Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

123Pizza
Mystiqnox
img.tpx.cz/uploads/logopizzasp.png

/cloc 41

Ahoj, díky že si otevřel tuto vizitku. Vítám tě u představení naší skromné firmy v Las Venturas.
123Pizza.

img.tpx.cz/uploads/vedenispp.png

O firmu jako takovou se starám Já (Morlox), vozový park, prémie, chod firmy. O další část se stará jako nábor, výplaty se stará "TomiiikCZ"

img.tpx.cz/uploads/platyspp.png

Každý nový zaměstnanec začíná z platem 97, postupně pokud se vypracuje a bude vydělávat tak jak má, plat mu může být zvýšen až na 99, v případě že si zaměstnanec chce nastavit "Soutěžní plat", který je 50% může napsat vedení o změnu.

Co se týče prémií, tak pokud zaměstnanec vydělá za den 30k firmě, dostane odměnu 1 ooo ooo $ na výplatní pásku, tato částka se nenásobí, v případě většího výdělku +500k za den, další prémie ve výši 1,5mg, takhle si za den zaměstnanec může přijít až na 3 miliony.

img.tpx.cz/uploads/autasppp.png

Vlastníme rozmanitý vozový park, od Tampy až po Sandkinga, tudíž každý i nováček bez bodů může u nás jezdit!

img.tpx.cz/uploads/miseppp.png

Mise začíná u firmy, stačí dát /mise - rozvoz po městě a před vchodem do pizzérky napsat /nalozitpizzu - tím docílíte toho, že budete mít více pizz, než máte Checkpointů (CP). Potom stačí dojet všechny CP a sejít se u pizzérky u "last cp" kde dáte /cj na kolegu.
Cappuccino
Vizitka je pěkná, ale oprav si ty mise, vzhledem k novému updatu.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Mystiqnox
Citácia
Cappuccino napsal:

Vizitka je pěkná, ale oprav si ty mise, vzhledem k novému updatu.

Díky, ano to potom upravím Smile
HaaBee
Vizitka je naozaj pekná, tiež mám rád trefný a neprehnaný dizajn, to si úplne splnil! Good job! Prajem tebe a firme veľa šťastia, nech ti to vydrží! Smile
Mystiqnox
Citácia
HaaBee napsal:

Vizitka je naozaj pekná, tiež mám rád trefný a neprehnaný dizajn, to si úplne splnil! Good job! Prajem tebe a firme veľa šťastia, nech ti to vydrží! Smile

Díky moc Smile
MaReK_
Firma neexistuje Lock!
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
4%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
4%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
31%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 12