Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Paci sa vam tento navrh?
Ano, myslim ze by to stacilo na vyzdvihnutie gangov. 7 Hlasů
37%
Nie, gangy nadalej ostanu ako boli. Vobec to nepomoze. 12 Hlasů
63%
Počet hlasů: 19
 
Gangy
_Faster_
Tento topic poukazuje na: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=37979

Chlapci to urcite mysleli dobre, ale myslis ze u ATomasa to neprejde, lebo to je az prehnane. Preto som vymyslel nieco jednoduchsie co by pozdvihlo gangy na vysoku uroven. Som sef gangu a preto poznam dôvody, pre ktore nie je viac gangov, atd. Tu su veci, ktore by pozdvihli gangy a nebolo by s tym vela roboty pre ATomasa:

1.) Nahlavnejsia vec preco gangy nie su, je to ze za kazdy priestupok clena, ci uz ban na 50 hod a viac, trpi aj gang. Nwm co s tym ma gang spolocne, predsi nie je nejaka skôlka a určite uz kazdy s dlhodobejsich clenov dostal ban. Preco by mal trpiet gang tym ze mu uberu respekt? Ked sa to tyka gang veci beriem, napr. na zavode alebo uzemi esc, atd. To ano, vtedy treba odobrat respekt. Ale ked vas neaky admin vyprovokuje ako niektori zviknu a odpisete mu nieco nevhodne, tpri aj gang. Nevydim logiku.

2.) Chlapci vo vyzsie uvedom topicu spominali rôzne vychytavky. Naco? Stacilo by ich fakt minumum. Napr. zaviesť na prihlasku aj na serveri aby nemuseli mat gang web stranky. Hrac by prisiel ku sidlu, tam by sa mu zobrazilo info + moznost podat si ziadost a podla formularu urceneho sefom gangu by to vyplnil a odoslal. Vybavene a velmi rozumny napad.

3.) Uzemia a sidla. Tie mozu ostat ako su, porpipade ak sa ATomasovi chces s tym hrat môze to popresuvat aby bolo viac moznosti na vyber, krajsich sidel. Ale vsetko po celom SA, lebo len v LS by to bolo suche si myslim.

4.)Viete si predstavit aka by to bola zabava, kebyze povolite vojensku techniku na uzmiach? Vsade strelba, vybuchy, proste **** a vacsina hracov, teda vsetci hraci na sp hraju aby sa zabavili, aby bolo ****, tak preco to kazit? Zbytocne su kvoli tomu hadky, odober sa respekt, atd. Takto by to bolo aj zabavnejsie. A za uzemia by som nedaval respekt. Gangy ziskavaju respekt predovsetkych gr/gw. Stacilo by viac zbrani, ved preto sa to aj sidlo vola. Keby za to boli len zbrane by bolo nalepsie si myslim. Ajtak ked vam to preberu o rs pridete. Nie je to nejake efektivne

5.) Posledna vec co by bola vylepsit je, ze by ste sa s tym ATomas viac pohral. Trochu prepracoval tu tabulku po prikaze /gang, pridal viac moznosti, nejak to vlastnou tvorbou a napaditostou vylepsil. Stacilo by "zoznam členov" a ked kliknete na nejake hraca budu moznosti co s nim. Nemusi by osobitne v /gang -> pridelit hodnosti, vyhodit, atd.

To je asi vsetko ku gangom, toto kebyze spravite presne ako som napisal, verte mi ze na sp bude viac gangov, kvalitnejsi system, viac radosti a zabavy ako nervov, atd. Prinesie to vela dobra medzi gangy. Ako sef gangu by som to velmi ocenil. Fakt sa to zide a napravi to vsetky endostatky v gangach.

Po pripadnom aplikovani tychto veci, by bol oresetovat gangy od nuly. Zalozenym gangom dat respekt na nulu. Aby mali aj ti co ci zalozia gang, ze chcu vyskusat ake to je super mat partiu, zabavat sa, smiat sa a tesit, ze konecne napravili chyby co boli uz davno treba. A pritom to nie je vobec zlozite, alebo velmi narocne. Aby aj ti slabsi mali sancu. Preto od nuly Smile

[ďakujem za precitanie a zvazenie moznosti Smile/b]

[b]Doplnam:
Ja si do gangu nevezmem nikoho komu nevrevim a aj iny spravny sefovia tak sito. nebudu si ohrozovat gang aby odobrali rs. V tom pripade nemaju ziadnu sancu novacikovia. Doplnam: Ok, ked uz ta voj. technika nebude povolene nevadi, ide hlavne o tom aby sa neodobreal respekt za pristupky ktore s gangom nesuvisia. Resetovat respekt som chcel preto, kebyze nastanu nejake zmeni, aby novacikovia mali sancu. Kazdy chce byt prvy, ale ako to maju dat novacikovia, ked top gang ma cez 35000rs a novacikovia idu od 0, nonsenz, ale ok. A mohlo by sa zrealizovat, ze za kazde vyhrane gr/gw sa rozdeli napr. 100 000$ medzi clenov ktori to gr/gw isli. cize ked bude 2vs2 tak 2 hraci z vytazneho gangu budu mat po 50 000$. Myslim ze je to dobrynapad ako zvisit hratelnost za gangy.
Upravil/a _Faster_ dne 07.05.2013 16:09
Kurokuma
Vojenskou techniku na území? A že by nás to pobavilo? Já si myslím, že by zase nejeden člověk kvůli tomu skončil.

A k prvnímu bodu: Já myslím, že je to dobré tak jak to je. Gang je společnost lidí, kteří by spolu měli táhnout a když už někomu na tom gangu záleží, tak si nenechá dát ban, aby gangu uškodil. Začněte se chovat slušně a odebírání rs být nemusí.
Panzer
Urcite ne. Uz jen ta technika. A jeste aby gangy mely 0 rs....
AnDrEj_
Nevidím dôvod prečo restovať gangy od 0 blbosť
wlcacek
Vojenska technika na uzemi neni uplne moudra vec. Myslim si ze nejvetsi problem gangu je p
motivace.
Budes mit 100.000 RS ale nic s tim neudelas protoze repekt je v podstate k nicemu.

Co se tyce trestu to uz s Trixem mame nacrtnute. jen to musime vyladit.Smile
_Faster_
Ja si do agngu nevezmem nikoho komu nevrevim a aj iny spravny sefovia tak sito. nebudu si ohrozovat gang aby odobrali rs. V tom pripade nemaju ziadnu sancu novacikovia. Doplnam: Ok, ked uz ta voj. technika nebude povolene nevadi, ide hlavne o tom aby sa neodobreal respekt za pristupky ktore s gangom nesuvisia. Resetovat respekt som chcel preto, kebyze nastanu nejake zmeni, aby novacikovia mali sancu. Kazdy chce byt prvy, ale ako to maju dat novacikovia, ked top gang ma cez 35000rs a novacikovia idu od 0, nonsens, ale ok. A mohlo by sa zrealizovat, ze za kazde vyhrane gr/gw sa rozdeli napr. 100 000$ medzi clenov ktori to gr/gw isli. cize ked bude 2vs2 tak 2 hraci z vytazneho gangu budu mat po 50 000$. Myslim ze je to dobrynapad ako zvisit hratelnost za gangy.
Upravil/a _Faster_ dne 07.05.2013 16:17
Nicolas
Žádné resetovaní .. blbý nápad ! Špatný
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14