Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[HIDE] -> ADMINI
Baseball
[HIDE]Dobrý den.
Po té věci co se stalo s administrátorem MaraS mě napadlo jestli by se neměl udělat nějaký nouzový příkaz. Vím že takovéto věci se nastávají často ale je třeba bít přípraven. Napadl mě příkaz /hackadmin Tento příkaz by mohkl použít pouze administrátor s jakým koliv admin Levelem. Příkaz by udělal ze vše administrátorů (naní míněno Hl. Adminů) normální hráče. Byla by to potom velká práce pro Hl. Adminy ale myslím že menší než po Ub těch neprávem zabanovaných. Příkaz se dá samozřejmě změnit.

Nebo stáhnout dodatek na to že člen AT se může přihlásit jen ze své IP. (jako vůbec přihlásit, založí se mu novej účet pod stejným nickem) (vím to že to je, kámoš se pokusil založit server... bezúsppěšně :D) ale toto tam bylo. ale pokud to heckul i s tou IP..

PS: nemám tušení co vše máte a co nemáte na serveru v AT ale pokusil jsem se toto navrhnout

S pozdravem Baseball.[/hide]
Upravil Baseball dňa 16.05.2014 15:40
LuKi_
Promin, ale to je blbost, jako všem dát práva aby četli achat atd? Nejsem hlavní, ale radši aby to odbanovali než dávat všem práva pryč.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
ViktoreK
Velmi nedomyšlené.
Ruda
A co když ten dotyčný bude chtít končit tak schodí všem adminům level a začne dělat jiný věci? Nestává se to tak často, navíc máme své postupy co dělat v takových situacích.

Spíš by se hodila nějaká pojistka na to.
Baseball
Citácia
LuKi_ napsal:

Promin, ale to je blbost, jako všem dát práva aby četli achat atd? Nejsem hlavní, ale radši aby to odbanovali než dávat všem práva pryč.

[HIDE]No já přesně nevím co vše tím myslíš, ale bylo to míněno tak jako že když začne bezdůvodně banovat tak on-line administrátor napíše danný příkaz.[/HIDE]

Citácia
Ruda napsal:

A co když ten dotyčný bude chtít končit tak schodí všem adminům level a začne dělat jiný věci? Nestává se to tak často, navíc máme své postupy co dělat v takových situacích.

Spíš by se hodila nějaká pojistka na to.

[HIDE]Admin LvL by to sebralo i jemu. 6ádný admin (ani ten co to použil by neměl Admin lvl. a myslím že pojistka je, viděl jsem např El_gato_Con_Botas ten se přestěhoval a neměl Admin LvL. To samé LuKy_SVK (když byli ještě v AT) Tak je mi divné jak to ten " HeniS " nebo kdo to byl udělal..[/HIDE]
Upravil Baseball dňa 16.05.2014 16:21
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
20%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
36%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasov