Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 9/2018

SuperNews | Johnny

 

Zdravím vás, přátelé, a vítám u dalších SuperNews.

 

 

 


Ani září nezahálelo v nových updatech a tak je tedy možné od tohoto měsíce zrušit firmu či gang i tehdy, pokud v dané crew zbyde pouze její majitel

Hasičům se při ohlášení požáru zobrazí, ve kterém městě se mise nachází. Po cestě tak mohou nejen hasiči využít tuningy a pomocí zrychleného příkazu /opravit si spravit svá vozidla.

Hotelový pokoj? Žádný problém! I když napíšete více hodin, než si můžete dovolit pronajmout, recepce si to přepočítá a zarezervuje vám pokoj jen na tolik hodin, na kolik můžete a zaúčtuje vám pouze pronajaté hodiny, ne ty, které jste zadali navíc. Pro připomenutí.... hráč bez premia klasik - 48 hodin, s premium 96 hodin.

Vsadíte-li si na dostihy, tak se v zápětí dozvíte, v jakém pořadí, respektive kolikátá od konce byla ta vaše herka a proč jste tedy nevyhráli.

Poslední dobou se palmy v Green Palms začaly vykazovat samovznícejícími se vlastnostmi a tak byla na to místo zavedena nová mise pro hasiče.

Stejně tak byl opraven požár u domu č. 6. (byla doplněna zásoba benzínu, aby dům nezhášel).

Byly opraveny rozvozy zbraní u vojáka a byl přidán příkaz /misevwoff.

Pokud dražíte auto, tak ho nemůžete během dražby odparkovat ze své garáže. 

Pár úprav se také dostalo kasínovým hrám, kolu štěstí, misím u dealera a dalším kosmetickým vadám na serveru.

 

 

 Hned na začátku měsíce Antivirus opustil post správce podvodů. Na jeho místo tak zasedl Skylake

CpT. a Ove8 byli povýšeni na moderátory serveru a hned na to se novým řadovým administrátorem stal Larex.

Tears je od září novým Organizátorem akcí

Září je také měsícem změn ve vedení admin teamu. Pro soukromé důvody Nosferatu opustil nejen post hlavního administrátora, ale také byl nucen odejít z admin teamu jako takového. Na jeho místo byl zvolen Panther. Stal se tak novým hlavním admnistrátorem!

Novými porotci pUB  pro server se stal Salazar a pro web KoLoB. Za[G]z se stal novým Správcem akcí

Změny stihly i redakci SuperNews. Warning již nemá čas psát a tak opustil pozici redaktora.

Admin team dává, ale také i bere. LSK byl vyhozen pro neplnění svých povinností. Prázdné místo tak obsadil "staronový" Baseball.

Na pozici moderátora byl také dosazen Arbys.

 

 


Během září bylo uděleno celkem 872 varů. Nejvíce jich udělil Skylake - 112. Jailů padlo 184 a opět vede Skylake s počtem 36.

Zmrazení bylo nutno použít celkem 67x a nejvíc od Arbyse (44x).

588x bylo uděleno mute. 114x musel zakročit Larex a také to bylo nejvíce.

Kicků bylo uděleno 112, z toho nejvíce (35) od Wery.

Bylo uděleno neuvěřitelných 183 timebanů, kde opět vede Wery se svými 35 bany.

Permanentní bany padly 3. Dva od Skylake a jeden od Pinka.

Bylo uspořádáno 422 akcí! Arbys byl ten, kdo jich udělal nejvíc. Celkem 67.

Neadekvátních novin se vyskytlo také dost. Celkem 104x se muselo mazat. Larex a Skylake smazali každý po 20-ti.

 

 


Dnes byl pro vás připraven rozhovor s hlavními administrátory Fifou a Pantherem. Jak už bylo zmíněno o pár řádků výše, Panther je nový hlavní administrátor, tak si redakce SN proklepla i jeho.

 

SN Redakce: Pánové, oba dva jste na pozici Hlavní administrátor, jeden už nějakou dobu, jeden čerstvě. Povězte nám, jaké byly vaše začátky na Superpařbě?

Fifa: Tak já si dovolím začít. Můj začátek se psal v roce 2009, ale to je taková doba, že už nevím, co jsem pořádně dělal. Začnu tedy dalším mým začátkem, který byl v roce 2013. Jako každý jsem chtěl nemovitost, firmu a pěkný dům, takže jsem z většiny času pracoval ve firmě "Jail Company" u hráče "lukino" jako dozorce. Ten mě vzal pod svá křídla, vysvětlil mi vše ohledně modu a hráli jsme spolu snad každý den. Následně mi i půjčil peníze na vlastní firmu, která nesla název "Prison Guard", také na zaměstnání dozorce. Za tuto dobu jsem si vydělal dostatek peněz, abych si mohl koupit dům, vozidla a nějakou tu malou nemovitost, to bylo vše, co jsem vlastně na serveru chtěl. Následně jsem se věnoval i závodění v různých malých gangách, kde jsem poznal i tu druhou stránku modu a potkal jsem tam spoustu hráčů, se kterými jsem si povídal a užívali jsme si pořádně hru. To je tak ve zkratce k mému začátku.

Panther: Ja si v podstate moje začiatky na SP ani presne nepamätám. Ešte keď som chodil na strednú školu, tak sme si so spolužiakom založili vlastný SAMP server, kde sme aj tak chodievali len my dvaja a žiadných hráčov sme tam nevedeli dostať. Neviem akým zázrakom som sa potom dostal ku SP, no hneď som tam začal aktívne hrávať. Dokonca si nepamätám ani presný mesiac a rok. Zo začiatku to bolo pre mňa všetko chaotické - milión príkazov, informácii, zamestnaní ... v celom tom móde som sa nejak nevedel vyznať. Moja prvá firma do ktorej som sa dostal bola Vojenská základňa Las Venturas, kde som si už aj našiel nejakých SP priateľov a postupne ma do všetkého zasvätili. Potom sa to už celé vyvíjalo ďalej. 

Redakce SN: Milion příkazů, to bych si vybavil i já. Každopádně Fifa defakto zažil takové ty rané začátky Superpařby. Co vás zavedlo k tomuto serveru? Přecijen to nebyl jediný SAMP server. Co vás upoutalo?

Panther: Aby som bol naozaj úprimný, tak server som si vybral podľa názvu. Keď som si prezeral SAMP serveri, páčilo sa mi, že je to ,, Reálna Země ,, Samozrejme rozhodoval aj počet hráčov, ale ten samotný pojem ,, Reálna země ,, ma donútil ten server zapnúť a vyskúšať nakoľko je to naozaj reálne. 

Fifa: Tak já jsem dříve hrával na serverech, kde byl mode Maikeroo Town, to byl mode, který mě velice bavil. Jelikož byl mode volně ke stažení, co jsem tak pátral, tak ho mělo dost CZ/SK serverů, některé servery si ho dokázaly i poupravit a mělo to svoje kouzlo. Ale všechno krásný jednou končí a bohužel i mode se dále nevyvíjel a ti, co servery vlastnili, se nejspíš o to neuměli starat, takže postupně servery odpadávaly a já neměl skoro kde hrát. Takže jsem hledal na internetu a zkoušel ty největší servery v té době. Na serverech, kterou jsou nyní Superpařbě konkurencí jsem také nahrál několik hodin, ale nikdy mě to tam nebavilo natolik, abych tam zůstával. A SP samotná mi připomínala hodně mode Maikeroo Town, proto jsem zůstal zde a vždy se sem rád vrátil.

Panther: A keď už som sa na ten server pripojil, nemal som ani dôvod skúšať niečo iné. Ja som ten typ človeka ktorý nemá moc rád zmeny a keď už niečo začnem a môžem v tej hre niečo ,, dostiahnúť ,, tak si to nebudem kaziť hrou na iných serveroch. Som ,, stálica ,, a na žiadnom inom serveri som neodohral viacej ako hodinu, takže som to v podstate ani nemal s čím porovnávať,

Redakce SN: Vybavíme si určitě první spawn na parkovišti letiště LV, první pocity z modu? První dojmy? Fifo, ty bys mohl ještě přiblížit, kolik tady bylo v roce 2009 cca hráčů... asi si to nevybavíš přesně, ale bylo to více nebo méně než 100?

Fifa: Johnny, to si opravdu nevybavuju a nedokážu říct. Ale SP už od začátku byl jeden z největších serverů, takže bych si dovolil říct, že i přes 100 hráčů se zde našlo.A první pocity po připojení? Hrozný. Spousta uvítacího textu, kde na mě vyskočilo hned několik příkazů, které budu možná někdy potřebovat, pravidla serveru a podobný věci, co nikoho ze začátku nezajímají. Vlastně se spawneš a chceš hrát, ale po chvíli zjistíš, že jediný, co můžeš, je projíždění ve vozidle po mapě, protože netušíš, co na serveru dělat. Maximálně si dokážeš udělat řidičský průkaz na osobní automobil. Pak se jenom ptáš a vlastně ti všichni odpovídají, že máš využívat ty příkazy, co ti to píše po prvním přihlášení. Takže nejsou k ničemu, jak si člověk z počátku myslí :D

Panther: Moje pocity som ti už v podstate opísal. Bolo to celé pre mňa také chaotické, no aj napriek tomu som sa to chcel naučiť a chcel som tam hrať. Zdalo sa mi, že je na serveri nekonečno možností čo robiť a 90 percent veciam som vôbec nerozumel. 

Fifa: Panthere, to nikdo, my to známe i z dotazů, co nám pokládají nováčci. Na serveru musíš chvilku hrát, aby tě to možná začalo bavit.

Redakce SN: Ono i platí známé pravidlo, chybama se člověk učí. Každý se musel spálit, aby zjistil, že tudy asi cesta nevede že...

Panther: Ono si to človek niekedy ani neuvedomí, pretože pre nás je to všetko samozrejmosť. Pre nováčikov to ale jednoduché naozaj nie je a to si myslím, že teraz je na SP ešte viacej možností, ako keď sme začínali my.

Fifa: Já si zase myslím, že nyní je server uzpůsoben hlavně pro nováčky, protože jak na webu, tak na serveru v /help mají vše potřebné pro to, aby mohli v klidu nějak začít hrát a zjistili, co vlastně na serveru mají dělat. Dříve byl server tak osekaný, že i po koupi vozidla se z 90 procent stalo, že ho nováček nezaparkoval do své garáže. Tím jsem si taky vydělával, hledal jsem odparkované auta a prodával je dál. Teď je to pro nováčky určitě všechno jednodušší.

Panther: Ano Fifo, to máš určite pravdu. Sám si ale písal ako ťa hneď pri pripojení na server privítalo neskutočne mnoho textu. Myslíš si, že si to niekto z nováčikov všetko dopodrobna prečíta ? Ak by to tak bolo, tak by to bolo oveľa jednoduchšie pre nich a samozrejme aj pre nás :)

Redakce SN: Ano, to si pamatuju i já. Koupil jsem si svůj první vrtulník Raindance a po relogu mi zmizel. Až potom jsem se dozvěděl, že je nutné si vozidlo zaparkovat do garáže.

Panther: Mne sa zase nejakým zázrakom dostal do garáža Bus a doteraz neviem, že ako. Bolo to na začiatkoch naozaj zaujímavé.

Fifa: Souhlasím, ani já jsem si to nečetl, to udělá asi opravdu málokdo. Všichni chtějí hned hrát a nezajímá je text, který je přivítá. Já přeskakuju i začátky různých ukázek ve hrách, až potom, co třeba něco odehraju si hru pustím od začátku a žiju tím příběhem hry.Takže pro nováčky je to svým způsobem složitý server, ale jenom proto, že lidi jsou líné stvoření a nechtějí něco číst.

Redakce SN: Než jste začali hrát na multiplayeru, hráli jste i offline příběh?

Fifa: Hrál jsem hlavně singleplayer, že existuje nějaký multiplayer jsem zjistil až později.

Panther: Samozrejme. Dokončil som to asi 3 krát, ale bohužiaľ ani rad bez použitia kódov.

Redakce SN: Fifo a dokončils?

Fifa: Dokončil asi 2x, ale taky se musím přiznat, že s0beit byl velkým pomocníkem...

Panther: Ja som naschvál napísal kódy - myslel som tie klasické BAGUVIX. S0beit a celkovo cheaty som začal prvý krát používať, až keď som sa dostal do AT. Potreboval som vedieť, ako to funguje. 

Fifa: No jo vlastně, na ty jsem úplně zapomněl... AEZAKMI, UZUMYMW, MONSTERMASH, stále si je pamatuju

Redakce SN: Máte nějaké další zkušenosti s jinými sériemi GTA? Nemyslím zrovna "pětku", mám na mysli spíš než jste začali hrát San Andreas.

Panther: Ja som hrával všetky. Zhora pohľad GTA 1 a GTA 2 .. GTA 3 mám tiež prejdené celé a o Vice City ani nevravím. Na San Andreas som sa zasekol doteraz.

Fifa: Tak ještě doma mam originální GTA 2, to byla hra!!! Pak jsem hrál chvíli Vice City, potom tedy San Andreas a přesunul jsem se přes GTA IV až k GTA V.

Redakce SN: Multiplayer vás chytnul okamžitě? Šli jste do toho s pocitem Sakra to je super!! nebo spíše Zkusím a uvidím... ?

Panther: Hneď ako som prešiel ma MP, tak som singleplayer úplne vypustil. Určite ma to nadchlo ! 

Fifa: Multiplayer je vždycky lepší, než singleplayer. Takže jsem do toho šel s pocitem "sakra, to je super". Multiplayer není nikdy stejný, hraješ prostě s ostatníma hráčema, ať už s někým, kdo sedí vedle tebe nebo na druhém konci světa.
Vlastně už ani nevyhledávam hry, kde si s někým nemohu zahrát. Je to pro mě rozhodně lepší a zábavnější.

Redakce SN: Tak jste se dostali na MP a až k samotné Superpařbě. Fifa psal, že byl dozorcem, na což si pamatuju, neb jsem byl jednou ve vězení a viděl jsem, že není tak špatny na tak malém místě si mlácením a běháním vydělávat, tak jsem to začal dělat i já. Pak jsem napsal Fifovi, tenkrát ještě fifaPK nebo tak nějak že :D a připojil se do jeho firmy. Byl jsi tam s Antivirusem si pamatuju.

Fifa: Tak to si ani nepamatuju, že jsi byl se mnou ve firmě... Tam si pamatuju opravdu malý počet hráčů, především ty, co mi nějakým způsobem pomohli v začátcích. A ano, nick máš naprosto správně ;)

Redakce SN: Panthere, proč voják? Co tě zaujalo?Co ti řeklo, že tohle zaměstnání tě bude v začátcích živit?Přecijen nováček si vybere zaměstnání pro lehký přisun peněz a proto, že mu to přijde tak nějak zajímavé, možná se v tom vidí i v reálu.Ty sis řekl: Budu voják a půjdu do firmy vojáků. Pověz tedy proč?!

Panther: Moje uplne prvé zamestnanie bolo policajt. Moc mi to však nešlo, tak druhá varianta bol voják. Sám neviem prečo - asi som chcel byť na tej strane dobra. Keď som potom zistil že stačí mať dobrú partiu s ktorou sa vozíme po mapke a zabíjame ľudí, samozrejme sa prii tom sypali aj doláre - tak som nejak iný job ani neskúšal. To prišlo až potom neskôr. 

Redakce SN: Teď je to spíš strana zla ne? :D

Panther: Nie, teraz je to strana ešte väčšieho dobra :D 
A vlastne momentálne sa jobu ani nejak moc nevenujem.

Fifa: Pro některé hráče jsme zlo, to si přiznejme :D

Redakce SN: Hrajete hrajete a je tady to, na co asi většina čeká. Admin team! Co bylo impulsem? 

Fifa: Jak jsem psal, administrátorem jsem nechtěl být a když už jsem tedy vyzkoušel štěstí, tak jsem chtěl být tím hodným, co hráče bude bavit a pomáhat jim. Ale ono to mnohdy nejde a bohužel se mi i několikrát stalo, že jsem do banlistu musel poslat svého "kamaráda".

Panther: Nie. Nikdy som taký nebol a nikdy taký nebudem a to je ten rozdiel oproti  mnoho ostatným. Všetci hovoria o mne, že som príliš dobrý na hrácov. Ja to však stále beriem ako hru - nejde o život a treba vedieť vychádzať aj s chuligánmi, vtedy sa ti pracuje ešte lepšie ... 
Samozrejme, ako vraví Fifa. Na všetkých rovnaký meter - tu ide skôr o spôsob komunikácie.

Redakce SN: Takový administrátor je ten nejlepší, není síla v tom dát ban lotrovi, ale potrestat kamaráda, ač to může být těžké a kolikrát to těžké je. Fifa už to zkusil, Panthere, také jsi musel zakročit proti svému kamarádovi?

Panther: Samozrejme. Dokonca nedávno sa jeden prípad dosť horúco riešil. Konkretizovať to ale nebudem.  V AT naozaj nemôžeš rozlišovať pri udelovaní trestu, kto je kamarát a kto nie.  S ním som si to tiež potom vydiskutoval a pochopil to. 

Redakce SN: Jaký máte názor na kooperaci členů AT a složení AT jako celek? Jsou administrátoři sehraní dobře?

Fifa: To je otázka, se kterou se pereme s Pantherem teď pořád. Stejně tak jsem to řešil mnohokrát s Nosfem. V admin týmu jsou silnější články, co pracují víc než průměr a slabší články, kteří pracovat přestávají. Naštěstí se zatím tak nějak všechno zvládá a nikde není mezera, takže si myslím, že AT je složeno nyní dobře. Jestli jsou sehraní? Myslím si, že ano, není teď v admin týmu někdo, kdo by vyloženě vadil někomu druhému, teda doufám. Jsme taková velká partička lidí, která si povídá o všem možném.Samozřejmě se někdy naskytnou situace, kdy někdo z administrátorů udělá nějakou chybu, ale kdo jí kdy neudělal... Admin tým my hlavní řešíme a budeme řešit neustále, to je věc, která nikdy nebude stálá.

Panther: Vždy a všade sa nájde niečo, čo nefunguje. Celkovo si však myslím, že AT pracuje skvelo a my stále pracujeme na tom, aby to bolo stále lepšie a lepšie. Ťažko sa mi to ešte však hodnotí z pozície hlavného administrátora, kedže som tam krátko.  Je to práca a spolupráca s ľudmi a každý človek je iný. Zatiaľ však naozaj nič zlé povedať nemôžem.

Redakce SN: A tento úkol řízení admin teamu teď leží na vašich ramenech. Směrovat ho správným směrem. Fifo, myslíš si, že se ti to za tu dobu, co na postu hlavního jsi, daří? Neměl jsi někdy pocit, že ti to nestojí za ty nervy a raději se vrátíš zpět do pozice hráče, který neřeší a jen tak si jezdí po mapě?

Fifa: Hele, tohle je otázka, kterou jsem si už několikrát pokládal a nikdy si na ní neodpověděl jasně, abych se mohl rozhodnout a udělat to, co je možná třeba. Jestli jsem zatím AT směroval správným směrem? Já si myslím, že jo, protože v AT jsou lidi různých povah. Nějaký administrátor má raději "to" a věnuje se tomu, druhý má zase rád "to". Když to administrátora stále baví, dělá to dobře. Pro mě je prioritou, aby to ten daný administrátor dělal dobře. Samozřejmě mě teď štve dost jedna věc, se kterou bych rád něco udělal, a to je odchod Krowkyho z pozice správce crew. Bohužel si myslím, že na to nestačím. Krowky je přesně ten příklad, který gangy táhl správným směrem a staral se o ně.A jestli bych se vrátil někdy na pozici hráče? Určitě to přijde, může to být za týden, může to být za rok. Ale svojí "práci" mam rád, baví mě se starat o server, takže zatím v plánu odchod nemám. Až to přijde, tak to přijde, odejdu z hodiny na hodinu a nejspíš na SP zajdu pouze občas, abych se podíval, co je nového.

Redakce SN: Panthere, na tebe je asi ještě brzo, ale zkusím se zeptat. Už máš představu, jakým směrem chceš táhnout admin team? Jistě, že to není jen na tobě, ale i na Fifovi, jelikož se spolu neustále radíte až dokud se neshodnete na nějakém kompromisu. Ale máš už teď nějaké vize, které bys rád aplikoval do budoucna, které by se projevily v chodu a "chování" admin teamu vůči hráčům? Nebo ti teď stav a vystupování admin teamu na serveru přijde jako optimální?

Panther: Je naozaj skoro, aby som ti vedel zodpovedať tento dotaz. Zatiaľ som nad tým nerozmýšľal a ešte stále sa s funkciou zoznamujem. Osobne si nemyslím, že by trebalo niečo extra meniť .. Fifa a Nosfe si podľa mňa svoju prácu vykonávali naozaj perfektne. Jedine čo ti viem teraz povedať - chcem si s Fifom rozumieť. Samozrejem si chcem rozumieť s celým AT, ale s Fifom sme tu na to, aby sme to riadili. Ak majú server a admin team riadiť dvaja, musíme spolu vychádzať, dohodnúť sa a mať aspoň minimálne rovnakú predstavu a názor. Myslím však, že sa nám to zatiaľ darí. 

Redakce SN: Ten pocit mám i já a mohu-li mluvit za kolegy, tak i zbytek AT.No pánové, strávili jsme zde hodinu a třičtvrtě, už vás nebudu dál trápit, přecijen je večer, každý už chce odpočívat.

Na závěr vás poprosím každého, zda máte nějakou radu pro hráče na serveru.

Fifa: Rada pro hráče? Opravdu využívejte příkaz "/help", je tam dost informací do začátků!!! A pak bych rád, kdyby se k sobě všichni chovali o něco lépe, než je tomu teď, ale to nesplní ani Ježíšek, bohužel. Taky bych chtěl, aby hráči k AT byli ohleduplnější a nepřidělávali jim zbytečnou práci, ale to je taky přání do větru.Já ti děkuji za příjemný pokec, snad se to hráčům bude líbit a jestli to někdo dočetl až do konce, napište do komentářů "PAPOUŠEK". Ať ty komentáře taky trošku zaspamujeme!!!
PS: Jsme rádi, že to, co napsal Panther si myslí i zbytek AT, o to nám přeci jde ;)

Panther: Radu pre hráčov ? Asi len toľko, aby sa hráči ku adminom správali tak, ako by chceli, aby sa admini správal ku nemu. Hneď by sme to na serveri mali omnoho veselšie. Bohužiaľ niekorý zabúdaju na to, že aj členovia administračného teamu sú len obyčajný hráči, ktorý sa rozhodli pre server urobiť niečo viac. 
Díky za rozhovor. Ani mi neprišlo, že sme tu strávili toľko času :)

Redakce SN: Pánové, děkuji ještě jedno a přeji hodně zdaru ve vašem dalším úsilí!

 

Pro SN sepsal Johnny

Statistiky zpracovala Wery


Mine
#1 | Mine dne 05 October 2018 06:19:15
Tak tieto SN vyšli tak pekne na čas.
Spracovanie dobré, ale ten rozhovor je dlhyyý :D Ale nie, je to v pohode.
A pre Fifu, PAPOUŠEK :D
Diana
#2 | Diana dne 05 October 2018 07:15:50
Pekné SuperNews, len.. Arbys bol povýšený cez september ? ( 9 ) :D Neviem no, ale pekne spracovanie chválim :D

PAPOUŠEK
Arbys
#3 | Arbys dne 05 October 2018 15:12:51
rich, byl jsem povýšen 30.9
Diana
#4 | Diana dne 05 October 2018 21:08:38
aha :D
btw tie nadpisy su hrozne, bolo by dobre, keby si to zmensil, jak ta uz na to arbys raz upozornil :D
LSK
#5 | LSK dne 06 October 2018 13:23:37
Zaujímavé supernews, avšak nebol som vyhodený za neplnenie povinnosti Smile)) Nabudúce si to treba overiť
Johnny
#6 | Johnny dne 06 October 2018 23:38:34
Vážně jsem měl napsat něco jiného, LSK? Vím dobře, za co jsi byl vyhozený a s neplněním svých povinností to souvisí.
Gameluner
#7 | Gameluner dne 07 October 2018 10:23:19
Zdravím,

Skvělé SN, líbí se mi zpracování rozhovoru ve 3 lidech, palec nahoru! *Dobrá práce*

Zatím. Hi
LSK
#8 | LSK dne 07 October 2018 21:11:55
Mal si tam napísať pravdivý dôvod. Ja sa za to nehanbím... A povinnosti som si plnil v rámci možností. Niesom 24/7 za kompom.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
5%
Nábory
6 Hlasů
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 22