Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

GTA 5 online
xenon
Zdravím,
Chcel by som sa spýtať či mátie niekto s tým skúsenosť alebo či to vôbec ide.
Takže poteboval by som si zmenit postavu v online myslim to ako pri prvom pripojeni sa dala ta postava vymodelovať tak či sa to dá aj počas hrania..
Ak ano tak prosím poradte ako :D

ďakujem
KFC
nejde to
Primer
Pokial viem ta GTA 5 online ešte nejde,ale niesom si na 100% istý.
xenon
Gta 5 online ide stale. Na hlavu
Primer
Citace
xenon napsal:

Gta 5 online ide stale. Na hlavu

Vážne som nevedel,prepáč Promiň
xenon
Vsak pohoda asi si myslel ten co atomas dal to ten link na peticiu..
Geroj
Nazdar xenon, Gta 5 Multiplayer, už som videl nejaké test video ale asi to ešte dostupné nebude.. to je škoda, ale radšej nech to robia pomalšie a kvalitnejšie.
Ruda
Pletete si dvě GTA Online - to který myslí ATomas je neoficiální verze nejspíš podobná SAMPu a pak GTA online, který je ve hře už od vydání na konzole a jede normálně přes internet.

Jinak Xenone podle mě to nejde a jestli ano tak jsem na to ještě nepřišel.
Teczka83
Se zeptám taky rovnou. Máte někdo zkušenosti s gta 5 na počítač? Jaký je rozdíl oproti berzi na konzoli? Jaký to má nároky?
Geroj
https://gta-mp.net/ keď si rozkliknete tu petíciu tak tam je aj video, práve to som mal na mysli.
Brutalus
Uvedu na pravou míru

GTA: Online - oficiální MP od Rockstaru
GTA:MP - zrušený projekt vývojářů 3.strany, kteří neměli s Rockestarem nic společného, jen se snažili udělat něco jako SAMP.

Xenon se ptá, jak v GTA: Online změnit postavu, jak si jí každý vytvářel když poprvé logl MP.

Jinak já to mám na PS3 a taky jsem to hledal tu možnost a nikde nenašel, tak nevím Smile
xenon
Diky za rady. Zrejme to asi naozaj nejde. Samozrejme ak by to išlo tak mi prosím napíšte sz. Smile

ďakujem

Inak teczka rozdiel tam neni asi ziadny. Ja to mam na pc a čo som pozeral videa s ps a xbox tak je to to isté.
Tu máš hw: http://gta.cz/gta5/clanek/hw-pozadavky/
Ak uvažuješ na kúpe tak si to rozhodne kup na pc Smile.
Upravil/a xenon dne 18.12.2015 06:17
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů