Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

TomorrowLand
HeWhoMustNotBeNamed
Zdravim,
jelikož dneska všichni osočovali, že ten script, který vyhodnocoval vítěze byl udělaný tak, aby to vyhráli admini, dám vám ho sem, ačkoliv vím, že nikdo z vás tu php neumí.

<?php
require_once "../maincore.php";
require_once "classes.php";
if(!iADMIN) exit;
$tomb = new TombolaClass;
$merg = array('table' => "Tombola",
           'column' => "nick",
           'fetch' => false);
$start = 43;
for ($i=1; $i < 5; $i++)
{
   $tomb->tombolaWin($start, $tomb->countdb($merg['table'], $merg['column']));
}
?>

class už nemám, to jsem smazal.
Seznam přihlášených:

Takže si laskavě ty vaše kecy nechte.
caseyy_
Na všetko pí****ete. Sa miesto kopania na všetky svetové strany zodvihnite od PC (aj tak tam väčšina vysedáva celé dni (mohli by sme menovať) ) a ísť kus von.

Pixel a Ty nemaj nervy. :D :D :D :D
stinG_
Esko,,, to su obycajne kur** nic si nevedia vazit ,,
asthenic
A 95 percent pi*ovatelov boli absolventi piatej triedy. :-)
cZSpajkdR
Akce byla parádní,rozhodně klobouk dolů všem,co to připravovali,jen mě fakt mrzí,že někteří hráči si prostě dneska už ničeho neváží,místo aby byli rádi,že to vůbec děláte tak ještě budou pyskovat.. Za mě good akce a díky za ní! Smile
Zrušený účet
Úplně super akce, všechno co postavil stinG, tak bylo dobré i hudba všechno. Ikdyž jsem nic nevyhrála, tak jsem si to užila. Jooo

Děti umí jen kecat, kecat a kecat. A my na ně kakat, kakat kakat. Ničeho si neváží. Když se přihlásilo tolik lidí do tomboly, tak mají malou šanci vyhrát, ale ta šance tam je. Ale né, oni to neunesou, že nic nevyhráli a že podle hlasování vyhráli 2 admini nebo kolik, tak budou nadávat, že je to zkorumpované. Fakt na hlavu logika. Na hlavu Ale tak, třeba vyrostou a dojde jim to. Smile
Upravil Zrušený účet dňa 26.07.2014 19:58
Yamatino108
Mne sa tiež akcia páčila.TIe detičky plakali hlavne,pretože nič nedostali :D.Dnes na SP každému ide len o majetok a väčšina hráčov kašle na to aby sa v tej hre hlavne zabavili Smile.
Jincek
Byla to super akce... Muselo to dát hodně práce a když ti ji pak někdo znehodnocuje tak naštve. Ale tak to je... Kidi tu byli, jsou a budou, takže hlavu vzhůru Smile Však je to jen hra...
Ruda
Nadávaj akorát kidi, vždycky to tak bylo a bude, že ty malý usoplený ****ové buďto trollej, nebo protože nevyhráli tak nadávaj, že je to zmanipulované. Neřešit to a vybanovat je.
Prejdite na fórum:
Anketa
Co vás nejvíc baví na serveru?
Firmy
5 Hlasov
12%
Gangy
15 Hlasov
37%
Klany
2 Hlasov
5%