Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

[CHYBA] /zavod Helicopter
lunatika
Zdravím,
no jen tak si chci střihnout závod helicopter (u letiste SF) letim si vsechno v klidku a tesne u konce me zacne blikat obrazovka car bombs... Říkám si letim ve vzduchu do ničeho sem nanarazil tak co to je kurna, no píšu do dotazu a bylo mě zodpovězeno: Je to bug musíš relog. Relognul sem se a skusím to znova a opět ta stejná chyba. Dodám screeny.
S pozdravem,
lunatika.
//edit: VOZIDLO SEM NEOPUSTIL
img.tpx.cz/uploads/sima1.png
img.tpx.cz/uploads/sima2.png
img.tpx.cz/uploads/sima 3.png
img.tpx.cz/uploads/sima4.png
ViNceNzoSvK
Mavas casto problemi stym bielym pozadim. Tam je pisane ze bomba stoji 500$ co je divne v zavode. Aj global chat sa ti prekriva. Skus napisat niekomu nech skusi ten zavod a ak mu pojde preinstaluj gta ak nie tam to musi Atom vyriesit.
_PaVeL
Jéééjda to není možný já to zrovna šel dávat na web.. :D
Ano je to bug můžu potvrdit mám také screeny při 9.CP se přesně tohle zjeví :D Zkoušel jsem to asi 5x a pořád tento bug ;)
AspireK_
Je to chyba SAMPu je to takhle ve vzduchu na několika místech, někomu se to neukazuje a někomu zas jo. Další takové místo je nad /ganglocation 29
mAGiic
S tím ATomas nic nezmůže, jde o bug SAMPu.
lunatika
Jestli to tedy neni chyba módu ale sa:mpu tak pro pořádek poprosím o Lock!
Tress
kdyz je to jen na nekterejch mistech tk by nebylo od veci premystit 9cp kousek vedle aby to nehazelo behem zavodu
lunatika
jak se to tedy bude řešit??
dpq7WImm8w
Vyčkej si na vyjádření ATomase.. nikdo jinej s tim nic neudělá.
lunatika
Těžko se dočkam na vyjadreni, kdyz nejaky chytry administrator to presunul ze sekce NAVRHY NA VYLEPSENI SERVRU do NEZARAZIDETLNYCH!!! Mohl by to tam nekdo z vedeni vratit???? Dík
dpq7WImm8w
Vzhledem k tomu, že to přesunul ATomas tak to beru za to, že to viděl a aplikovat to nelze - je to chyba sampu.
Zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů