Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Návrh na vylepšení firm systému.
Xderzon
Zdravím, již dlouhou dobu, mě napadla taková věcička. Rád bych přidal, mezi ostatní práva, hned před tankovaní vozidel dát ,,Firemní info || Práva: ANO + NASTAVOVAT || ANO.. Jistě znáte.

Tuto funkci může jen majitel, proto bych jí zpřístupnil i ostatním, jen přece, dotyčný majitel firmu vlastní a podle mě by měl rozhodovat, kdo se o to bude starat.. Snad tohle bude přinosné, každou kritiku beru na vědomí.

S pozdravem,
Xdezron.
Groot
Ne, proč ? Firmu kupuješ, aby si zarobil a staral sa o ňu... Keď už si lenivý napísať info firmy tak firmu nekupuj vôbec..
Ticka
Citace
Dodko napsal:

Ne, proč ? Firmu kupuješ, aby si zarobil a staral sa o ňu... Keď už si lenivý napísať info firmy tak firmu nekupuj vôbec..

Celkom blbosť si napísal.Keď firmu vlastníte viacery a jeden info robiť vie a zvyšok nie tak ak to nemá ten čo to vie tak si to musíte vkuse prehadzovať a tak sa zrušia aj práva a hlavne nemusí sa stať že dáš niekomu velenie aby ti urobil info a potom ti firmu nedá a tak ťa okradne.Neni to nič zlého.Ak to vlastníte viacery tak si úlohy vo firme rozdelíte.A dakto môžem robiť len info a aktualizovať ho a ostatný zas niečo iné.A to tankovanie by sa tiež zišlo.Z návrhom súhlasim neni to vec na zahodenie.
Xderzon
Fajne, kritiku beru, díky za příspěvek Dodko. Každopádně, bych se spíše řídil příspěvkem hráče Ticka, kterým to bere z jiného úhlu a podle mě má jistě pravdu.

Citace

Tak mi odpověz na jednu otázku. To se může rovnou vymazat i tankování vozidel ne? ,,Když by každý byl lenivý natankovat pár firemní aut"?
Nxs
Takové zpestření... Souhlasím
Pandy
Citace
Ticka napsal:

Celkom blbosť si napísal.Keď firmu vlastníte viacery a jeden info robiť vie a zvyšok nie tak ak to nemá ten čo to vie tak si to musíte vkuse prehadzovať a tak sa zrušia aj práva a hlavne nemusí sa stať že dáš niekomu velenie aby ti urobil info a potom ti firmu nedá a tak ťa okradne.Neni to nič zlého.Ak to vlastníte viacery tak si úlohy vo firme rozdelíte.A dakto môžem robiť len info a aktualizovať ho a ostatný zas niečo iné.A to tankovanie by sa tiež zišlo.Z návrhom súhlasim neni to vec na zahodenie.

Souhlasím, a to z důvodu jak uvedl Ticka . Někdo si koupí firmu a je tam víc lidí kdo se o ni stará když třeba majitel není online a pořád přenastavovat práva je celkem otrava. Už kdysi jsem tohle chtěla navrhnout, ale asi se mi to nějak vypařilo..Každopádně proč to aspon nezkusit, však jde jen o to, že se přidá o 1 právo víc. Myslím, že tohle je rozumné. Správně
Domes
S návrhem souhlasím bude to určitě lepší pro hráče kteří kupují firmu na půl.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Ladik_
Ano přesně Souhlasím teď momentálně mam firmu napůl s kámošem a tohle by se hoďilo Smile
carbon
NESOHLASÁM firmu by měl vlastnit jen 1 hráč. Dokonce bych to klidně i zakázal kupovat firmu na půl s další osobou (nebo bych to dal vlastní riziko). Buď na ni mám nebo ne. Pokud ne začni makat když chceš vyděláš i 30mg za 12 hodin.. myslím že to není problém si vydělat. A jak psal dodko pokud jsi lenivý napsat si firemní info tak si firmu ani nekupuj.
Ticka
Citace
carbon napsal:

NESOHLASÁM firmu by měl vlastnit jen 1 hráč. Dokonce bych to klidně i zakázal kupovat firmu na půl s další osobou (nebo bych to dal vlastní riziko). Buď na ni mám nebo ne. Pokud ne začni makat když chceš vyděláš i 30mg za 12 hodin.. myslím že to není problém si vydělat. A jak psal dodko pokud jsi lenivý napsat si firemní info tak si firmu ani nekupuj.

Zakazovať je to blbosť.Však hráč $ na firmu môže mať ale určite sa ti bude o firmu starať lepšie keď tam budeš mať niekoho kto ti vie pomôcť.Ja som mal tiež firmu z Hrbcom a každý sme robili niečo iné kedže každý aj niečo iné vedel.A ohladom toho infa nie každý sa v tom vyzná a nevie ako sa to robí.Tak načo by mu to mal niekto vysvetlovať ked to niekto môže urobiť behom chvilky.A hlavne keď chcem mať z niekym firmu tak si to nekúpim z nejakým random hráčom ktorého vôbec nepoznám ale z hráčom ktorému verím a viem že mi len pomôže.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů
25%