Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Zmena farby písma.
WiXen_
Ahoj, poprosil by som o nejakú radu, ak niekto viete, ako si viem zmeniť farbu písma napríklad keď dostanem odmenu za misiu, napríklad by som chcel aby slovo "ODMENA" bolo modrým. Počet $$ bielou. Dúfam, že mi rozumiete čo myslím.
Jare
Čau, ano to lze. Problém je ten, že to mění barvu pak u všeho, co tu barvu má. Takže třeba odměna má barvu červenou, ty to změníš na modrou. Tak pak budeš mít modrou místo každé červené a to si myslím není moc cool.
Hendy
Ahoj,

to si musíš font v zložke GTA zmeniť a ten font stiahneš hocikde, vygoogli si to a myslím, že sa dá nájsť aj taký font, že jedno budeš mať napr. červenou farbou a druhé modrou, musíš hľadať.
WiXen_
Nevadilo by mi keby je všade modrá. Len FONT nie je štýl písma samotný? Mne sa zdá, že do fontu sa nezahŕňa farba ale že je to zvlášť, môžem to skúsiť. Ešte by som chcel poprosiť aby to tu ostalo odomknuté pre rpípad, že by mi to nešlo.
Hendy
Font môže byť len ako štýl písma a môže ostať takej farby, ako je v default GTAčku, ale môže byť aj taký font, ktorý má rovno farbu.

Pošlem Ti jedno video, kde sú aj bez inej farby aj s farbou.

Klikni
WiXen_
Nefunguje mi to. Teda funguje ale zmení mi to farby úplne všade a to sa mi až tak nepáči. Čiže je to ako písal jarehaluz. Ja som myslel, že to zmení iba tie ODMENY ale tam aj tie peniaze sú modrou a to užvyzerá čudne. Nemali by ste nejaký Step by step návod ako zmeniť tie dialógové texty zvlášt?
Hendy
Musíš si nájsť taký font, kde to budeš mať viacfarebné.
WiXen_
To som práve nič také nenašiel, či som to písal česky, anglicky, slovensky tak mi nič také nenašlo. Možno hľadám zle alebo neviem. :D
Jare
Fonty s tím nemají skoro nic společného, musíš to změnit pomocí clea. Poslal jsem ti PMku.
WiXen_
Hráč jarehaluz veľmi ochotne pomohol, HENDY-mu ďakujem tiež. Smile
Poprosím o Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 15