Informácie o serveri
Čítať tému
[Rozhovor] Anti
|
|
_Crazy_ |
Pridané 16.06.2013 22:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 856
Založený: 21.11.12
|
_[C]raz[y]_: Ahoj Anti, asi netušíš, proč jsem si Tě vybral, že ne? ![]() Anti: Zdravím, no upřímně moc netuším no ![]() ![]() _[C]raz[y]_: Chci abys mi udělal grafiku ![]() Anti: Jo, ty vzpomínky zde jsou a není jich málo ![]() _[C]raz[y]_: Tvé začátky byly pod nickem AntiCreaturPro? S kým jsi na serveru začínal, kdo Tě na server dostal? Anti: Takže k nicku AntiCreAtuRPrO jsem se dostal až někdy v roce 2012 svůj úplně první nick si nepamatuju, ale první na kterém jsem hrál aktivněji byl TomiCZ. Na serveru jsem začínal s bývalím spolužákem rycicz ( Nyní LoulinPro). A jak jsem se k němu dostal? Jako většina z nás, naprostou náhodou, prostě jsem se dozvěděl, že u gta sa existuje možnost MP tak jsem hnedka hledal nějaké servery. Client byl tehda 0.3a / 0.3b (teď si nejsem jistý) a to moc serverů nebylo, jako jeden z prvních českých mi vyskočila SP na ní se mi zalíbilo a tak jsem tam zůstal ![]() _[C]raz[y]_: Hraje ještě LoulinPro? Dlouho jsem ho na serveru neviděl Anti: Hraje, ale nyní né tak aktivně kvůli školy, ale takových je nás v červnu více ![]() _[C]raz[y]_: Přejdeme k tvému reálnému životu? Kdo jsi, jaké máš cíle, představ se Anti: Takže, jmenuji se Tomáš, pocházím z Hlučína. Je mi 16let. Studuji na SŠ elektrotechniky a informatiky v Ostravě obor informační technologie, 1.ročník ![]() ![]() _[C]raz[y]_: Ano, tvoje grafika je velice profesionální a dost se mi líbí, přejdeme k administrátorskému působení. Nemýlím-li se, byl jsi dočasný administrátor a nyní okupuješ post klasického administrátora. Napiš nám, jak ses dostal k postu dočasného a klasického řadového administrátora? Anti: K postu dočasného admina jsem se dostal naprostou náhodou, jako všichni co stáli v petici za Cézetkem. Po té byl nábor, ale přes ten jsem se nedostal, řekl jsem si, že tomu dám ještě čas a najednou se objevil další nábor, řekl jsem si proč to nezkusit a podal jsem si přihlášku pak se přihlásím na skype a vidím, že mi pixel píše jestli o ten post tedy stojím, pak už jsem jen vyplnil test a byl jsem na postu ![]() A díky, jsem rád, když se líbí ![]() _[C]raz[y]_: No, doufám, že se ti bude dařit a dotáhneš to ještě dál. Na serveru si Tě moc nepamatuji, jedinou vzpomínku na Tebe mám, když jste u warpu /lv dělali bazar a prodávali tam auta, pamatuješ? Anti: Jo, to bylo období, když jsme si s EKGčkem řekli, že by se hodily peníze a napadl nás bazar, auta jsme kupovali za nízké ceny a prodáváli je dál za vyšší, kšefty se hýbaly, peníze přibívaly, ale pak přišla změna cen aut a ejhle KRACH ![]() _[C]raz[y]_: Mohu se ještě zeptat, jak si přišel k nicku AntiCreaturPro? Anti: Hrával jsem hodně karty Magicky a tam se ty stvoření nazývají creatury takže tak vzniklo to Creatur, proč tam je anti vlastně ani nevím, ale nakonec se to hodilo ![]() ![]() _[C]raz[y]_: Mezi moje další otázky se řadí i to, jak ses dostal ke grafice? Kdo tě učil? V čem pracuješ? Anti: Dostal jsem se k tomu tak, že sem na webu pořád jen viděl topicy jak každý dělá avatary a kolik si účtuje atd., řekl jsem si jo, slušnej byznys a tak jsem stáhl photoshop, naučil jsem se všechno sám, jen na pár věcí které mi ukázali patazz/bboy. Nyní se začínám zajímat ještě o cinemu4D, ale to je už jiný kafe ![]() _[C]raz[y]_: Mezi poslední "větší" otázky jsem zařadil i tvůj majetek na SP. Co všechno vlastníš/vlastnil? Anti: Ale ne, majetek ![]() ![]() ![]() _[C]raz[y]_: Jak jsi o ně přišel? Anti: Taxi firma LV kup za 500 prodej za 200-250mg, Biffin bridge hotel 2x propadl, Hitmany, rád jsem vypisoval na hráče odměny aby si taky užily peněz a to se pak ztratí rychle ![]() _[C]raz[y]_: No tak Taxi Firmu LV bys teďka těžko ukecal za pár zlámanejch grešlí... Co se ti na SP líbí nebo naopak nelíbí? Stačí uvést 1-2 příklady u každého Anti: Mám-li být upřimný, jak jsem začínal tak se mi líbila o dost více, ale i teď je SP unikátní a to mě na ní baví. Je pravda, že né každá nová věc, je dobrá, ale můžeme být rádi aspoň za něco. Na SP se mi líbí systém lvlů, protože si hráč ozkouší všechny povolání a ještě si vydělá něco do začatku, co se mi nelíbí, je to, co nemůžeme ovlivnit a to jsou někteří hráči. _[C]raz[y]_: Teď příjdou na řadu krátké otázky na které můžeš napsat jen ANO/NE nebo se k nim vyjádřit a trošku o nich pohovořit Jaký je tvůj názor na nový systém závodů? Anti: Od toho co se přidali na server ty závody jsem tam ještě nebyl, protože mám omluvenku, takže zatím názor není. _[C]raz[y]_: Napiš dva nejlepší administrátory, co kdy na SP za tvé působení byli Anti: Lofastek, Nylez (Rocket) _[C]raz[y]_: Jak vnímáš práci AT ty, když jsi v centru dění? Jsou nějaké věci, které se za dobu tvého působení v AT změnily nebo které Ti zrovna moc nevyhovují? Anti: Práci vnímám, jako nový pohled na celou hru, zase nějaké zpestření něčeho, o čem jste si mysleli, že už vše víte. Pořád se něco mění ![]() _[C]raz[y]_: NeXus do AT? Anti: Ano _[C]raz[y]_: Crazy do AT? Anti: Ano (ve skutečnosti NE, upraveno by Crazy ![]() |
|
|
Anti |
Pridané 16.06.2013 22:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 1089
Založený: 09.04.12
|
Ještě jednou díky za rozhovor ![]() |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 16.06.2013 22:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
0.3a si nehral, alebo si Ťa len nepamätám. ![]() ![]() Wojta bol lepší ako lofastek. ![]() Pekný rozhovor. |
|
|
Anti |
Pridané 16.06.2013 22:06
|
|
Citácia Eddo napsal: Já si sám nepamatuju první nick, ale bylo to léto 2010 ![]() ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 16.06.2013 22:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
Rozhovor pěkný ![]() |
|
|
_Crazy_ |
Pridané 16.06.2013 22:12
|
|
Citácia Pixel napsal: Díky, hrozně moc si toho vážím ![]() |
|
|
stinG_ |
Pridané 16.06.2013 22:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 1810
Založený: 16.04.13
|
Pekne Crazýku ![]() |
|
|
LeGacy |
Pridané 16.06.2013 22:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1610
Založený: 16.08.12
|
Fakt pekný rozhovor. ![]() Niektoré z tých otázok by sa hodili mne. ![]() |
|
|
_Crazy_ |
Pridané 16.06.2013 22:35
|
|
Citácia LeGacy napsal: Pokud jsi ještě rozhovor neposkytl, tak se boj a očekávej mojí SZ ![]() |
|
|
Dance |
Pridané 18.06.2013 16:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 199
Založený: 03.12.12
|
Ajaj Anti ![]() ![]() ![]() Jinak rozhovor pekny, mas dobre otazky Crazy ![]() |
|
|
Anti |
Pridané 21.06.2013 19:59
|
|
Citácia Dance napsal: Dancíku fakt? :O |
|
|
Dance |