Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jaký si mám koupit set?
Zemiix
Zdravím,
potřeboval bych poradit nějaký herní, nejlépe podsvícený set (klávesnice,myš,sluchátka) pro kvalitní hraní do 1300Kč (48€). Přemýšlel jsem o Connect IT Biohazard - https://alza.cz/connect-it-biohazard-...616619.htm.
Chtěl bych vědět jestli byste mi ho doporučili a pokud ne kdyby ste sem hodili link na nějaký jiný.
Předem díky za rady.
SmouKy_
Pochybuju že seženeš kvalitní set za 1300kč, jen kvalitní myš stojí +- 1000kč.
Jinak, jestli ti stačí to co jsi posílal tak to ber, je to dost výhodně než aby jsi to kupoval jednotlivě.
Upravil SmouKy_ dňa 07.07.2015 18:13
Exie_
Connect IT doporučuji. Otázka je na co to budeš používat.
Pro "pro gaming" není určitě určena, ale pro normální využivání je akorát. Je vyrobena z pevného plastu, takže výhoda. Má jí bratr a nestěžuje jsi. Pokud chceš využívat makra i profily tak se hodí. Tohle se mi zdá je nová verze, protože předešlý protějšek neobsahoval sluchátka, ale u toho Connectu jsou na nich hodně panelů, nýbrž záleží na tom jak ti budou vyhovovat.
Software je tam promakaný fakt bravůrně.
Opřes dlaně a píšeš, nebo ten zásun je o něco vyšší.

Hodně štěstí. Hloupost při koupě určitě něuděláš.
Zemiix
Citácia
Exie_ napsal:

Pokud chceš využívat makra i profily tak se hodí. Tohle se mi zdá je nová verze, protože předešlý protějšek neobsahoval sluchátka, ale u toho Connectu jsou na nich hodně panelů, nýbrž záleží na tom jak ti budou vyhovovat.

Makra + profily mám v plánu využívat určitě, jinak pokud myslíš jako protějšek CONNECT IT Elite, také obsahoval sluchátka, ale celé z plastu a napůl nefungovali, má je kamarád.

Jinak díky oboum za rady, nejspíš ten set teda koupím.

Můžete LOCK. Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku