Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

otázka na měsíční útratu :D
Opti
Hezký.Chápal bych nějakýho malýho smrada jako je můj bratr co by dokázal něco dávat do hry.Ale někoho kdo si sám vydělává?no :D trošku mimo.Každopádně na hry se radši vykakej a dej to do něčeho užitečnějšího co se ti vrátí v životě nebo to alespon nějak normálně využiješ.
Galvani
Každý utráca na to, na čo chce.

Myslíte, že dá na Vás? Silno pochybujem. Však má navyše a ešte mu ostane.
MaReK_
Do hry som dal 500kč a to som mal 12 rokov ale teraz nič, a ked vidím jaky su tu zúfalci. Pane bože... Nemůžu
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Panzer
Já chci vsloty každej měsíc, tak jestli je nemáš kam dát tak můžeš poslat mě, nick ve hře Panzer a díky.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
WDesign
Jestli už chceš vyhodit peníze fakt z okna a i se nasrat, investuj je do 4story...
Větší žrout peněz jsem neviděl, ale je pravda, že si za ty peníze můžeš ,,vylepšit" zbroj.
SVKDominus
Dávať peniaze do hry? Čo ti to prinesie do budúcna?
Nájdi si frajerku alebo si šetri na auto. Kúp si to, čo potrebuješ a nie to hádzať do hry..
Ak sa chceš ukázať, že môžeš do hry dať 2 000 mesačne, príde mi to skôr úbohé. Presaď sa niečím iným ;)
Zrušený účet
Mě to připadá, že chce poukázat na to, že má penízky, aby si toho popřípadě všiml ATomas, který by mu zařídil UB a on by ty peníze investoval do SP. Čili pro ATomase na chod serveru. :D Snad by nebyl ATomas tak blbý, kdyby to tak ve zkutečnosto bylo. rofl

Dávat peníze do hry je blbost. rofl
Ruda
Boha neřešte tu, že dává prachy do hry. Já to dávám do chlastu a cigár a taky nemám rád když mi to někdo vymlouvá, prostě to jsou jeho prachy a chce je utratit takhle.

Takže asi bych se zamyslel co tě nejvíc baví a kde ti ty peníze přinesou největší výhodu/největší zkrácení času, prostě aby tam byl co největší rozdíl mezi tím co do té hry/VIP vložíš a kolik nebo co za to získáš.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
19%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
35%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasov
23%