Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Thug Life Dealers
Punk0
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri01.png
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri03nove.png
[bcolor=#00ff00]Majitel >>Punk0
Spolumajitel >> HanzJT26
Náborář >> všichni[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri02.png
[bcolor=#cc0000]U nás ve firmě najdete tyto vozidla
6x Sadler[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/Sadleeeer.png
[bcolor=#990000] 1x Police Maverick[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/PoooliceMaveeerick.png
[bcolor=#cc0000] 3x Maverick [/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/Maveeeeerick.png
[bcolor=#cc0000] 2x Infernus[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/infurnus.png
[bcolor=#cc0000] 2x SandKing[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/saaaaand.png
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri0nove5.png
[bcolor=#00ff00]Naše firma se zabývá zaměstnáním Dealer který pěstuje marihuanu a
poté jí rozváží[/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri06.png
Plat máme jako v Dealers&Weed nebo Dealeři a Huliči 90 % je to domluvené ještě se k tomu dostanu
img.tpx.cz/uploads/nadpisdealeri04.png
[bcolor=#00ff00]Firma se nachází u Leonovy Farmy[/bcolor]
konvoje jezdíme každý den ve 20:00 většínou s 200g
img.tpx.cz/uploads/monpoldealeri.png
V klidu jsme si s Matokem36 a _[B]_rumbalisem hrály když mě hráč Antis. nařknul že mu přebírám členy tak jsme se chvilku dohadovaly pak jsme se naštvaly a zrodil se plán jakého si Dealerského Monopolu že skoupíme všechny dealerské firmy tak jsem Matokovy a Brumbalovy pomohl udělat body a hned dnes ráno Brumbal koupil *Time To Smoke* teď už Dealers&Weed od Hráče SkFrajerko a odpoledne Matok Dealeři a Huliči od Jozka
a teď máme ve všech firmách stejně podmínky např plat 90% atp..
[bcolor=#cc0000]A na závěr bych chtěl poděkovat Hráčům :Antis za nařknutí A Jozkovy který nám prodal poslední firmu Smile [/bcolor]
img.tpx.cz/uploads/output_GmQAB7.gif
Upravil Punk0 dňa 19.02.2017 21:04
matok007
AHoj
ako spolocenstvo sme OP nas maly tajny plat vysiel dufam ze nam kazdemu firmy vydrzia dlho kedze mame tento plan premysleny sice skoda ze brumbal nema tolko clenov co ty alebo ja no ale je ju aj vela vyhod takze tak vizitka sa ti ti podarila som hrdy ze mozem byt 1 s clenov tohto triumviratu /dealerskeho monopolu aj ked ta posledna firma si myslim ze cena 156 mg je strasne vela ale pre nas tie mg su vyhra kedze sme ovdladli dealer firmy
Punk0
Taky Doufám že nám to dlouho vydrží Smile
BlacKMagiC
Firma jako sama o sebe je dobrá,podla mňa 156mg je fakt vela max 90mg ale to je věc názoru.Tak GL s firmou :D
Arbys
Uprimne kdyz jsem ty nadpisy delal, vypadaly hezci, ale to je jedno, celkem se mi libi myslenka na ovladnuti vsech firem, ale proboha uprav to hnusny zeleny pozadi :D nevim jak na pc, ale ted na mobilu jsem to musel priblizit na max a stejne se to cte blbe. Ale gl s firmou
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Floatin
Grafická úprava ma hneď zaujala.gl s firmou
Punk0
Děkuju Floatine
MaTy
Mě se vizitka moc nelíbí. NO Nápad máte dobrý, ale musí vám to vydržet, což já na tyto věci moc nevěřím. Firma dříve byla dobrá, tak snad bude i nadále.. Gl s firmou a ať se daří s convoyi.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Pandy
Ahoj, nadpisy se mi nelíbí popis taky moc ne hoši, upřímně mi kazíte reputaci z dřívějška. ¨ds

Jediné co je na té vizitce pozitivní, že se jí opět vrátil název, který měla několik let a opět jí má někdo rád jako takovou, když jsem jí ještě měla já Smile

Ať vám vydrží a neprodávejte jí zase těm "ehm ehm" Gangsterům, co jí budou přejmenovávat podle svého stupidního gangu. Smile
Upravil Pandy dňa 20.02.2017 14:22
Arbys
Wery, nadpisy měly původně vypadat úplně jinak, bohužel se mi to nepovedlo podle původních představ a navíc jsem to špatně oříznul, takže je každý jinak velký.
Včera jsem už čas neměl ale ještě si nad tím sednu a chci je vylepšit, taky se mi nelíbí Smile
Alexxc
ArbyS: Nic proti ale napsat musím než zase zacneš někomu psát k vizitce jako např. Mě a kritizujes nadpisy tak se prvni podivej na svou práci a pak komentuj

Punk0: Jinak přeji hodně štěstí ať ti firma vydrží a upřímně koukni ještě na ten vzhled a zkus si s tím vyhrát
Arbys
Já jsem ti řekl že se ty nadpisy nehodí k textu, tys je opravil a ted jsou luxusni, ja jsem na to opravení jeste cas neměl Smile ale díky žes mi připomněl že je musím opravit.
Alexxc
Však v pohodě jen každý ma nejakybejt nazor který musí ven 😂😂😂
NiKo_
Takže vizitka je pekná a aj firma ujde Smile gl s firmou ;)
BlacKMagiC
Není to moja vizika ale poprosim Lock! kdeže som odkúpil firmu a chcem si urobiť svoju vizitku.Tak aby to tú nesvíétilo.ďakujem
Domes
Firmu vlastní někdo jiný. Lock!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
14%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10