratuluji k postu a děkuji za sepsání

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
31 Hlasů
46%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20