Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Máš záujem o rozsiahlejšiu premenu serveru ?
Ano 6 Hlasů
86%
Nie 1 Hlas
14%
Počet hlasů: 7
 
Refresh Serveru
TomBanko
Nazdar kolegovci, chcem sa spýtať či zo strany vedenia a samozrejme hráčov by bol záujem o hlbšie zmeny ako napríklad vrátiť deagel alebo spraviť amnestiu, povedzme si úprimne bohviečo to ajtak nespraví, mňa skôr zaujíma taká vec a aj sa na to pozerám z uhlu že by bolo možno fajn zmeniť / vylepšiť určité oblasti serveru, poprípade aby server prešiel väčšiou premenou a troška sa zmenil štýl gameplayu akým sa momentálne server uberá. V hlave mám nejaké tie nápady a určite sa nájdu hráči ktorí by za vedomia toho že ich zmeny reálne budu presadené a v skorej dobe zavedené prispeli k celkovej forme. Neviem ako presne to nazvať tak som tomu hodil pracovný názov Refresh SP. Čo si pod tým predstavujem ja, je prekopanie systému ktoré nemusí byť zas až také obsiahle čo sa kódovania týka ale proste zmeniť niektoré veci ktoré na servery fungujú dlhé roky a väčšine hráčov už nemajú čo ponúknuť a tak nemajú dôvod hrať. Hodím sem aj anketku, ak by záujem bol tak nejaké prvé návrhy pridám, aby som to troška načrtol, osobne by som prekopal systém firiem / nemovitostí / domov, hral som kedysi, zastavím sa aj občas a takmer vždy tam je niečo nové čo ma dohaňa k myšlienke či ten systém nefunguje alebo hráčom nevyhovovuje. Možno by bolo fajn niektoré veci ktoré (ne)funguju upraviť ? Bol by som rád ak by sa toto dostalo najma k vedeniu nakoľko od ních záleží či to má cenu a nakoľko teraz propagujete Make SP Great Again tak si myslím že je ideálny čas na takúto debatu.
TomBanko
O novinke samozrejme viem, tento topic práve na to naväzuje. Mňa len zaujíma aké zmeny ste ochotní urobiť pre návrat hráčov. Sú určité veci o ktorých sa vie že by hráči chceli no zo strany AT im nebolo vyhovené, preto by som chcel vedieť ako to vnímajú teraz keď sa odhodlali spraviť ten formulár.
Tearsko
Čo sa týka enginov ako sú domy, firmy, joby, vždy záleží od konkrétnych návrhov a konkrétnych riešení. Niekedy aj na povrch banálna zmena si vyžaduje rozsiahle zmeny ktoré si následne vyžadujú rozsiahle ladenie a testovanie. Takže určite bude dobré rozdeliť si všetky tie myšlienky na jednotlivé body a riešiť každú samostatne. Tj neriešiť to ako jeden celok. Zmeny, ktoré sa týkajú módu, sú limitované iba rozumnou myšlienkou a limitmi sampu. Každopádne teraz sa plánuje update, kde pribudnú nové CEO, nejaké menšie prvky na zabavenie sa a následne sa budeme venovať ďalšiemu plánovanému updatu, kde máme v príprave tiež dosť materiálu.
Čo sa týka veci, ako je zákaz /povolenie deaglu, to je zvyčajne riešené na základe aktuálnej situácie v komunite.
Upravil/a Tearsko dne 24.09.2021 16:31
TomBanko
Možno by nebolo na škodu sa najprv pozrieť na to čo už na SP existuje ako pridávať stále nové veci. Chápem že treba pridávať novinky ale poviem to narovinu, nejaké CEO ma vôbec netrápia, niečo podobné funguje už dlhú dobu inde, kopa z nás si to už vyskúšala na GTA V a myslím si že ten čas čo do toho ide nakoniec vystačí tak na týždeň zábavi kým to hráčov neomrzí lebo vlastne to nebude nič až tak nové. Cieľom topicu je zistiť, do akej miery ste naozaj ochotní ustúpiť hráčom a dať im možnosť zmeniť chod. Verím že sú skvelé návrhy ktoré by veľa hráčov ocenilo ale nakoniec to bude zamietnuté lebo toto tamto.
Tearsko
Hračom ustupujeme neustále, takže to nebude žiadna novinka. Ono vlastne všetky návrhy, ktoré sú vhodné (a dajú sa zrealizovať) sa aj realizujú. Každopádne musíme s tou myšlienkou byť aj my nejako stotožnení. Nebudeš predsa desiatky hodín vo voľnom čase pracovať na niečom, čo sa ti nepáči alebo sa s tým nestotožňuješ. Inak záleží naozaj od tých konkrétnych zmien a riešení. V teoretickej rovine je to moc široká téma. Napríklad ako píšeš, teba ceo absolútne nezaujíma, ale niekoho iného môže, napríklad toho kto gta V nehrá. Nikdy nezaujme žiaden update všetkých a aj tie aktuálne veci na serveri sa nejak priebežne upravujú alebo sa plánujú reworky. Ono tie updaty v žiadnej hre nie sú zaujímavé napríklad na rok. Každopádne každá dobrá myšlienka je vítaná, ak sa dá zrealizovať. Často ale hráči zabúdajú na to, aký je samp v podstate obmedzený a limitovaný. Hlavne pri inšpirácií z nových hier.
Upravil/a Tearsko dne 24.09.2021 17:35
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16