Informácie o serveri
Čítať tému
ANKETA - Výkonnostný rating gangov
|
|
SmouKy_ |
Pridané 10.03.2016 23:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Řešíte hovna ale to hlavní proč je gang systém v ****u neřešíte, jde o to že hráči nemají motivaci učit se závody, zbraně a celkově se zlepšovat, proč tady, za vyhraný GR 5k ? co to je za almužnu vyjedu misi a mám 100x víc, dále ranky 0, někdo si založí gang protože to nic nestojí nic s gangem nedělá a dále si existuje zatímco někdo kdo si chce rozjet gang nemůže protože mu nějakej misionář blokuje sídlo, tohle jsou problémy, celkově zavést ranky byla největší kravina od doby co tu hraju hned po přidání car premia atd.. Možná by to pro hráče chtělo udělat nějakou motivaci, jak jistě víte na sp hraje 95% lidí pro peníze, ale proč by šli do gangu, je to ztráta času, mezitím by mohli třeba obchodovat, třeba dříve byla velká výhoda gangu zbraně, no teď už to může v sobě skladovat i firma, no a dodávky to snad nemusím povídat to je kapitola hlouposti sama o sobě. Jak problém s nezájmem vyřešit ? Nijak protože i kdyby jsi za vyhrané GR dával miliardy tak to nikdo nedělá protože každý už miliardy má, prostě by asi bylo nejinteligentnější asi ty gangy zrušit protože tohle je jenom trapas, nějaký hodnocení za posledních 100gr nic nezachrání, tím nechci nějak zrušit gangy ale chtěl bych aby tady nějaký lidi navrhovali něco a né tyhle kraviny co nic nevyřeší. Jinak k návrhu, je vám jasné že každý bude jezdit s nejslabším a silný mezi sebou jezdit nebudou |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 10.03.2016 23:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia ATomas napsal: Jo, až na to že se neruší gangy a jsou jiné dodávky, nepatrnej rozdíl kterej to celý kur** |
|
|
Krowky |
Pridané 10.03.2016 23:14
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Predtým gangy nezarábali ani dolár, takže o prachoch to rozhodne nie je |
|
|
Ruda |
Pridané 10.03.2016 23:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citácia Krowky napsal: Ale tak na druhou stranu to dřív prostě byla zábava. Teď je tam takovej mix, kterej od toho hráče odrazuje. - lagy - GRka nejsou o skillu ale o čistým RNG, kdy vyhraje ten, který líp vyjde ze sh bugu - gangy se neruší - o nic v podstatě nejde a zároveň lidi blokují zakládání nových gangů(to je imho obrovská blbost) - gang už nemá žádné benefity jak psal smoukys - nejsou prostě lidi, který by něco uměli a nový nemají motivaci se něco učit - si vem prostě třeba sawnery na serveru, kolik jich je dneska fakt dobrejch na serveru, kteří by za něco stáli a přitom se o nich neříkalo že mají ABčko? Já třeba vím tak o jednom člověku. Dřív jich tu bylo tak 15 minimálně, kteří byli dobrý a pak dalších 5-6, který byly fakt top. A důvod? Lagy se promítly i do GW, jakože neříkám že všechno je jen o lagování, ale už tenkrát jsme říkali že RIP gang systém jestli se s tím něco neudělá a jak to dopadlo? RIP gang systém. Celkově je to ale celkem logický, hrajou tu už jen děti nebo lidi co hrajou pro prachy. K tomuhle by došlo i kdyby byl úplně původní gang systém, jen asi za delší čas. To jak dneska gang systém vypadá je kombinací všech možnejch dokurveních serveru, který se postarali o to, že už je to jen šaškárna a bude hodně obtížný s tím něco udělat. Tohle by mohlo pomoct částečně, ale jako upřímně si od toho moc neslibuju. |
|
|
thorous |
Pridané 16.03.2016 17:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
nějak moc to nechápu, ale můžeme rovnou zavést systém, že za vyhraný grko dostaneš kytičku a za prohru mráček. *OTRAVENY* Je to k ničemu, dostanou se do toho umělý čísla, tresty za to nebudou, protože vlastně nic nepřevádíš, jenom ho necháš vyhrát = dopadne to jak u minulýho systému, že lowky budou po špatným závodě hned leavovat, protože je to stojí jenom +1 v políčku prohra. Radši se zaměřte na systém u území, to je podle mě základ, nějaký autíčka by měli bejt na posledním místě, ale jelikož je to tu celý postavený na hlavu, tak je opačně i tohle. |
|
|
Krowky |
Pridané 16.03.2016 17:32
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
No nie je to ako pri poslednom systéme pretože tým že niekto bude mať výhru a stúpne mu výkonnostný rating tak niekomu zase klesne. |
|
|
TripS |
Pridané 17.03.2016 11:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 602
Založený: 20.05.15
|
Citácia MaReK_ napsal: To same jako Marek souhlasim |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 17.03.2016 14:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Ano, je to fajn. Ale jak píšou nademnou, chce to hráče, co se budou snažit se zlepšovat. Ale jak, když za vyhraný GRko mají 5.000$. Server je stavený převážně na ekonomiku a tady gang systém hrozně zaostává. Kdyby se přidalo po stránce $$$$ za gang eventy, tak si myslím, že by bylo lidí daleko víc. Na druhou stranu se bojím, že to není možný. Zvednout tyhle částky a automaticky by se toho chytli lidi, kteří by dokola jezdili drag a vydělávali a vydělávali. Tady by chtělo vymyslet nějaký návrh. |
|
|
Vojta369 |
Pridané 17.03.2016 14:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 406
Založený: 29.10.14
|
Citácia Kdyby se přidalo po stránce $$$$ za gang eventy delas si srandu? na sp jsou gangy jediny co neni o tech retardovanejch penezich a ty bys je sem chtel nacpat aby se do gangu pridali i decka co jedou jenom po penezich a po nicem jinym? nejvetsi kravina co tady zaznela, radsi to smaz... |
|
|
Ruda |
Pridané 17.03.2016 15:18
|
|
Krowky, tohle ale třeba vůbec nezvažuje sílu jednotlivých gangů. Např. někdo vyhraje 80 závodů proti low gangu a někdo vyhraje 50 proti silnému gangu a následně bude ten první gang vypadat silnější. Proto jsem psal že nápad je dobrý, ale je to nedodělané, protože tohle povede jen k farmení low gangů a gang situace bude vypadat naprosto stejně jen se vymění respekt za tohle tady. Nicméně podle mě jedno jaké se tu objeví komentáře, jaké logické argumenty atd. podle mě se čumí jen na anketu do který hlasuje každý bezmozek jak u Pitrasových návrhů.(Takže doufám že máš anketu, jestli ne tak dodělej a nazeň kidy at ti kliknou na ano - i když to se stane tak jako tak, jelikož si admin) Peace. |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 17.03.2016 16:04
|
|
Citácia Vojta369 napsal: V tom případě ať tu tví pokrevní bratři nebrečí, že nemaj s kym jezdit a že Ti, co neumí nemají chuť se zlepšit. Gang systém je bez $$$, ale jak tam chceš nahnat lidi ze serveru, kterej se orientuje na peníze? Ty to radši smaž. Díky |
|
|
Vojta369 |
Pridané 17.03.2016 16:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 406
Založený: 29.10.14
|
gangsystem je o skillu a ne o hrabani penez.. no a kdyz se vsichni dobri rozlezli do 4 gangu a breci ze nemaj s kym jezdit no tak to je jejich problem, ja si nestezuju ze nemam s kym jezdit tak je mi to jedno.. |
|
|
Xderzon |
Pridané 17.03.2016 16:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 67
Založený: 10.03.16
|
Podle mě dobrý nápad, který by se mohl zavést, vše se může zkusit, pokuď to však nepůjde, nebo nebude klapat tak se může vymyslet i jiný nápad, nad kterým přemýšlím. |
|
|
Ruda |
Pridané 17.03.2016 16:57
|
|
Citácia HrBeeeC napsal: // web je zase retardovanej, tohle je reakce na Hrbeece ne na vojtu |
|
|
thorous |
Pridané 17.03.2016 18:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
Citácia Vojta369 napsal: jo a realný gangy vlastně vůbec nevydělávají, střílejí se do palic asi pro srandu. Psal jsem to několikrát a napíšu to zas, když už je to RZE, tak at nejvíc nevydělává práce, ale "nelegální" záležitosti. Kdyby šlo nastavit, aby ammu shopy kupovaly náboje od gangu, který vlastní území kolem něj, nebo aby sis vzal dodávku, nabral zbraně ze sídla a rozvážel to ručně, taky by to nebylo špatný. Podle mě rozhodně lepší, než aby těch nábojů bylo nekonečno. Gangy nejsou jenom o nějakých autíčkách, to mužeš hrát need for speed s kámošema z družiny. Nadáváte na misionáře, že nehrajou track simulator a v podstatě děláte to samý |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 17.03.2016 18:54
|
|
Já vám názor samozřejmě neberu. Spíš mi jde o to, že gang systém není v souladu se systémem toho všeho okolo. Nechci udělat z gangů firmy, to se nebojte. ![]() Nevím co jiného udělat, aby se gangům nevěnovali jen ti, co jsou v tom zaběhlí. A naprosto souhlasím s thorem. Kdysi jsem někde navrhoval, aby například nemovitosti nebo firmy, které se nachází na území gangu tomu gangu ze svých zisků něco odváděly. Hned by se jich začlo víc vážit, víc bojovat. Je to jenom kvůli barvě na mapě, jinak k hovnu. Taky je to o lidech, který za to vlastně ani nemůžou, protože takhle je postavenej mód a takhle prošel úpravama. Jde tam čistě jen o prachy. Rudo, možná si myslíš, že jsem **** možná ne. Máš pravdu taky samozřejmě, ale přijde mi, že pořád vidíš tu minulost. Minulost, kdy se jezdilo pro zábavu. Kdy komunita za něco stála. Jenže za tu dobu hra pokročila hroznej kus, lidi se strašně změnili. Jestli to tak vnímam pouze já, co hraju na serveru momentálně aktivně nevím. V každým případě to upadá. Do gangů se vrací pouze ti, co vylezou z banlistu. A odchází od nich víc lidí, který hra nebaví a ti, kteří do banlistu naopak míří. No a myslim, že tu trochu offtopicujeme a stejně pro nic, stejně to všechno zapadne prachem. |
|
|
ATomas |
Pridané 18.03.2016 11:01
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Bylo by celkem fajn, kdyby jste se tady vyjadrovali k vavrhu a na tuhle diskuzi si vytvorili novej topic. Ono taky duvod proc v gang systemu je malo lidi je ten ze vetsina je v banlistu za neustale porusovani pravidel. A ti kteri jsou v gangu jeste jsou, jsou na hrane s dodrzovani pravidel. Uz viz jenom ten detail, ze tu nejste schopny se drzet tematu... |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 HlasovPojedu někam po Česku/Slovensku
9 HlasovBudu hrát SuperPařbu
6 HlasovBudu doma a relaxovat
4 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.