Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 10/2018

SuperNews | Baseball

Hlavní nadpis

Vítám Vás u vydání SuperNews za měsíc říjen (Október). Stalo se toho celkem dost, tak se do toho pusťme! Každopádne je co číst, můžete se také těšit na rozhovor s ATomasem!

Server a Web

Přestože ATomas ze všech sil připravuje RZE10, tak přidal pár novinek. Některé jsou i docela zásadní. Tak se do toho pusťme!

Začeneme od toho nejdůležitějšího. První důležitou novinkou, která přišla v tomto měsíci na server bylo rozdělení doplňků do kategorií. Jednotlivé kategorie se odemknou po dosažení určitého levelu.

Druhou, troufám si říct až revoluční, změnou prošli nemovitosti. Nově můžete za 30 dní zakoupit ochranku pouze na 29 dní. Zároveň se neodčítá ochranka nemovitosti, pokud je hráč online. Co z toho vyplývá? Jako majitel nemovitosti musíte být za měsíc aktivní celkem alespoň 24 hodin.

Nyní už přejdeme k novinkám, které se sice týkají běhu serveru, ostatně, jako každá novinka, ale nejsou až tak stěžejní. 

Na server byly přidány dva nové eventy a také proběhla lehká úprava nastavení derby. První byl DeathMatch Trajekt a druhý byl Závod Santa Maria Beach. Dále do nastavení derby byla přidána možnost nastavení počtu životů u vozidel.

Web neprošel žádnou velkou změnou, ovšem novinka zde je. Každý nový uživatel musí být nově schválen administrátorem. Důvod je prostý, za poslední měsíc bylo na webu zablokováno celkem 48 uživatelů s důvodem "Spam ze zahraničí".

 

Administrátoři si pro Vás v říjnu připravili velký počet akcí, které nebyly jednorázové.

Do měsíce jsme vešli s akcí, která už na server v minulých letech probíhala. Tím samozřemě myslím NASCAR Championship 2018. Výhercem se stal err0rk0 s celkovým počtem 180 bodů, měl náskok 19 bodů.

Druhou akcí, kterou jsme si pro Vás připravili byla premiéra akce Isle of Man TT Races 2018. Jednalo se o závody na motrkách, kde se nepočítaly body za výhru, ale výsledek byl součet časů, za které jste závody dojeli. Výhercem se stal dendo s celkovým časem 1h 24m 54s. Měl náskok 3 minuty a 14 sekund.

Dále se na server vrátila RaceLiga, tentokrát už s pořadovým číslem XII. Administrátoři pro Vás udělali celkem 60 závodů, což je za 14 dní solidní číslo! Výhercem se stal opět dendo s počtem 319 bodů. Měl tedy náskok 34 bodů.

Rozhodně se nemusíte bát, že by listopad byl chudý na akce, to rozhodně ne! Chystají se oslavy výročí 10 let založení SuperPařby! Bude zcela nový systém hodnocení a odměn, takže je na co se těšit! Jak budou oslavy probíhat se dozvíte již brzy v novince.

Admin Tým

Nyní se již pustíme do změn v Administračním Týmu, naštěstí toho není mnoho, ale něco se najde.

Začneme nejprve těmi, co nás opustili. První nás opustil administrátor ANTIVIRUS, poté nás opustili také Organizátoři Akci Tears, Online a Eminem.

Kvůli těmto odchodům z postu Organizátor Akcí se začala konat "výběrová řízení". Uchazeči měli za úkol postavit pár akcí, které poté vedení posoudí a rozhodne. Z každé skupiny se na post dostal ten nejlepší. Na post Organizátor Akcí se tedy dostal Geroj a Kompresor.

Na místo ANTIVIRUSe se do Týmu dostal ze Server Moderátora apero, který je nyní plnohodnotný Administrátor.

Krowky se za tento měsíc velice změnil! O tom co se mu stalo se dozvíte u statistik. Ale každopádně se umoudřil a vrátil se na post Správce Crew.

Statistiky

Začneme od těch veselejších částí statistik.

Administrátoři pro Vás za uplynulý měsíc připravili celkem 373 akcí. Jak již jsem se zmiňoval o Krowkym, tak to je největší překvapení těchto SuperNews. Krowky totiž stanovil rekord měsíčního počtu akcí! Udělal pro Vás celkem 44 akcí, z toho bylo celkem 13 závodů do RaceLigy.

Za říjen jsme Vám zodpověděli celkem 6212 dotazů. Nejvícekrát vám pomohl Arbys, celkem 1016x.

K akcím také patří občasně zmražení. Nejvíce této možnosti uplatňoval Baseball, který Vás zmrazil celkem 47x. Celkem jste byli zmraženi 80x.

Nově se do statistik počítají také smazané inzeráty a dotazy a také pokuty. Bylo smazáno celkem 131 inzerátů a 132 dotazů. Největší mazači jsou Skylake (16 inzerátů) a Arbys (49 dotazů). 

Samozřejmě se mazali také noviny, celkem bylo smazáno 132 novin. Největší cenuzur novin dělali Salazar a Wery, oba smazali noviny 14x.

Za říjen bylo z banky hráčů smazáno celkem 17,747,754$ Nejvíce Vám odebral [W]arning, celkem 10,000,000$.

Nyní se již přesuneme k trestům. Začneme u napomenutí. Těch bylo uděleno celkem 953 varů, což je o 81 více než předešlý měsíc. Nejvíce těchto trestů udělil Skylake, celkem 105.

Administrátoři Vás také mnohokrát poslali do vězení. Byli jste zatknuti celkem 245x, což je o 61 více, než v minulém měsíci. Nejvíce zatykačů Vám dal Baseball, jich bylo 35.

Také nebylo porušeno zrovna málo pravidel chatu. Dostali jste 685 umlčení, to je také více než v minulém měsíci a to o 97. Nejvíce mute udělil opět Skylake, celkem 89

Teď přejdeme k trestům, které vás dostali pryč ze serveru. Začneme u vyhození. Bylo vyhozeno celkem 127 hráčů, nejvícekrát vás vyhodil Baseball, celkem 21x.

Na nějaký čas Vás pryč poslal Skylake, celkem 30x. Za měsíc bylo uděleno 177 Time Banů.

Letenku na banánové ostravy dostalo celkem 5 hráčů. Tento měsíc nemáme rekordmana, jelikož každý permanentní ban udělil jiný administrátor (Skylake, _[CaRBoN]_, Wery, Baseball, Pink)

Na webu také nebyla nuda. Na webu bylo uděleno celkem 27 suspendací  (časových trestů). Nejvíce jich udělil Warning, celkem 9.

Jak již jsem zmínil, tak bylo na webu zabanováno celkem 48 uživatelů s důvodem "Spam ze zahraničí", nejvíce jich také udělil Warning, celkem 16.

Na webu se tento měsíc změnilo méně nicků, než za minulý měsíc. Celkem se změnilo 7 nicků. Nejvíce jich změnil Pink, celkem 6.

Rozhovor

Tento měsíc jsem si pro Vás připravil krátký rozhovor s ATomasem. 

Redaktor SN - Baseball & ATomas

 


 

SN Redaktor: Ahoj Tome, jsem rád že jsi si našel čas a zodpověděl jsi mi pár otázek do SuperNews. První otázka, která určitě soustu hráčů zajímá, jak to momentálně vidíš s RZE 10?

ATomas: Ahoj, já také děkuji za pozvání. No, RZE10 se dokončuje. Momentálně mám všechny důlezite věci hotové a už to jen celé spojuji dohromady a dolaďuji. 

SN Redaktor: Máš z nové verze SAMP a vůbec RZE10 nějaké obavy?

ATomas: Ano. mám. Přejít na RZE10 znamená přejít na 0.3DL verzi. Tak se obávám, aby hráči přešli. Potom, aby se nic nepodělalo. Je to přecijenom nová verze a se skušenostma, že na testu vše funguje a na ofiku se to vždy rozbije mám jisté obavy. Což o to, opravit to půjde rychle. Co je ale špatný je, že většina hráčů dává jen na první dojem. A když se něco rozbije, je první dojem ta tam.

SN Redaktor: Tak to je super zpráva, myslíš, že stihneš RZE10 do Vánoc?

ATomas: Já pevně věřím, že ano.

SN Redaktor: Tak to je ještě lepší zpráva! Tím navazujeme na další zajímavou věc, je letos opět v plánu nějaká větší akce před Vánocemi?

ATomas: Ano, jako vždy je naplánovaná X-Mas Párty na 23.12. od 18:00. Jen já se bohužel  nemohu tolik podílet na její tvorbě, jelikož mám plné ruce práce s RZE10. Letos jsem ji částečně přenechal v režii adminům.

SN Redaktor: Co říkáš na nového správce serveru, tedy Panthera?

ATomas: Je to super správcovská posila. Zaučil se rychle. A kvality má stejné, jako ostatní správci. Jsem s ním velice spokojen.

SN Redaktor: Další dobrá zpráva, aby jsme nezůstali pouze u kladů. Je na serveru něco, co tě štve a nemůžeš s tím nic udělat?

ATomas: Jo, je to nadávání do kidů. Naprosto to nesnáším. A hlavně, odrazuje to nováčky, a to je to nejhorší.


 

SuperNews pro Vás sepsal: Baseball

Statistiky serveru pro Vás vytvořili: Wery a Krowky

Statistiky webu pro Vás vytvořil: Baseball

Rozhovor nám poskytl: ATomas

Nadpisy vytvořil: CpT.

Warning
#1 | Warning dne 03 November 2018 11:54:11
Paráda *Dobrá práce* Rozhovor síce mohol byť obsiahlejší, ale aspoň niečo :D
Diana
#2 | Diana dne 03 November 2018 16:12:56
Super - SuperNews !
Paradá, nadpisy namakané, pekne baseball ! Smile
Mine
#3 | Mine dne 03 November 2018 18:37:12
Výborné čítanie, ako každé SN Smile
P
#4 | Pandy dne 03 November 2018 21:35:39
Přesně styl, jaký si pro SN představuji, super práce Palec nahoru

A pochvala Krowkymu :D
Diana
#5 | Diana dne 04 November 2018 00:58:20
A pochvala wery ! :D

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
5 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
10 Hlasů
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
46%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online