Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
Xena
Dííky efko :D.. tak hento je môj oblúbený štýl hudby, takže súhlasím, že je super :D mňau :D

Sniper díky Smile teba si pamätám hlavne z pozdravov :D no veru..bola :D

tomnet som rada, že s tým súhlasíš..viacerí by sa mali zamyslieť nad tým, čo som napísala. A díky Smile..snáď sa bude dariť :D

Määädväääďku däääj läääääbku :D jasné že viem :D äää to istí :D Áno na SP sme si toho spolu dosť zažili, hlavne počas našho spoločneho adminovania Smile boli to fajn časy Smile neurazím sa keď napíšeš Smile rada pokecám čo nové a tak..poklebetím :D a díky Smile
johnik
Hezká fotka Sex :D A super vizitkajazyk
Ruda
Koukám další admin(ka) se kterou jsem měl tu čest adminovat skončila. Smile Možná už je to nějaké znamení. Každopádně Xeni, jsem rád že jsme se mohli poznat a pracovat spolu, když byl server ještě relativně růžová zahrada. :-D Určitě si na tebe vzpomenu vždycky, když mi vleze SP do hlavy. Takže si užívej života(já se snažím :D ) a buď pořád taková jakou si tě pamatuju. Smile A promiň jestli jsem ti už něco psal. :D
Xena
johnik díky..budem veriť, že to myslíš vážne a nepíšeš to len kvôli nahrabavaniu príspevkov :D

ruda, ja som rada, že sme mohli spolu čo to poadminovať..ako admina som si ťa vždy vážila,vždy si si vedel povedať čo si myslíš a vedel si si tým správnym spôsobom stáť za svojim Smile..no hej, keď to porovnám, tak fakt to bola ružová záhrada :D...ja si na teba spomeniem..patríš k tým hráčom, na ktorých človek nezabudne Smile hej hej užívam si ako to ide a ako mi to možnosti dovolujú :D v pohode, opakovanie je matkou múdrosti :D..a díky za komentár, naozaj ma potešil Smile
Zrušený účet
Ah Xeni. To je už celkem doba, co jsme se poznaly. Už je to zhruba dva roky... to letí. Já už jsem Ti svoje napsala dávno v rozhovoru s Tebou a můj názor se nezměnil. Kéžby se ty časy vrátily, kdy jsme blbly na skype a já Ti dělala karaoke. :D Stále mám to video, ještě s Lukim. (snad mě nezabije) Náhodou to byly opravdu fajn časy. Smile Sem tam Tě na serveru zahlédnu, ale ne na moc dlouho, protože pak jdeš většinou hned off a ani nic nenapíšeš. Sad Jinak jsem koukala na malby na Tvojí Facebookové stránce a většina z nich je opravdu nádherná, máš opravdu talent. Smile (ano, dala jsem Ti na stránku To se mi líbí rofl)

Tak ahoj, snad si to přečteš.
Xena
Po sto rokoch som tu zavítala :D a pozerám, že čo sú tu za noví hráči a zrazu tu vidím toto :D No veru to bolo dávno..kks dva roky už :D ale rýchlo to ubehlo Smile. Na naše rozhovory nezabudnem...na SP sme si už spolu čo-to prežili Smile. Potešila si ma, že si sa mi takto ozvala Smile...viac ti napíšem na FDB do správy Smile a ďakujem za like. To vždy poteší Smile Giguška moja :*
Ruda
Ahoj slečna, zrovna jsem se koukal na tvojí fotku z prváku cos tu dávala někam na forko(rovná ofina na Xenu) a strašně ti to slušelo, tak jsem si řekl že tě přijdu zase po čase pozdravit a zeptat se jak se daří? :D
Xena
joj to bolo kedysi :D teraz som uz bez ofiny :D hej, vtedy bola zo mna druha Xena...preto som si dala vtedy take meno na SP :D tak aj ja teba zdravim :D ale dari sa celkom dobre...raz si hore, raz si dole no :D.je to taka zmena oproti tym studentskym casom, ked som tu zacinala Smile asi tak nejak by som to charakterizovala :D
Primer
Vizitka sa mi páči,pekne si to zladila.Bola si moja oblubená administrátorka,škoda že si toho nechala...Prajem vela šťastia.To je všetko Hi
Xena
Prdonn, ďakujem Smile žial mám v živote iné záujmy a vízie ako je len adminovanie na SP Smile pre SP som urobila všetko, čo som mohla a som aj vďačná za to, že som tu spoznala niektorých ludí Smile
dusan_sk
Najobletovanejšia slečna Admin Teamu v starých časoch. Inteligentná, krásna a spravodlivá bývala administrátorka....Osobnosť, ktorá sa SP odovzdala.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
19%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
10 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20