Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

prosim pomoc
destiny-
ahojte dna 8.12.2017 som si nainstaloval aktualizacie na win 10. Ako som to nainstaloval tak mi ukazalo nenainatalovana aktualizacia ( ked sa pozerate do historii aktualizacii), ale nejako som to nefiesil. Ale ako nahle som sa napojil na sp mam ping 200 - 300 a pri gr to pojfe na 500 niekedy. prestym som mal 55 ping ale neviem co sa zvrtlo Sad

//mobil - za gramaticke chybicky sry
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Janci
Na tvojom mieste by som skúsil ešte raz tie aktualizácie. Choď do nastevení Štart->Settings->Update and Security->Check for updates a nainštaluj poriadne všetky updaty (ak ti to nejaké nájde). Skúsil by som sa tiež pripojiť na iný internet (ak máš notebook vyskúšaj u kamaráta, ak máš kamaráta). ďalej možno vypnúť antivirák a firewall a spustiť hru potom. Prípadne preinštalovať/updatnúť ovládače sieťovej karty.

Ešte sa chcem opýtať, ako sa volá ten update ktorý sa ti nenainštaloval?
destiny-
sry za neaktivitu ale skusil som odinstalovat a nainstalovat akt. + resetovat wifi a uz to ide takze diky janci Smile mozete Lock!
life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain
Szelby
tak tedy zámek Lock!
Szelbovsky Cool
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 42