Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka Pavoucek
Pavouk
img.tpx.cz/uploads/527635.png

Nick:Pavoucek
Bankovní obnos:Pořád se mění
Odehrané hodiny:750+
Splněné úkoly:Všechny
Nasbíraná travička:Nejvíc 2,5kg
Vlastním dům č.:932
Firma:Royal Family Security
Gang:Nevedu,nemám,nechci
Oblíbené vozidlo: Sultan,Hydra,Infernus
Oblíbený Job:Bezpečák
Nejpoužívanější příkazy:/kill /lv /help /cj /info /report
Nejlepší akce:Akce smrti,Tuning sraz bez kolizí,Autodráha
Nejlepší screen ze hry:
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/47864153.png

img.tpx.cz/uploads/6543212.png

Nick:Pavouk
Vloženo komentářů:0
Vloženo příspěvků:16
Nejoblíbenější sekce:Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory

img.tpx.cz/uploads/4894153.png

Jméno:Roman
Přijmení:K*******
Datum narození:17.7.2000
Věk:18
Kontakty:Nerozdávám na potkání
Kde a s kým bydlím:Ústecký kraj, s otcem
Množství přátel:Akorát
Vzdělání:Základní,na středním se pracuje
Stav:Svobodný
Zaměstnání:Co to je?
Jazyky:Český,Anglický
Děti:Žádné
Orientace:Heterosexuál

img.tpx.cz/uploads/1489743.png

Výška:178cm
Šířka:Hubená
Barva očí:Modrá
Barva vlasů:Blonďatá
Brýle:Na dálku
Na těle nemám:Tetování,Piercing
Vousy:Oholené

img.tpx.cz/uploads/1456741.png

Osobnost:Víc už flegmouš, nejsem cholerik Kappa
Pohled na svět:Stejně všichni umřem
Otevřenost:Extrovert
Povaha samotná:Tvrdohlavá,Přátelská,Otevřená

img.tpx.cz/uploads/156741.png

Filmy:Labyrint,Avatar,Zelená míle,Vykoupení z věznice Shawshank,Marťan,Kingsman,John Wick,Enderova hra,Wolverine atd.
Videa: Podle chuti
Nejlepší/nejvtipnější video:!BACHA VULGÁRNÁ!
Spoiler

Seriály:GoT,Hvězdná brána,ORDINACE
Sport:Občas basket
Knížky:GoT,Harry Potter,Bílý Tesák,
Hudba:Poslechnu si tak nějak všechno,ale nejvíc vocal,epic,electro,trap

Spoiler

img.tpx.cz/uploads/1234897.png

Kouření:Ne,jednou vykašlávat plíce stačilo
Alkohol:Nejsem pivař,ale něco tvrdšího už si líbit nechám, samozřejmě jen někdy
Drogy:Ne,jen jednou tráva,jako zkušenost dostačující
Muzika:Ano

img.tpx.cz/uploads/15674134.png

Motto:Když ti někdo život ničí, usměj se a vem ho tyčí
Životní cíl:Odstěhovat se z ČR a mít klidný život někde v UK
Na závěr pár lidí, které si dovolím nazvat přáteli

Kacka
Maxgustin
Shaolin
NerVius
Trollman
Jesus
Chiko
Restrbe
SLaKe
Larex
ZacekDan
Fantasy
Pink
SystemeR
Panther
Wery
Undertaker
Fifa
Nosferatu
Hars

Nadpisy by Fifa

Upravil/a Pavouk dne 05.05.2019 22:15
Ragnar_
Zajimávé barvy, popřípadě hezká vizitka Smile

Je vidět že sis s tím dal zabrat. Lol
Kacka
Pavoučkůůů my se známe už nějaký ten pátek, konečně si se k vizitce dopracoval toto trvalo :D Nadpisy pěkné fifa umí :D A jinak pěkná a ty barvy skvělá kombinace. Jinak k tobě, ty si hrozně v pohodě kluk, co tě tak znám a vím o tobě už dost, takže pro mě nic nového, a TSko jsme spolu skoro každý den, a navíc si mě dostal k Samp, takže ti děkuju, a děkuju hlavně za to že jsem top první! :D A děkuju ti za všechno! Ať se ti daří ve hře ale hlavně v reálu! Smile
Fantasy
Ahoj, tebe znam uz taky celkem dlouho, hlavne pres Kacku. Pamatuju jak jste oba zacinali, hodne jsme hrali derby a podobne :D obcas si me sral ale ne nejak moc. Jinak mi prijdes docela v pohode a problemy s tebou nemam. Co se tyce vizitky tak ta se mi celkem libi, neco malo sem se dozvedel Smile a samozrejme diky za oznaceni, cenim Smile hlavne at se ti dari na SP a at te bavi a taky hodne stesti v realnem zivote kamo!
Pink
Ahoj,

tebe si pamatuju, protože jsi byl v Thug Life Dealers, když to vlastnil Trollman, takže tě nějakou tu dobu už znám, podle mě jsi bezkonfliktní hráč a celkem jsem si s tebou dokázal v tom firemním chatu pokecat. Vizitka je celkem pěkná a obsahuje i to, co by taková vizitka měla.

Jinak ti přeji hodně štěstí jak v reálu tak i ve virtuálním světě. Kytka pro tebe
Rich
Vizitka je pekná,tie nadpisy sú luxúsné čumím
Obsahovo dobrá,zoznam priatelov=druhý AT :D Ale nie,samozrejme :D
Vidím,že máš 600hodín,ak by si potreboval s niečím pomôcť na serveri alebo tu na webe napíš mi!Rád ti pomôžem Smile
Prajem vela šťastia v živote aj v hre!
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Pavouk
Děkuji vám Kytka pro tebe
RsT no, vzhledem k tomu, že je to mé "poprvé" co se týče takhle webu, tak to chvilku zabralo no Smile
Fanto s čím jsem tě sral?? WTF Připomeň mi to kdyžtak prosím do PMky, já mám hlavu děravou, znáš mě :D Ale i tobě přeju štěstí jak ve hře, tak RL Pivo

Pinku
škoda,že se TLD prodali, umím si představit, jak by ta firma fungovala i doposud v podobném složení :/ Já tobě přeji samozřejmě také to nejlepší Pivo
Rich děkuji, když budu někdy potřebovat, určitě se na tebe obrátím, ani za těch X(myslím že 5-6) let co uběhlo od mé registrace nevím vše. Jinak ano, jsem si toho seznamu vědom,ale ber to tak, že většinu z nich znám ještě z dob,než se stali součástí AT :D
KoLoB
No, trošku se známe a já mám šílenou chuť ti sem něco napsat.
Vizitka hezka, dokonce jsi mě oklamal a chvilku jsem myslel že máš tetování, pak jsem začal číst pozorněji :D

No a ktobě, nemůžu moc říct ale jsi fajn kluk a ke mě ses vždy choval hezky, v chatu jako globálně tě moc nevidím ale prostě mám někde v hlavě zamontované že jsi v pohodě kluk a tak.

No tak hodně štěstí ve všem.
Pandy
Ahoj Kytka pro tebe

Zajímavá kombinace barev, celkem to k sobě sedí. Patříš mezi slušné hráče, který server potřebuje. Nejsou s Tebou problémy. Umíš jednat na slušné úrovni s hráči a věř, že to není jen o tom si s nima psát v globále nebo být neustále na očích. Takhle kdyby se chovali všichni hráči, tak není plný banlist.

Snad Ti to vydrží a třeba se i zadaří a někdy se staneš naším kolegou.

Měj se a užívej hru Smile
Pavouk
KoLoB-Děkuju a v pohodě,to přežiju :D Tobě samozřejmě také Pivo

Wery- DěkujuKytka pro tebe
Musím říct, že jsem rád už mimo tu dobu, kdy si člověk musí něco na netu (potažmo na SP) dokazovat a být nonstop v banlistu/vězení/mute a je obrovská škoda, že právě takových lidí je tu nemalý počet..(To by bylo mutů za slovník kdyby se zabrouzdalo do mé historie B) )
Třeba někdy ano, rád budu serveru prospěšný i z trošku jiného úhlu Smile Zatím přeji pevné nervy :D
SLaKe
Zdravíčko

Pane šmeter, ty jsi prostě šéf... Skvělý člověk a je s tebou mega sranda :D Zažítky na MTA a i na SP jsou moc fajné. Včera jsme zase po dlouhé době zavolali a to mi chybělo. Vizitka pěkná a přehledná, ale možná bych trošku zvětšil písmo. Barvy jsou taky fajn. GL jak v RL tak i ve hře <3
Larex
Ahoj Pavouku

No co to tu vidím, že by Pavouček alias TLUSŤOCH tu má vizitku ? :D :D :D

Pěkně sepsaná vizitka, přehledná konečně jsem se o tobě dozvěděl víc než jenom ty tlusťochu atd :D Svůj účel splňuje každopádně

Co k tobě: No párkrát jsme volali na TSKU aj s Kačkou si v pohodě cápek rád se s tebou hádám "Ty tlusťochu ... atd :D :D
Je s tebou sranda akorát už tě moc nevidím na serveru Sad

No nic každopádně ti přeju hodně štěstí jak v reálu tak v GTA

PS: Snad zase zajdeme na tsko se hádat :D
Pavouk
SLaKe-Děkuju moc, též si toho vážím že jsme zase byli na tssku, určitě můžeme kdykoliv zopakovat.. třeba dneska večír, hmm??? OSmile
Larex yaay more špunt do přehrady se ozval :D No, se mnou je kopa srandy, to musi být, ale když chce člověk vyznamenání i na střední, musí si hold trošku toho kompu odepřít :-) (musím říct, že úspěšně, zatím.. zejtra se uvidí ještě) Ale zase to rozjedu jako za starých dob.. můžem někdy dát zase MTAčko, věř tomu nebo ne, ale už jsem skilla, Viď SLaKu :D
HARS
Hezká vizitka, líbí se mi kombinace barev. Si fajn týpek, se kterým se dá v klidu pokecat. Ať se daří! Smile
Slanina
Dobrá vizitka. Dobré kombinace Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 31