Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Rada ohledně SAMP
GaToo_BoTaS
Zdravím, po týdnu jsem se připojil na server a nemohu psát diakritikou a ani nevidím chat od hráčů a veškeré zprávy v diakritice ví si někdo prosím rady co s tím??

Nemohu psát na serveru písmena od Ě,Š,Č,Ř,Ž ostatní mi jdou.
Předem děkuju za informace.
savage
Čože? Ten obrázok mi nejak nesedí s tým čo píšeš,vysvetli to ešte raz a poriadne. Nerobil si náhodou niečo s fontami v samp settingoch prípadne vo windowse?
GaToo_BoTaS
Citace
savage napsal:

Čože? Ten obrázok mi nejak nesedí s tým čo píšeš,vysvetli to ešte raz a poriadne. Nerobil si náhodou niečo s fontami v samp settingoch prípadne vo windowse?

Dělá mi to jen na SAMP, jinak to všude funguje jak má. Nevím co s tím, prostě když napíšu cokoliv kde je slovo ĚŠČŘŽ tak tam není dané písmeno ale nějaká hloupost. Na screenu to můžeš vidět u té tabulky Přihlásit a Zavřít, na místo toho kde má být Ř tam je jaká si kravina.
savage
A nezasahoval si nejakým spôsobom do hry? Stiahni si z tohto fóra pôvodný language pack a vlož ho do súboru "text" v priečinku hry. V odkaze máš presný návod. Mimochodom,človek ktorý tam písal mal rovnaký problém ako ty. Ak by ti to nepomohlo,odporúčam ešte vyskúšať samp addon. Hlavne ak používaš Win 10.
https://forum.sa-mp.com/showthread.ph...amp;page=2
GaToo_BoTaS
Dobrá zkusím to. Díky moc předem.

//EDIT

Tak jsem to zkusil, a bohužel problém přetrvává už jsem i GTA celé přeinstaloval a stále je to stejné pořád mi nejde Ě Š Č Ř Ž, nevím tedy co s tím.
Upravil/a GaToo_BoTaS dne 12.05.2019 18:39
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
39%
Budu hrát SuperPařbu
5 Hlasů