Informace o serveru
Číst diskuzi
Který návrh by jste uvítali na serveru?
První 12 Hlasů
Druhý 5 Hlasů
Oba dva 13 Hlasů
Žádný, aktuální systém mi vyhovuje. 3 Hlasů
Počet hlasů: 33
Respect v gangu
|
|
Pitras |
Přidané 22.01.2015 17:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Zdravím, zákládám "větší" diskuzi ohledně respectu v gangu. Už jsem si psal i s ATomasem a domluvili jsme se, ať to sem nahodím. Chce znát i vaše názory na tyto dva návrhy co jsou níže uvedené. Nezapomeňte zahlasovat v anketě. První návrh který jsem už podával, hodím ho i sem: Vyzveš /gangrace (/gangtdm). Vybereš gang, vypíšeš údaje (ID auta, závodníky apod.) a potvrdíš. Vyskočí na tebe další tabulka kde bude "Sázka RS". Minimum bude třeba 10, maximum 50. Napíšeš že chceš jet o 25 RS, potvrdíš a pošleš výzvu. Je jedno, kolik má gang RS, při prohře ztrácí oba stejný počet RS a při výhře získávají taky stejný počet RS, čili tolik, kolik bylo v sázce. Výhody? Teď když vyzveš malý gang třeba o 10 RS, nemusí se tolik bát ztráty a prostě to GR pojedou. Pro zkušené gangy by se jezdilo tradičně o 50 RS (jako to bylo ještě před pár dny). Malé gangy můžou mezi sebou jezdit o méně RS a neriskují tím hned zruší gangu a třeba se i něco přiučí. Druhý návrh: Každý se dívá na RS a myslí si, že gang co má 50,000 RS bude patřit mezi nejlepší. Stačí když jednou za týden pojedou nějaké GR a mají zase postaráno. Tolik RS si udržují i když ten gang nemá takové kvality které odpovídají počtu RS. Řešení: Každý gang (záviselo by na počtu RS) by měl dán nějaký týdenní limit gang eventů (GR/GW), pokud ho nesplní, RS se jim bude postupně odečítat. Teď se uvidí, který gang má právem tolik RS. Možná některé gangy klesnou, ale to je tím, že si jenom udržují RS, každý si myslí že jsou TOP přitom realita je úplně jinde. Tím by se jezdilo i více GR a chodilo na GW kdyby každý gang musel plnit své limity. Pro aktivní gangy co chodí na GR/GW to nebude žádný problém a vlastně se pro ně nic nezmění, ale pro ty, co nevyužívají gang eventy tak často to bude změna, buď ukážou že ten RS mají právem a začnout více eventy využívat, nebo jednoduše půjdou dolů. To je vše. Gang limity ještě nejsou stanovené, to se teprvé určí podle toho, jak k tomu přistoupíte vy. |
|
|
Panzer |
Přidané 22.01.2015 18:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
No obojí je super, jenomže ono jet s grove se taky počítá. Takže spíš to první a nebo vrátit starej systém ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Rock |
Přidané 22.01.2015 19:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 138
Založený: 14.07.14
|
ten prvni se mi líbí víc to co je ted je hrozné narovinu.takže super nápad |
|
|
sign0r |
Přidané 22.01.2015 19:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 88
Založený: 15.08.14
|
Líbí se mi oba návrhy. Doufám, že ten druhý je myšlen i tak, že budou muset chodit i GW, protože jinak je to asi zbytečný aby si GANGy zakládali jen na autíčka... |
|
|
Panzer |
Přidané 22.01.2015 19:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Citace sign0r napsal: Aktivita se počítá jednotně je jedno jestli jdeš gr nebo gw bylo tomu tak do teď a není důvod to měnit. No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Pitras |
Přidané 22.01.2015 19:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Jo, tak jak psal Panzer. GR a GW máš celkově gang eventy. |
|
|
Xkol |
Přidané 22.01.2015 19:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1242
Založený: 19.07.12
|
Ten prvý návrh sa mi páči. Chcel som niečo podobné navrhnúť, určite lepšie ako to čo je teraz. ![]() |
|
|
Morrison321 |
Přidané 22.01.2015 23:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 477
Založený: 06.04.12
|
Citace sign0r napsal: GR ovplivňuje z velkej časti aj náhoda preto sa jazdí viac GR. Aj slabší gang občas porazí ten lepší, pričom na GW je to % náhody ďaleko menšie. S tým nič nespravíš. A k návrhu, mne sa tento nový systém páči. Konečne ma šance každý gang. Lepšie gangy, ak na to nemajú tak budú s RS padať, no čo veď je to len RS. Nejaký gang treba udrží ten pomer 1:4 a taký gang si zaslúži byť rozhodne prvý. Tento systém hlavne motivuje nové gangy. Zrazu hráči čo v živote nejazdili GR majú 1000RS a to je neuveritelná motivácia pre nich. To 1. čo navrhuješ mi príde dosť nepodstatné a zasa krok dozadu, ale budiš. To 2. sa mi aj celkom pozdáva ten limit eventov by nebolo od veci, keďže sú tam aj gangy absolútne inactive, čo idú GR raz za týždeň. A predsa toto by do istej miery odmeňovalo aktívne gangy. Ja by som bol ale rád keby ostal tento systém, ale ešte by som urpravil ten RS v pomere 1:3, predssa len je pravda, že 1:4 je stále moc |
|
|
Sipoxx |
Přidané 22.01.2015 23:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 677
Založený: 25.07.12
|
Oba návrhy jsou super, myslím, že my mohly fungovat zároveň![]() |
|
|
LukK |
Přidané 23.01.2015 06:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 443
Založený: 24.06.14
|
Ten první jednoznačně ten druhej je moc přísnej mi přijde. Ps: Vlezdo****ky dávají 4 v hlasování ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
6 HlasůPojedu někam po Česku/Slovensku
9 HlasůBudu hrát SuperPařbu
6 HlasůBudu doma a relaxovat
6 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online