Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SAMP Error
dytknejt
Čus,chtěl bych zase začít hrát na superpařbě ale mám tu nějaký problém singleplayer od gta SA jde normálně a když zapnu samp a potom když dám connect na server tak se mi zavřou server properties a nic to nedělá tak jestli mi někdo poradí budu rád Smile
Interstellar
Vyskúšaj všetko, čo by ti tu každý človek poradil, to znamená: Skontroluj, či máš verziu SA:MP 0.3.7 R2, ak nie stiahni tu na stránke, v zložke Documents/Gta San Andreas User Files vymaž súbor gtasa.set, ak nepomôže skús skontrolovať povolenia firewallu a ak je to možné, tak povoliť SA:MP prístup, ak nepomôže reštartuj wifi router, ak nepomôže ani to, tak preinštaluj celú hru a znovu nainštaluj správnu verziu sampu, ak to aj tak nepomôže, tak kontaktuj poskytovatela internetu aj keď to ti asi nepomôže, pretože nemáš problém s pripojením, ale so samotným spustením sampu.
TripS
čau zkoušel si přejinstalovat GTA nekdy to dělá problem aj gtasa_exe což je hlavní zastupce toho gta ještě můžeš zkusit tohle
Interstellar
Autor zabudol napísať. Do súkromnej mi písal, že to gtasa.set pomohlo, takže môžete lock.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
39%
Budu hrát SuperPařbu
5 Hlasov
22%