Informácie o serveri
Čítať tému
Rozloučení Vlk_Samotar
|
|
Vlk_samotar |
Pridané 02.10.2019 09:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 17.02.17
|
Zdravím Vás ![]() Po tolika letech jsem se rozhodl ukončit jakékoliv působení na serveru SUPERPAŘBA. Ale aby to nebyl krátké povím vám můj příběh. 2015 Dne 12.5.2015 Poprvé vcházím na Server SUPERPAŘBA pod nickem Sasuke15000 (nemám fakt ponětí jak mě napadlo takový jméno) Poznával jsem server v tom nejšílenějším co kdy bylo... Mezi moje nejčastější aktivity patřilo záchrana lidí z vězení pomocí letadla Dodo ![]() Dne 8.7 2015 se přejmenovávám na nick co měl bejt popis co jsem vlastně zač povahou i společenským vystupováním. Někde kolem tohoto data vstupuju do Firmy co udělala největší krok aby mě SP bavila ![]() ![]() Byli jsme 4 Já(Vlk) Panther Swappey a BombaClat později i Unavaible. ty lovy... co o nich říct... to bylo prostě legendární. Nevím co se pak stalo, možná to bylo mojí tehdejší náladou nebo jen touze po změně? Stávám se Teroristou ve Firmě C18 vedenou Wotanordem (Dneska už jen Wotan) a jak to jen popsat. Já byl terorista tak trošku jinak... ani jsem tolik nelovil jak spíše dělal to co terorista definuje... čistokrevnej chaos... utok na warp letadly ježdění s dumperem po dálnicích za účelem ničit mise (cheetah+moje laggy fungovalo taky ![]() a nebo to za co jsem dostával jaily atentáty ve vězení... Kdysi nebyla ochrana věznů no pročpak asi dneska je ![]() bral jsem strašně rád C4 a vyházel to do cel kde bylo pruměrně 10-30lidí někdy i víc ![]() ![]() Projevil o mě zájem ANTIVIRUS z firmy A.C.A.B a tam to celé začalo... celý ten chaos se změnil v čistokrevnou zabijáckou mašinu... nebyl voják nebo policista kteří by si mě neoznačili když jsem byl na serveru... (poznat to bylo že ikdyž jsem měl hide tak celkem rychle měnili směr když viděli že jedu přímo na ně ![]() Čas plynul... blížili se vánoce a tehdy jsme se kámošem rozhodli udělat Video... absolutně nemělo jakýkoliv content smysl nebo děj... upřímně vypadá jako nepovedenej stream ![]() odkaz vám tu samozřejmě nechám ![]() Přišel rok který se mi stal osudným 2016 Přeskočím rovnou k ději. Koncem února byl přidán obávaný příkaz /utek a mnoho lidí si všimlo buggu že místo aby vám to vzalo peníze tak je to... magicky bralo z rozpočtu? nebo se generovali... nebyl jsem jedinej kdo si nabuggoval peníze... upřímně... byl jsem strašná trubka že jsem si myslel že si toho nikdo nevšimne, z člověka co je furt kolem 20mg náhle během noci téměř 1,9mld. To byla prostě blbost nezměrných výšin. Přišel Ban od fify za buggování... večer jsem se z neznámých důvodů mohl zas připojit, měl jsem za to že když jsem dal peníze do rozpoctu aby nikomu neublížili a rozdal většinu co jsem měl tak jsem asi tušil že trest byl odpuštěn. Ptal jsem se v Dotazech ale odpovedi byly zmatené (jak ses sem vlastně dostal? Nemám tušení ptej se Fify. nebo Gallaxyho tu si pamatuju XD ,,Máš ban od fify ne? Uteč než ti dám ban i já a ten ti nezmizí) druhej den ráno jsem přišel na server s nadějí že tam bude fifa... no nebyl co by tam dělal v 5 ráno... místo toho přišel Tumík... jen mě zmerčil tak mi bylo jasný že unban rozhodně nemam ![]() Dostal jsem totální WASTED pak mě konečně napadlo se třeba podívat sem na web... a co jsem neviděl Vlk_Samotar 3xstejná IP 3xstejný BAN ale všehcny v jiný časy... na to se dalo říct jen.. nice *Dobrá práce* 2017 rok kdy jsem se pokusil o PuB... a k mému překvapení byl jednohlasný http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=81727 začal jsem hrát hned jakmile jsem mohl... úplně od začátku ale začal. Bohužel SP jsem vůbec nepoznával... hromada věcí byla jinak byly pryč nebo nahrazený. Cítil jsem se napůl prázdný, jako kdyby to nebyla Superpařba co jsem znal. hráči byli stejní práce všechno ale něco mi tam úplně chybělo. Objevil se ale Gang... nečekal jsem že to bude zrovna gang co mě chytne zpátky... ale ten chaos vyplnil to co mi chybělo... ale nic netrvalo věčně, koncem léta 2018 jsem se rozhodl že mě to vlastně nebaví. 2018 Tenhle rok si ani nepamatuju a nevím proč... celkově rok 2018 byl v mém životě chaotický nepamatuju si z tohohle roku téměř nic. 2019 Začátkem roku jsem se zas navrátil, něco mě táhlo zpátky možná nostalgie... SP mě začala bavit a hrál jsem ji den co den jako kdysi, 5-10h bez problému. Děkuji Kacce že mi dělala společnost starému vlkovi hodně hodin jsme se probavili ![]() začátkem léta jsem ale přestal protože léto a už mi není 15 však to někteří už znáte. Pár týdnů zpátky jsem si řekl že mam stále hromadu věcí na SP. Takže během následujících pár dní čekejte že vám je dám. To je můj příběh na SP místo co tvoří legendy snad se mezi ně jednou přidám. Speciální poděkování patří pár jmenovaným bral jsem vás jako přátele a to pro mě alespon něco znamenalo ![]() Panther - děkuji ti opravdu hodně hodin jsme spolu nahráli nikdy ti nezapomenu co jsi pro mě udělal za ty roky.[W]anteD - děkuji že jsi mi sloužil jako takovej intel co nového na serveru ![]() ![]() ANTIVIRUS - děkuji že jsi mě kdysi vzal do ACABU spustil jsi něco velkého v té době ![]() PPSgeenPD - fakt složitější jméno sis vymyslet nemohl ![]() ![]() Kacka děkuju ti žes mi dělala společnost v mých posledních měsících ![]() Wotanord (Wotan) Děkuju ti že ikdyž jsem nebyl v C18 stále jsme se mohli nazývat přáteli. Jmenoval bych tu další a další lidi ale upřímně? je vás hodně a bylo by to na dlouho, tak se případně připomente ![]() https://youtu.be/eEKfWVvADiQ song na rozloučení ![]() https://youtu.be/oFW-_KzAoFk naše společné video Tímto se s Vámi loučím Vlk_Samotar |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 02.10.2019 10:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Ahoj, měj se hezky. Nebo co tu má kdo psát? Absolutně bezvýznamnej topik. Spousta "legend" (taky směsný označení, ale budiž) prostě přestala hrát a je to. Upřímně tvůj nick jsem možná někdy viděl v chatu to je tak všechno.
![]() ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 02.10.2019 10:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ja si myslím, že ťa to chytí, cez zimu to veľa hráčov chytí, ked je vonku zima, vianočné akcie...
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
RuliiKkO |
Pridané 02.10.2019 10:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 2530
Založený: 18.07.12
|
Taky trochu nechápu proč tohle nenapíšeš do své vizitky a musíš dělat nový topik, ale budíž. Pamatuji si tě jen trochu, vím že jsem zjišťoval tehdy (2015) jestli nejsi náhodou Vlk_Junior, proto si něco pamatuji ale jinak jsme moc nepokecali (myslím?). Nerad vidím když nějaký hráč končí, takže doufám že se brzo vrátíš, aspoň se stav na xmas. Měj se hezky ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
MegaBite |
Pridané 06.10.2019 19:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 2508
Založený: 08.08.15
|
Zapomněl jsi mě zmínit, že si mi poslal 100 mg z bugování ![]() ![]() ![]() |
|
|
Domes |
Pridané 06.10.2019 20:08
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5330
Založený: 03.08.13
|
Citácia 8) Nezakládejte bezúčelná a bezvýznamná témata! Příkladem je odchod hráče, druhá vizitka apod Lock |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 HlasovPojedu někam po Česku/Slovensku
9 HlasovBudu hrát SuperPařbu
5 HlasovBudu doma a relaxovat
4 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online