Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Help
unactive
Čau, mám ukol z češtiny a nějak se mi to během těch 2 let co jsem ty souvětí nedělal vykouřilo z hlavy, a mám z toho teď úkol. Tak mne napadlo, že bych se tu zeptal, jelikož na online poradnách se mi nechce týden čekat na odpověď. Sice vím že tu řešíte hlavně hry, ale doufám že se někdo kdo tomu rozumí najde.
Takže zkusil jsem to udělat sam a chci se zeptat mám to dobře případně kde mám chybu?
img.tpx.cz/uploads/IMG_20160322_194846.jpg
MegaBite
Nejsi sám, kdo v tom má taky guláš. Já tam vždy něco nastřílím :D hlavně, že úkol mam, to je hlavní :D
hormoskunk
hahaha dobře vam tak že se to stale učite :D ja už tohle neviděl 7 roku :D
Zrušený účet
Já už to taky neviděl nějaký ten rok a abych řekl pravdu, nikdy jsem v tomhle nevynikal :D Mrknu na to, až budu z práce doma a možná si pokusim vzpomenout, jak jsem to vždycky opisoval :D

E:// Nedávam to, hodně štěstí s touhle kravinou, kterou v životě k ničemu nevyužiješ Dostal jsem nápad Logika škol, naučit tě nepotřebný věci, na který stejně jako já ihned zapomeneš, pokud se je teda vůbec naučíš :D
Upravil/a Zrušený účet dne 23.03.2016 08:07
Zrušený účet
Kamaráde, toto jsme opět brali asi tak půl měsíce zpátky v češtině a nechápu to do teď, takže netruchli nad tím, že to neumíš. :D Každopádně se zkusím podívat do sešitu jak jsme si to vysvětlovali a nějak ti popřípadě pomoct. ;)
nemo
Ahoj,
nevím jestli to máš stále aktuální, ale i tak Ti sem něco přidám. Jestli bude potřeba a neměl si ten úkol třeba do dneška, kouknu se na to zítra odpoledne. Uvidíme, už dlouho jsem to nedělal, navíc určování druhů VV, poměrů vět jsem měl většinou aversi.
Jen tak namátkou jsem zkouknul jednu větu - 6b, a řekl bych, že ta 3.VV závisí na 2VV, jelikož rozvíjíš právě tu druhou větu, ve které se vypráví o aktivitě Slunce, nikoliv první o astronomech.
Tedy: 1.VH --> 2.VV --> 3.VV --> 4.VV
Jak říkám, dlouho jsem tuhle látku neviděl, tak pochop, kdybych to chápal špatně... Smile
Nevím, jestli máš nějaký vysvětlivky k tomu. Každej učitel(ka) volí svůj způsob. Mně se ale osvědčily tyto 3 tabulky, které jsem pro Tebe ještě někde vyštrachal v sešitu z minulých ročníků. První se váže k tomu, oč tu jde.
Druhy VV
Poměry mezi VH/VV
Větné členy
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%