Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Moderátor + OA - Larex.
Larex
1. Server nick

Larex.

2. Váš věk

24

3. Vaše IP


4. Screen "/info --> hlavní"

Screen
img.tpx.cz/uploads/hlavní larex.png

5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?

Moje aktivita na serveru je dosti vysoka. Na serveru se pohybuji většinou od 12:00 do půlnoci. S tím, že mezitím jsem třeba i někde pryč a podobné záležitosti v osobních životě. Dokážu být na serveru i od půlnoci do 5:00 rána dle příležitosti.

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?

Ačkoli každý hráč má herní náplň zcela odlišnou, tak moje herní náplň spočívá úplně v jiném základu než jiná. Nejsem člověk co jezdí mise a podobné věci, jsem člověk, kterého baví dělat akce a vytvářet nějaké speciální momenty pro hráče, tak aby si to mohl každý hráč společně se svými kamarády užívat. Jsem velice kreativní člověk co se týče v tomto směru a dokážu si poradit s jakoukoliv věci. Náplň je taková, že bych rád přinášel nadále kreativní akce a zároveň pomáhal hráčům, kteří to potřebuji na serveru.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?

Zkušenosti ohledně gang systému mám nějaké. Popravdě nejsem grkář tělem i duši, ale nově jsem to začal více opět jezdit jako kdysi a je to jedná krásná báseň. Dokážu říci, že se význam v nějakých situaci ohledně gangů a jeho postavení dle zkušenosti z minulosti.

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?

Dokázal bych nabídnout vysokou škálu aktivity, zkušenosti co se týče chodu serveru a znalosti modu. V minulost jsem již působil na pozici administrátor, kde jsem se chtěl dostat na pozici administrátor + SA, protože to je můj cíl. Cíl motivovat nové OA členy k tomu, aby byly kreativní a ve všem ohledu jim pomáhat stavět kreativní a překrásné akce, tak aby každý hráč z toho měl překrásný zážitek a mohl na to krásně vzpomínat. Zkušenosti s akcemi mám dosti vysoké a rád předával takové zkušenosti někomu, kdo by je potřeboval či si o ně zažádá. Člověku to potom udělá radost a hned je mnohem hezčí pocit na světě. O tento post alias post moderátora zkouším zažádat z důvodu toho, jak již jsem zmínil. Rád bych se dostal v budoucnu na pozici Správce Akcí, kde je tato pozice pro mě důležitá a cílevědomá. Moderátor + OA by mi mohl příležitostně pomoci k mému kariérnímu růstu v admin týmu, kde bych zvládal dělat akce, tvořit akce a do toho i pomáhat hráčům jako správný moderátor či popřípadě trestat nezbedníky, kteří nadávají a porušuji celkově pravidla chodu serveru. Jsem loajální člověk, který v tomto směru nedělá výjimky a potrestá kohokoliv rovněž stejným způsobem ať už je to dlouhodobý kamarád a nebo člověk, kterého neznám. Rád prosazují své návrhy, protože mám zcela jiné myšlenkové pochody a nebojím se říci svůj vlastní názor i kdybych bych s mým názorem proti 15ti lidem, kteří mají odlišný názor na danou věc. Je důležité se nebát prosadit vlastní názor, protože v tom spočívá práce administrátora. Rovněž jsem schopný přijmout i vlastní chybu s respektem a omluvit se za ní a nebýt agresivní, protože chybami se člověk učí.

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?

Jak již jsem zmínil nahoře. Ano, mám. Byl jsem na pozici administrátora zhruba rok a půl. Zkušenosti mám na dosti vysoké škále stupnici ať už se jedná o chod serveru a jehož pravidla, administrací či tvoření akci, které spadají rovněž pod administrátora neboli moderátora + OA. Vím, že bych bez problému stíhal obě pozice na výbornou a mezitím bych dál stíhal stavět kreativně a krásné akce pro hráče, kde by moderátor post neměl vliv na můj výkon. Ba naopak. Moje motivaci a kroky k dalšímu kariérnímu růstu by se vystoupila na další stupeň, kde bych měl větší motivace a předváděl bych ještě lepší výkony než doposud.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)

Jmenuji se Pavel, pocházím z Ústeckého Kraje. Jsem loajální člověk a všestranný, který rád pomáhám lidem a je zcela nekonfliktní. Ať už se ke mně člověk chová jakýmkoliv způsobem, tak já nemám důvod se k němu chovat hnusně, protože to jak se chová on je pouze jeho vizitka nikoliv moje. Jsem klidný povahy a rád se učím novým věcem, nebojí se prosadit svůj názor, ve volném čase řeším své povinnosti okolo životního příběhu, práce a jiných věci. Rovněž se zaobírám hráním na hudební nástroje jako je kytara a celkově hudbou. Taktéž chodím sportovat v případě pokud mi to ruka umožní po zranění, ale jinak jsem zcela atraktivní člověk, který stíhá dost věci najednou. Rád chodím na procházky se svým čtyřnohým bráškou, miluji výlety a celkově pohled na krajinu, hory a podobné situace. Jinak si myslím, že asi veškeré další informace mám ve vizitce či už znáte.
Domes
Čau,

nedávno ti byla poskytnuta šance na pozici OA a myslím si, že máš ještě čas na to, aby se ti dalo povýšení. Navíc si myslím, že nerozumíš jiným cheatům než těm základním a takových adminům máme momentálně dostatek. Proto nesouhlasím s přijetím do AT

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Kacka
Ahoj,

Pěkně napsaná žádost, na OAČKU odvádíš skvělou práci, které si vážíme! Akorát nejsi extra dlouho na OAČKU, dala bych tomu ještě nějaký čas. A navíc, ty můžeš být nabrán i mimo nábor.

Takže momentálně nesouhlasím s přijetím
Nosferatu
Ahoj,
žádost je hezká a obsáhla a myslím si, že zrovna u tebe ani nemusela být tak rozsáhla.
Kde začít?
Tak například tvou práci organizátor akcí.
Na tomhle postě si vedeš velice dobře nebo spíš výborně.
Myslím si, že tvoje akce jsou na tak vynikající úrovní, že konkurence se hledá velmi, ale velmi těžce.
Z mého hlediska sis post OA splnil na výtečnou a myslím si, že je čas se posunout dál a ještě k tomu když nespoléháš na to, že budeš povýšen mimo nábor a šel si tou oficiální cestou, když je ta možnost!
Za to máš palec nahoru.
Ty si prostě zasloužíš jít nahoru a vím a jsem si zcela jistý, že na OA nezanevřeš a bude to stále tvá specifika.
Ať už to bude pomoc oačkám nebo stavění dalších skvělých akcí a tak samo ale vím a počítám s tím, že si budeš plnit i další povinnosti které nastanou.
Samozřejmě se vyznáš i v autech, v jejich chování, takže rozpoznáš a dokážeš posoudit co cheat je a co není. takže to je také samozřejmě plus.
Jako další plus beru to že si nebyl v nedávné době a vážně banován! A to ani ne že plus, ale správnou věc, takhle by to mělo být.
Co se týče tvé aktivity, tak ta je na velmi dobré úrovni a víme,že si jí udržíš i na dále.
Co se týče tvého chování, tak tady jsem si 100% jist, že není co vytknout, chováš se slušně, pomáháš hráčům, pomáháš kolegům s akcemi a se vším ostatním.
A myslím si, že tvé přání dostat se na správce akcí je s tím co předvádíš velmi reálné a držím ti pěsti aby se ti to splnilo někdy v budoucnu.
Takže konec konců
Souhlasím s přijetím. Správně
Mine
Ahoj,

v tvojom prípade sú nesporným plusom schopnosti a zručnosti získané práve z postu organizátora akcií, prakticky máš zvládnutú už pomernú časť náplne našej činnosti. Mierne som tu váhal, pretože z môjho subjektívneho pohľadu si zatiaľ nie som úplne istý, či by si bol v prípade potreby vedieť zakročiť aj rázne, podľa situácie. Táto moja úvaha však môže byť mylná, a budem rád, keď sa v tomto mýliť budem.
Čo sa týka objektívneho pohľadu, tak s tebou aj vzhľadom na už zastávanú funkciu nie sú absolútne žiadne problémy. Druhá závažnejšia otázka je tá, či to myslíš naozaj vážne, a či ťa to po pár mesiacoch neprestane baviť, súdiac aj podľa tvojich predošlých odchodov a následných príchodov.
Obe tieto veci však budú jednoducho odsledovateľné práve po prípadnom prijatí vo funkcii moderátora, takže ti v postupe brániť nebudem.

Súhlasím s prijatím
Patrix
Ahoj,

Na poste OA odvádzaš výbornú prácu či už ide o kvalitu alebo aj množstvo akcii, hoc si na poste len krátko. Vidno, že ta to baví. Čo sa týka správanie tak aj, ako píšeš vidno, že sa snažíš pomáhať a pôsobíš nekonfliktne, čo si myslím, že na post moderátora je dobrý predpoklad. Ak ide o vedomosti ohľadom cheatoch tak je vidno, že sa vyznáš do fyziky vozidiel, čo je plus. Takže ja ti dávam súhlas Správně


Súhlasím s prijatím
Upravil Patrix dňa 30.04.2024 23:11
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
5%
Nábory
9 Hlasov
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16