Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

cestná kontrola-zneuzivanie/afk
pese93
Zdravím. Takto sa Kamionista DominDo ukazuje ako "poctivý" kamionista... Takých hráčov je viac ktorý nám takýmto spôsobom ničia Policajne "misie" (odmeny,body.)
Chcem podotknúť že toto video bolo vytvorené hneď po tom ako mi to tento hráč už jeden krát spravil stým že ma ešte aj nahlásil ako cheatera čím dva krát zneužil príkaz. Administrátor Gallaxy ma na jeho /cheat ID otestoval a zabil. To že som ho nahlásil za zneuzivanie /afk už žiaden z administratorov nekontroloval.
P.S. nahlasený za zneužívanie /afk bol ihneď po zastavení ako na videu.

Baseball
Toto není znužití afk...

Je to ochrana níčení misí takže to co ty tu řešíš je totální blbost
Tr1xmy
Presne tak, je to ochrana ( tlačidlo Y ) , ktoré sa môže použiť pri misii typu kamionista a i.

Takže ako napísal baseball, tak o žiadne zneužitie nejde.
pese93
Prosímvás..... Toto nemysíte vážne..... čumím to je blbý žart však? Pýtam sa, ako skontrolovať vodiča či má/nemá vodičák? či má/nemá alkohol za volantom? či má/nemá pretažené vozidlo/kamión/dodávku? Keď si každý zapne afk a čaká. Akože... načo potom vôbec existuje povolanie "Policajt" na superparbe? keď nemôže nič robiť? z týchto vecí má normálne odmeny ako ostatný za misie. Je to sprosté! Potom fakt to povolanie je zbytočné. žrušte ho a nechajte iba Vojákov veď oni všetky WL pozatýkajú posvojom.
CzSK
Čau Pese,
být Tebou tak bych to nahlásil do chyb aby se udělala pojistka která by se nevztahovala na policisty ( při zmáčknutí klávesy "Y" ).
Baseball
Kdyby něco z toho měl tak to nejde.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasov
20%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
8%
Vyřazka
7 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
28%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 22