Informace o serveru
Číst diskuzi
Návrh na vylepšení firm systému.
|
|
Xderzon |
Přidané 08.04.2016 20:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 67
Založený: 10.03.16
|
Zdravím, již dlouhou dobu, mě napadla taková věcička. Rád bych přidal, mezi ostatní práva, hned před tankovaní vozidel dát ,,Firemní info || Práva: ANO + NASTAVOVAT || ANO.. Jistě znáte. Tuto funkci může jen majitel, proto bych jí zpřístupnil i ostatním, jen přece, dotyčný majitel firmu vlastní a podle mě by měl rozhodovat, kdo se o to bude starat.. Snad tohle bude přinosné, každou kritiku beru na vědomí. S pozdravem, Xdezron. |
|
|
Groot |
Přidané 08.04.2016 21:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 769
Založený: 07.09.13
|
Ne, proč ? Firmu kupuješ, aby si zarobil a staral sa o ňu... Keď už si lenivý napísať info firmy tak firmu nekupuj vôbec.. |
|
|
Ticka |
Přidané 08.04.2016 22:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 308
Založený: 14.06.15
|
Citace Dodko napsal: Celkom blbosť si napísal.Keď firmu vlastníte viacery a jeden info robiť vie a zvyšok nie tak ak to nemá ten čo to vie tak si to musíte vkuse prehadzovať a tak sa zrušia aj práva a hlavne nemusí sa stať že dáš niekomu velenie aby ti urobil info a potom ti firmu nedá a tak ťa okradne.Neni to nič zlého.Ak to vlastníte viacery tak si úlohy vo firme rozdelíte.A dakto môžem robiť len info a aktualizovať ho a ostatný zas niečo iné.A to tankovanie by sa tiež zišlo.Z návrhom súhlasim neni to vec na zahodenie. |
|
|
Xderzon |
Přidané 08.04.2016 22:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 67
Založený: 10.03.16
|
Fajne, kritiku beru, díky za příspěvek Dodko. Každopádně, bych se spíše řídil příspěvkem hráče Ticka, kterým to bere z jiného úhlu a podle mě má jistě pravdu. Citace Ne, proč ? Firmu kupuješ, aby si zarobil a staral sa o ňu... Keď už si lenivý napísať info firmy tak firmu nekupuj vôbec.. Tak mi odpověz na jednu otázku. To se může rovnou vymazat i tankování vozidel ne? ,,Když by každý byl lenivý natankovat pár firemní aut"? |
|
|
Nxs |
Přidané 08.04.2016 22:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 635
Založený: 20.12.14
|
Takové zpestření... Souhlasím |
|
|
Pandy |
Přidané 12.04.2016 03:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Ticka napsal: Souhlasím, a to z důvodu jak uvedl Ticka . Někdo si koupí firmu a je tam víc lidí kdo se o ni stará když třeba majitel není online a pořád přenastavovat práva je celkem otrava. Už kdysi jsem tohle chtěla navrhnout, ale asi se mi to nějak vypařilo..Každopádně proč to aspon nezkusit, však jde jen o to, že se přidá o 1 právo víc. Myslím, že tohle je rozumné. ![]() |
|
|
Domes |
Přidané 12.04.2016 09:12
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5330
Založený: 03.08.13
|
S návrhem souhlasím bude to určitě lepší pro hráče kteří kupují firmu na půl.
|
|
|
Ladik_ |
Přidané 12.04.2016 16:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 475
Založený: 20.09.14
|
Ano přesně Souhlasím teď momentálně mam firmu napůl s kámošem a tohle by se hoďilo ![]() |
|
|
carbon |
Přidané 12.04.2016 17:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 869
Založený: 26.12.12
|
NESOHLASÁM firmu by měl vlastnit jen 1 hráč. Dokonce bych to klidně i zakázal kupovat firmu na půl s další osobou (nebo bych to dal vlastní riziko). Buď na ni mám nebo ne. Pokud ne začni makat když chceš vyděláš i 30mg za 12 hodin.. myslím že to není problém si vydělat. A jak psal dodko pokud jsi lenivý napsat si firemní info tak si firmu ani nekupuj. |
|
|
Ticka |
Přidané 12.04.2016 18:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 308
Založený: 14.06.15
|
Citace carbon napsal: Zakazovať je to blbosť.Však hráč $ na firmu môže mať ale určite sa ti bude o firmu starať lepšie keď tam budeš mať niekoho kto ti vie pomôcť.Ja som mal tiež firmu z Hrbcom a každý sme robili niečo iné kedže každý aj niečo iné vedel.A ohladom toho infa nie každý sa v tom vyzná a nevie ako sa to robí.Tak načo by mu to mal niekto vysvetlovať ked to niekto môže urobiť behom chvilky.A hlavne keď chcem mať z niekym firmu tak si to nekúpim z nejakým random hráčom ktorého vôbec nepoznám ale z hráčom ktorému verím a viem že mi len pomôže. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 HlasůPojedu někam po Česku/Slovensku
9 HlasůBudu hrát SuperPařbu
6 HlasůBudu doma a relaxovat
4 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online