Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Které video je nejlepší ?
1. Právníci SF 25 Hlasov
16%
2. ArrivaBus Los Santos 22 Hlasov
14%
3. Medical Center LV 29 Hlasov
19%
4. Hope-Russians of BaySide 11 Hlasov
7%
5. NationalArmyOfBastards 39 Hlasov
25%
6. Legendary Yakuza 27 Hlasov
18%
Počet hlasov: 153
 
HLASOVÁNÁ - Firemní soutěž.
Nosferatu
Zdravím,
s menším zpožděním jste se konečně dočkali toho hlasování o nejlepší firemní video.

- Hlasování začíná dnes 2.3.2017 a bude končit od dnešního dne za 7 dní, což je 9.3.2017 23:59

- Hlasovat může kdokoliv a můžete uvádět i své poznatky k videům do komentářů.

- Je zakázáno se v komentářích hádat, urážet, vytvářet offtopiky, které nebudou mít nic společného s hlasováním !

- Vše bude trestáno pozastavením na webu !


1. Firma Právníci SF



2. Firma ArrivaBus Los Santos



3. Firma Medical Center LV



4. Firma Hope-Russians of BaySide



5. Firma NationalArmyOfBastards



6. Firma Legendary Yakuza


Upozorňuji, že fake hlasy = multiúčty na webu platit nebudou !!! Takže nemá smysl nahrabávat.

Upravil Nosferatu dňa 05.03.2017 12:31
Pandy
Svůj hlas jsem dala videu číslo 2. a to ArrivaBus Los Santos.
Pro mě jednoznačně nejlíp zpracované video. V jednoduchosti je krása, bez zbytečných efektů, kde snahu za vás uděla počítač a program, ale toto je něco co mě neskutečně bavilo a hlavně jsem se u toho strašně zasmála (slabý slovo).

Perfektní práce s výběrem hudby a video efektů dle textu songu. Opravdu super práce Palec nahoru
Sice mi tam chybí představení firmy, jako samotné, ale čert to vem. Mám ráda vtip a toho je v celém videu dost. :D

Ostatní byly také super, je vidět snaha o to vyhrát a představit svou firmu v tom nejlepším. Ale hodně jsem váhala mezi Medical Center a Tím Busákem. ;)
Upravil Pandy dňa 02.03.2017 21:45
Szelby
Zdarec , všem firmám co se do AKCE zapojili přeji hodně štěstí a ať vyhraje ta nejlepší.

Hodnocení - > Nejlepším video má podle mě Medical Center LV líbí se mi na tom ten děj toho povolání i jak je to zpracované. Co je škoda je to že jste mohli ještě víc představit i svou firmu než jen voz.park a ty scénky znázorňující práci tohoto povolání. Jen co bych vytknul jsou detaily , které chtělo doladit a upřímně si myslím že to vaše první video bylo lepší, ale budiž. Takže pro mě favorit soutěže.

Další video co se mi opravdu líbí je od právníku SF pěkně vymyšlené , jen to podle mě mohlo být lépe zpracované. Co bych vám ještě vytknul je na konci jak každý říká "Právníci San Fierro" tohle mě spíš nudilo a donutilo t už vypnout. Naprosto tímhle jste to video dost zkazili. Chci pochválit Shady jakou si dala práci s nacvičováním Choreografie a ostatních věcí. Klobouček Hi

Ještě víc mě mrzí že firma ArrivaBus Los Santos si s tím víc nepohrála , hudba zvolena úžasně , střih videa sedí k muzice to chválím , ale chybí mi tam představení Firmy případně Zaměstnání.

Největším zklamáním z celé této série firemních prezentací je NationalArmyOfBastards natočit pouze to jak loví zločince mi nepřijde moc jako představení firmy. Ano představili jste povolání co máte za úkol , ale to je tak vše. Video a jeho zpracovaní je asi nejhorší ze všech. Škoda , ale snaha se cení Smile

Když se podívám na Video Hope-Russians of BaySide tak mi to přijde super představili firmu , job co dělají s kým jsou spojeni a podobně. Co mi hodně vadí je to vyprávění , možná to mohlo být zpracované formou textu na obrazovce a nebo upraven hlas , přijde mi to takové nezáživné , mrtvé vyprávění.

Na závěr si zhodnotím video Legendary Yakuza . Video účel splňuje hudba perfektní jen co se mi nelíbí je to zpracování , podle mě to video mohlo být lépe zpracované. Všechno to vystihlo ještě jste mohli víc zapracovat na představení firmy než jen zaměstnání. Co bych ještě vytknul je polovina videa o tom jak zapalujete konkurenci. Ale taktéž to patří k těm lepším videím.

Hlasujte spravedlivě Ať vyhraje ten nejlepší!
Szelbovsky Cool
Pegasus
Svôj hlas dávam firme s názvom [bcolor=#ff0000]Medical Center LV[/bcolor]

Spracovanie +
Hudba +
Nápad + (Kedže som ho vymyslel ja spolu s Brendym , tak to čo som si vymyslel sa mi páči)

Ako druhé miesto by som videl Legendary Yakuzu kde sa mi páčila najme hudba a strih videa.

Táto firma by u mňa vyhrala keby video bolo lepšie spracované a to Právnici SF.

Ostatné videa sa mi moc nepáčili , buď tak bol zlý strih alebo skoro nulový Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24256
Geroj
Právnici SF: Viac menej nudné nezáživné video ktoré som pozeral dá sa povedať nasilu.. v snahe najsť niečo pozitívne, a našiel som.. text o velikosti 200px ktorý som musel čítať 2 metre od obrazovky..

ArrivaBus Los Santos: Toto video by sa malo umiestni na tom lepšom mieste, jednoduché, pobavilo ma a nemal som potrebu ho pretáčať, kvalita horšia ale spracované dobre.

Medical Center LV: ďalšie z tých ktoré by si zaslužilo vyššiu priečku, možno aj prvé miesto? Vtipný dej a v pohode spracovanie, nemám čo vytknuť, prezentácia ako má byť.

Russians of BaySide: Typ tohto videa ma nijak neoslovil, video z časti točene na štýl video tutorialov "Ako otvoriť dvere na motorke" zábery zbytočne dlhé a hlas mierne roztrasený (môj pocit)

NationalArmyOfBastards: Dosť dobré vystihnuté ako fungujú taktiky zamestnania vojak, video kde mám čumieť na neschopnosť 6-7 vojakov zabiť 2 ludi mi príde istým spôsobom vtipná, video by som skôr bral ako paródiu v zlej kvalite a nie reprezentáciu..

Legendary Yakuza: Ten efekt ma skôr privádzal k epilepsii, obsah videa čo sa týka začiatku bol zaujímavý, potom nasledovalo nezmyselné hádzanie molotovu na akúsi budovu a prebranie nemovitosti ktoré ma fakt nezaujalo a musel som to vypnúť.

Za mňa vo väčšine dosť slabé videa bez nápadu a obsahu, nulová reprezentačná hodnota ktorý by nejakým spôsobom donutila diváka video dopozerať, berte to ako môj osobný skromný názor, samozrejme mi môžte napísať "omg omg mal si niečo natočiť ty!! a nie kritizovať!!" :D to som samozrejme mohol ale nejako sa mi nechcelo, asi tolko k tomu.

No a ešte, hlas dávam Medical Centru.
Upravil Geroj dňa 02.03.2017 21:56
Arbys
Citácia
upřímně si myslím že to vaše první video bylo lepší, ale budiž. Takže pro mě favorit soutěže.

Takze - na zacatek moc diky za chvalu a jen bych se rad vyjadril k tomuhle - prvni video vzniklo tak, ze jsme nahrali co nas napadlo, po tom co jsem to editnul jsem zjistil ze to ma 480p, tak jsem to proste musel nahrat znova. Melo to byt uplne to same, akorat v lepsi kvalite. Nektere veci uz tam tak dobre vychytane nejsou, ale ta kvalita byl děs :D
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
EM1N3M
Svoj hlas dávam ArrivaBus Los Santos podla mňa najlepšie video, ktoré ma dosť aj pobavilo.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
RaTy_
Právnici SF - Sorry naprostej trash, co jsem to tak proklikal, nedozvěděl jsem se nic jiného než kupu textu, který jsem nečetl, místo toho jsi to měl nadabovat a do pozadí nějaké videa.

ArrivaBus Los Santos - Video mě pobavilo, líbí se mi, ale bohužel se mi nelíbí zpracování, kvalita, chybí mi tam představení firmy a věci okolo toho, je to přece jenom firemní soutěž, samozřejmě to má svůj styl. Video určitě si zaslouží pochvalu!

Medical Center LV - Další povedené video, skvělý příběh, představení firmy, i edit není špatný, jen ta kamera je trochu horší, přeji úspěch. Myslím že výhra je v kapse Smile

Hope-Russians of BaySide - Sorry ale tohle mi prostě přišlo jako kdybych si četl /job, vůbec mě to nebavilo, jediné co se mi tak celkem líbilo byla ta kamera.

NationalArmyOfBastards - Hned zezačátku tam vybafne sultán přeplněný vojáky jak vlak v Indii, kteří loví 2chudáky, no prostě hned jsem to vypl

Legendary Yakuza - Teď chci trochu vysvětlit a popřípadě obhájit své video. Ve videu jsem se snažil ukázat, jak jsme schopní se ve velkém počtu domluvit, natočit něco společného, jak rychle se dá vydělávat a že jsme prostě pohodáři. Žádný přiběh k tomuto jobu, kde se vlastně jenom přebírá, nebo tak něco mě bohužel nenapadlo a ještě mě k tomu tížil čas, ale děkuji všem za zhodnocení a hlasy.
Upravil RaTy_ dňa 02.03.2017 23:34
mkj
jako vsechny stojej za hovno co si budem povidat ale kdyz uz jsem narazil na tuhle diskuzi tak davam hlas Legendary YYakuza. nic zazracnyho v nem neni kazdopadne z tech co tu jsou je rozhodne nejlip zpracovane.
tomasko
Svoj hlas dávam Firme Legendary Yakuza
Logan_
Jednoznačne Arbys, super prácička, ale kameru ešte treba vyšperkovať. Výborný príbeh. Držím palce Palec nahoru

Najväčší prepadák pre mňa - Vojaci, nič, to isté zažiješ na servery, tak či tak, tie lovy sú podla mňa celkovo oničom. Naštvaný

Môj názor Hi
Suve
Dávám hlas Legendary Yakuze. Smile
Floatin
Hlas dávam firme Legandary Yakuza
Arbys
Právníci SF - video, který by nebylo tak špatný, ale je zbytečně dlouhý a jsou v něm zbytečné věci. Místo screenů bych dal nějaký video. Dost se mi líbila nacvičená ta choreografie a to "Právníci San Fierro" na konci je docela originální, ale mohlo by to být kratší. Za mě video, který neurazí, ale ani nenadchne. 6/10

Arriva Bus LS - luxusní video, kde jsem se zasmál, prostě super, jediný co můžu vytknout je kvalita, která je otřesná. Kdyby to bylo alespon v HD, je to 10/10. 9/10

Medical Center LV (moje video) - ani nevím proč to sem píšu, ale chtěl bych ho popsat: snažil jsem se vystihnout vše důležité a zbytečně to neprotahovat - přelet nad LV má ukázat kde firma sídlí, dále bylo představeno její sídlo a voz. park, poté byla ukázka zaměstnání a na konci hřbitov jako takový "doplněk"

Hope-Russians - super kvalita, super kamera, dozvěděl jsem se dost informací, ale chybí mi tam originálnější prvek než jen přečtění /job. Líbilo se mi jak tam stál kolcek jako prodavač :D. 7/10

NationalArmyOfBastards - sorry, ale naprosty propadak. 3,5 minuty se koukám, jak 8 vojáku jezdí po SA a loví nějaký random lidi s WL. Nevidím představení firmy a moc řve hra a hudba je potichu. Jediny co se mi libi je to logo na začátku. 3/10

Legendary Yakuza - určitě povedený, začátek luxus, kdybych to stříhal já tak něco vyřadím, ale bylo s tim dost prace a povedlo se ti to Smile 8/10
Upravil Arbys dňa 03.03.2017 20:34
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Brendy
Dlho som sa nevedel rozhodnúť medzi ArrivaBus Los Santos, Medical Center LV, Legendary Yakuza. Toto boli pre mňa asi 3 najlepšie spracované videá. Jedno bolo v štýle pobaviť, jedno reprezentovalo firmu lepšie ako to druhé ale môj hlas patrí Medical Center LV. A prečo? Lebo tento námet som vymýšlal vo firme ja a pôvodné video je so mnou, lenže som musel odísť z firmy tak sa to pretáčalo, ale dávam mu svoj hlas, pretože reprezentuje svoj job ako má a k tomu ma ešte aj pobavilo. Ale ako tu už bolo povedané originálna verzia bola ovela lepšia.

Medical Center LV
As3
1. Právníci SF - video se mi vůbec nelíbilo takže - 4/10

2. ArrivaBus Los Santos - hudba dobrá, jednuduché, vtipné - 8/10

3 . Medical Center LV - Dobrá práce, kamera dobrá - 8/10

4. Hope-Russians of BaySide - mohlo to být sice vtipnější, ale mě se to celkem líbilo, firmu si popsal, ukázal zaměstání za me - 9/10

5. NationalArmyOfBastards - necelé 4minuty lovu? vůbec mě to nezaujalo, jen mě napadalo co udělat líp, no mohl si to popsal dávam stejné hodnocení jako právnící - 4/10

6. Legendary Yakuza - celkem pěkné, stříh dobrý, dobrá práce no.. 8/10
MaTy
Čest, hlas jsem dal ArrivaBus Los Santos, nebudu dávat sám sobě hlas, protože vím, že tu jsou jiní favoriti. Přeju hodně štěstí všem, ale hlavně spravedlivost.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
TripS
Čau, svůj hlás davam firme Medical Center LV důvod je že to video ukazuje práci Zdravotnika a jeho mise ktere můžete plnít na serveru Pusa
NiKo_
Môj hlas som dal Hope-Russians of BaySide Palec nahoru
eF
Svoj hlas dávam [bcolor=#cc0000]Legendary Yakuza[/bcolor]
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
8 Hlasov
9%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
15%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
16%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
38 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 17