Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rozhovor s RocketLauncherSsem!
RocketLauncherSs
Nazdar borci!
Doposud se mnou nikdo ze SP nedělal psaný rozhovor. Neměl jsem náladu, nyní mám odblokované fórum (za což díky), chci o sobě dát vědět formou mluveného rozhovoru! Nikoliv psaného, ale jednoduše si pokecáme, odpovím na několik otázek, on jej uploadne na YouTube.
Klidně během rozhovoru můžeme hrát na SP a udělat z toho let's playku. Ale já uploadovat nebudu, můj komputer se vypíná při renderu. Bohužel... :D

Není problém udělat více rozhovorů s více let's playery na jiná témata!

Čas mám každý pátek od 20:00. Eventuálně zítra, tj. 14.6. 2013 (pátek), můžu i o víkendu.

Do SZ mi tu napište Vaše kontakty...

Rozhovor proběhne buď Skype, TS, Mumble - přizpůsobím se.

Těšit se budu, zdar!

Zde máte rozhovor: http://superparba.eu/infusions/videog...video=1309
Upravil RocketLauncherSs dňa 24.06.2013 18:59
Panzer
To by bylo fajn plešoune, vím o tobě jen že jsi vedl sp tvrdě a víc ani ****. :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
LeGacy
Tak ja sa hlásim. :D
HeWhoMustNotBeNamed
Tak to se těšim pleško :D
LeGacy
Môj Skype más, ale momentálne som odcestovany, takze hned, ako budem môct, tak by sme mohli nieco pripravit.
wlcacek
Vím o Tobě že jsi byl člověk na svém míste v ATSmile
Ale rozhovor s Tebou... Doufám že bude opravdu dlouhý ať víme vše o Legendě jmenem Nylez/RocketLauncherSs.

Smile
Geroid
Zas se nějak moc cítíš ne ? :D
Vasilka
čumímHm, tak na toto se vážně těšim! :D
Sh1TeRkO
WoW závislák chce rozhovor, sa musíš inak nudiť. :D
UnknownGamer
Bobis žiadal o presne toto isté, čo chceš mňa. Ak chceš dám ti jeho skype (má naozaj dobré videá)
HeWhoMustNotBeNamed
On by ten, kdo sním ten rozhovor bude dělat by měl tady trochu déle hrát.. Přece jenom, by tam měli být otázky z minulosti atp..
Sh1TeRkO
Pixel tak to sprav s ním. :D
Bratek
To vypadá zajímavě, rozhodně bych chtěl vidět rozhovor s tebou .. :D Jsem rád že máš konečně odblokované forum Smile
NeXus
Konečně, kolikrát jsme Tě všichni žurnalisti přemlouvali... :D
MouG19
Na to se těším :D
Mikull
Já pak rozhovor přesunu do sekce rozhovory a dám mu sexy tax "oblíbené" heheheee
smetyx
Jo , těším se! Peckaaaa
err0rk0
Tak na tenhle rozhovor se opravdu teším. Smile Udělám ho s Tebou já. :D:D Ale ne. Chtěl bych vědět datum vydání rozhovoru. :D:D Jsem rád, že už máš odbklokované fórum. Smile
DangerRMV
Rocketko, to jsem zvědavý na tebe! :D
Yamborghini
Kroketo ještě ti teda napíšu kdy. Bezdomovec
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov