SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
|
Dyname |
Pridané 06.05.2013 20:12
|
Príspevkov: 325
Založený: 07.03.13
|
Tak já se taky představím, ahoj jsem Dyname, bude mi za měsíc 17 let, mám přítelkyni se kterou už plánuji budoucnost. Ve škole jedničky, věnuji se hobby jako tvoření log/bannerů apod. věci v grafice. Dále se věnuji tanci.
Ne díky... nejsme žádní nolifeři za PC.
Navíc, pořád jako hráči zapomínáte především na to, že serverovou populaci tvoříte VY a ne admini, kteří nad Vámi jsou, jen proto, aby Vás hlídali.
|
|
|
Ashok |
Pridané 06.05.2013 20:14
|
Príspevkov: 1423
Založený: 20.02.11
|
Citácia wlcacek napsal:
Citácia sipecek napsal:
franta-mluvíš z vlastní zkušenosti ?
jak jsem zde psal asi 50x neumíte přiznat chybu.Další důvod,myslíte si že jste bez chybny,že jste nejlepší,prostě jste arogantni nazdáraci,kterým je 17+ let a hrajou "zavisle" přes 8let starou PC hru.Není divu,že jste nezadaný,bez sexu.Žijete jen virtuální život a to je další problém.
Další kravina-MOD:REAÁLNÁ ZEMĚ->cena baraku=inkaso baraku,hotely za přes 100+ mega a další věci.Ale vy se zas vymluvite na mé ostatni příspěvky a z tho vybočíte,protže NEUMÁTE PŘIZNAT CHYBU.
Tak si to tu rozeberem ano? Priznat chybu? = rad bych po Tobe nejakou urcitou vec kde jsme nepriznali chybu.
Arogantni, bezchybny , nejlepsi nazdarci. = opet bych rad nejaky priklad.
Je nam 17+ a nedivis se ze jsme nezadany. = Takze ja osobne se Ti predstavim. Je mi 28 let, mam krasnou manzelku, dve uzasne deti (mimochodem kluka=7 a holku4,5roku)
Na Tve ostatni prispevky se vymluvit? no promin ale tehle prispevek bych k tem ostatnim mohl akorat tak pristrcit    
Tak zase nic kloudneho ach jo     
Jeste mas neco bolaveho na svem detskem srdicku???  
Takové lži, všichni přece víme, že máš jenom Pixela 
|
|
|
wlcacek |
Pridané 06.05.2013 20:16
|
Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Pixel je jen bokovka   
|
|
|
Anti |
Pridané 06.05.2013 20:19
|
Príspevkov: 1089
Založený: 09.04.12
|
Citácia sipecek napsal:
jak jsem zde psal asi 50x neumíte přiznat chybu.Další důvod,myslíte si že jste bez chybny,že jste nejlepší,prostě jste arogantni nazdáraci,kterým je 17+ let a hrajou "zavisle" přes 8let starou PC hru.Není divu,že jste nezadaný,bez sexu.Žijete jen virtuální život a to je další problém.
Další kravina-MOD:REAÁLNÁ ZEMĚ->cena baraku=inkaso baraku,hotely za přes 100+ mega a další věci.Ale vy se zas vymluvite na mé ostatni příspěvky a z tho vybočíte,protže NEUMÁTE PŘIZNAT CHYBU.
Nevím nevím, ale podle mě jsi ty jediný zakomplexovaný i***t, který si k holce ani nečichl, takže se zdrž takovýchto komentářu o**b plyšáka a napiš konečně něco smysluplného 
Upravil Anti dňa 06.05.2013 20:21
|
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 06.05.2013 20:20
|
Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
To si nemal. Pixel Ti nedá. =D
|
|
|
wlcacek |
Pridané 06.05.2013 20:23
|
|
Da sice mozna facaka ale da     
|
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 06.05.2013 20:28
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
Jůchuchů ... Stupidita nemá mezí   
Tohle už tady dlouho nebylo. Ještě to takhle půjde chvíli a bude tu každej den další zakomplexovaný fakan co bude mlít hubou tyhle s prominutim ho*na který stejně nikam nevedou
|
|
|
wlcacek |
Pridané 06.05.2013 20:31
|
|
Jeste to par dni nechame a kdyz nic inteligentniho nevyplodi tak to bud zamknem nebo presunem do zabavneho koutku
Protoze tady je debata na urovni toto      
|
|
|
dpq7WImm8w |
Pridané 06.05.2013 20:34
|
Príspevkov: 8294
Založený: 30.04.12
|
wlku, myslím, že zrovna z něj toho moc kloudného nevytlačíš
|
|
|
wlcacek |
Pridané 06.05.2013 20:39
|
|
ale tak ja davam sanci kazdemu I Sipeckovi Jen aby ji vyuzil
|
|
|
twistedTSD |
Pridané 06.05.2013 21:16
|
Príspevkov: 1316
Založený: 24.02.11
|
Citácia sipecek napsal:
Zde k admin týmu zase nic konkrétního, jen představa o osamocených nerdech ve virtuálním světě, která ti u otce dvou dětí moc nevyšla. Co dál?
|
|
|
asthenic |
Pridané 06.05.2013 21:43
|
Príspevkov: 1517
Založený: 29.06.12
|
Prepáč kamarát, nečítal som to celé, iba najnovšie príspevky ... Takže, kolko máš rokov ? Asi tak nejak by som možno začal moju otázku na tvoj aktuálny problém, pretože tak nejak nechápem, ty sa chceš sťažovať na Adminov, že nerobia svoju prácu tak, ako by mali ? Tak nám napríklad povedz, čo robia zle, ja si myslím, že by sa tiež na niektorých jednotlivcoch (nebud menovať) dalo niečo zmeniť, ale myslím, že zase tak zle na tom nie sú, nie je zase až také jednoduché dozerať na server, a pri tom si robiť svoje veci, aj admini majú len dve ruky ako sa hovorí . Teraz iná vecička, hovoríš mi, že nemám ani 17 rokov, no nemám a čo ? Poznáš ma ? Vieš kto som ? Človeče, môžem ti povedať, že za celý svoj život som zažil toho ovela viac, než si myslíš, či už je to v láske, veciach ako takých, kde som bol a čo som robil, ja ťa tiež nepoznám a nehovorím ti že si malý zasran, možno si, možno nie, neviem. Pozri sa na wlcacka, 28 ročný a hrá PC hru, no a čo ? To sa už dospelý nemôže vrátiť do detstva dnešných dôb ? Že nevie čo je to život, no prepáč, ale myslím, že si si dovolil troška moc , ty si myslíš, že tu sedí celý deň ? Že nevie čo sa deje za oknamy ? Že nevie pobozkať svoju ženu ?... (Wlk sorry, ale iné ma nenapadlo )... Napríklad ja ho na servery nikdy nevidím, ale proste sa tu stará o virtuálne majetky hráčov, či už úplne normálnych ludí a pohoďákov, alebo detí, ktoré kazia dni na servery. Ale inak, myslíš, že sme závislý na počítači ? Áno, raz za deň si tu na dve hodinky sadnem a zahrám si, ale neviem či to pokladáš za závislosť , a čo ? Hrám pre zábavu a teraz si neseriem do huby, hrám najmä pre kamarátov, pretože som tu stretol super ludí, s ktorými sa viem dať do reči a vedia ma pochopiť . No ale aby som to nejak zakončil, zamysli sa nad sebou, každé slovo má nejakú váhu, rozmysli pred tým, ako niečo povieš . Vše.
|
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 06.05.2013 21:47
|
Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Citácia LOL_Noob napsal:
Prepáč kamarát, nečítal som to celé, iba najnovšie príspevky ... Takže, kolko máš rokov ? Asi tak nejak by som možno začal moju otázku na tvoj aktuálny problém, pretože tak nejak nechápem, ty sa chceš sťažovať na Adminov, že nerobia svoju prácu tak, ako by mali ? Tak nám napríklad povedz, čo robia zle, ja si myslím, že by sa tiež na niektorých jednotlivcoch (nebud menovať) dalo niečo zmeniť, ale myslím, že zase tak zle na tom nie sú, nie je zase až také jednoduché dozerať na server, a pri tom si robiť svoje veci, aj admini majú len dve ruky ako sa hovorí . Teraz iná vecička, hovoríš mi, že nemám ani 17 rokov, no nemám a čo ? Poznáš ma ? Vieš kto som ? Človeče, môžem ti povedať, že za celý svoj život som zažil toho ovela viac, než si myslíš, či už je to v láske, veciach ako takých, kde som bol a čo som robil, ja ťa tiež nepoznám a nehovorím ti že si malý zasran, možno si, možno nie, neviem. Pozri sa na wlcacka, 28 ročný a hrá PC hru, no a čo ? To sa už dospelý nemôže vrátiť do detstva dnešných dôb ? Že nevie čo je to život, no prepáč, ale myslím, že si si dovolil troška moc , ty si myslíš, že tu sedí celý deň ? Že nevie čo sa deje za oknamy ? Že nevie pobozkať svoju ženu ?... (Wlk sorry, ale iné ma nenapadlo )... Napríklad ja ho na servery nikdy nevidím, ale proste sa tu stará o virtuálne majetky hráčov, či už úplne normálnych ludí a pohoďákov, alebo detí, ktoré kazia dni na servery. Ale inak, myslíš, že sme závislý na počítači ? Áno, raz za deň si tu na dve hodinky sadnem a zahrám si, ale neviem či to pokladáš za závislosť , a čo ? Hrám pre zábavu a teraz si neseriem do huby, hrám najmä pre kamarátov, pretože som tu stretol super ludí, s ktorými sa viem dať do reči a vedia ma pochopiť . No ale aby som to nejak zakončil, zamysli sa nad sebou, každé slovo má nejakú váhu, rozmysli pred tým, ako niečo povieš . Vše.
Rešpekt plus kamarát.
|
|
|
Mikull |
Pridané 06.05.2013 21:48
|
Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
Všichni víme jak se věci maj:
[img]http://dat.superparba.eu/pixel/wlk.png[/img]
|
|
|
asthenic |
Pridané 06.05.2013 21:58
|
Príspevkov: 1517
Založený: 29.06.12
|
Citácia Mikull napsal:
Všichni víme jak se věci maj:
[img]http://dat.superparba.eu/pixel/wlk.png[/img]
Da Vinci...
|
|
|
sipecek |
Pridané 07.05.2013 12:47
|
Príspevkov: 62
Založený: 01.02.13
|
Píše te tu že Vám ja 17,ale chováte se jak děcka.Dále bych si přál aby tu šašci,kteří o tom nic nevědí nic nepíšou,ty Vaše kecy mě nezajímaj.Další věc,svuj věk,jmeno,ulici nemusim a ani nebudu zvěřejnovat je to moje osobní věc.
Detroit-neznám tě,ty neznáš mě-NESUD.
Twisted-Další hloupý člověk.
Anti-ty mě znáš osobně ? ne,tak nemluv kraviny o kterých nic nevíš.A přístě bez nadávek.
Nepsal jsme tu že všichni jste takový,ale četl jsme se docela dost vizitek adminu a ty věco co jsme vypisoval se tam docela hodně zobrazovali.
Vaše chyby-->
Neochota
Lenost
Neznalost
Nadržování
Urážení
Arogantní chování
Tyto chyby nedělaji všichni,ale kdo je dělá a kdo ne na to si musí každý posoudit sám.
|
|
|
wlcacek |
Pridané 07.05.2013 12:53
|
|
Twisted a hloupy clovek? Kamarade slozil jsi me na kolena.Kdyby byl kazdy hrac aspon z poloviny jako je Twisted. Tak ten AT muzem rozpustit. A ATomas by to zvladl sam a levou zadni
Takze tehle nesmysl muzu zamknout? nebo tu budes nadale placat neco co nejsi schopen dolozit?
A znas vubec vyznam tech slov co nam tu pises?
|
|
|
twistedTSD |
Pridané 07.05.2013 14:09
|
Príspevkov: 1316
Založený: 24.02.11
|
Citácia sipecek napsal:
Píše te tu že Vám ja 17,ale chováte se jak děcka.Dále bych si přál aby tu šašci,kteří o tom nic nevědí nic nepíšou,ty Vaše kecy mě nezajímaj.Další věc,svuj věk,jmeno,ulici nemusim a ani nebudu zvěřejnovat je to moje osobní věc.
Detroit-neznám tě,ty neznáš mě-NESUD.
Twisted-Další hloupý člověk.
Anti-ty mě znáš osobně ? ne,tak nemluv kraviny o kterých nic nevíš.A přístě bez nadávek.
Nepsal jsme tu že všichni jste takový,ale četl jsme se docela dost vizitek adminu a ty věco co jsme vypisoval se tam docela hodně zobrazovali.
Vaše chyby-->
Neochota
Lenost
Neznalost
Nadržování
Urážení
Arogantní chování
Tyto chyby nedělaji všichni,ale kdo je dělá a kdo ne na to si musí každý posoudit sám. Největší aroganci a pokrytectví zde předvádíš ty. A přitom jsi v 6stránkovém topiku nebyl schopný napsat jedinou konkrétní věc, ve které se má AT zlepšit. Jen tu drze mluvíš o lenosti, neznalosti či nadržování, aniž bys uvedl příklad, a o sexuálním životě adminů...Já rád podpořím konstruktivní kritiku, ty ale kritizuješ jen tak z principu. A zdaleka nejsi první ani poslední.
|
|
|
Jo_xker |
Pridané 07.05.2013 14:14
|
Príspevkov: 93
Založený: 08.02.13
|
tu máte hlavu a patu:
Za prvé AT není to co bývalo AT nedokáže přiznat chybu že jse v něčem spletlo.Dá mě ban za vykradání účtu pche je to v pravidlech že se nemá dávat heslo.Musím se klonit před BlackTearsem. Já se furt a furt směju že když je nábor že každý leze do ****e AT protože je nábor.každý chce být v AT tak tam leze,těším se až mi někdo napíšu že bych tam chtěl jít i já.Já ? Nikdy mezi takové bezchybné lidi bych nevlezl. Coto je za AT ? D Já se musím furt smát nějaký Dyname kdo to je ? To je nějekaej vesnickej žebrák ATomas ??? DD Takovej žebrák z města
|
|
|
sipecek |
Pridané 07.05.2013 14:14
|
Príspevkov: 62
Založený: 01.02.13
|
twisted-Nechtěli jste jak zlepšit AT,ale co děláte za chyby.
wlcacek-nejsem tvuj kamarad.Zamykat ?-copak došli ti odpovědi.Když něco píši,tak určitě vim co to znamena ty snad ne ?
|
|