Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
Adrian
No..
Aj ja pár ludí z AT moc nepoznám zrazu sa zjavia a sú tam.
Ale nemám s nimi žiadny problém..
Svoju prácu robia dobre. To skôr niektorý hráči si nechcú priznať chybu.
sipecek
Tobě jsme psal at tu nic nepíšeš,tebe nechci ani vidět psat,slyšet mluvit.To co jsi předváděl na skypu a ts3 je neodpustitelné !
twistedTSD
Citácia
Jo_xker napsal:

tu máte hlavu a patu:
Za prvé AT není to co bývalo AT nedokáže přiznat chybu že jse v něčem spletlo.Dá mě ban za vykradání účtu pche je to v pravidlech že se nemá dávat heslo.Musím se klonit před BlackTearsem. Já se furt a furt směju že když je nábor že každý leze do ****e AT protože je nábor.každý chce být v AT tak tam leze,těším se až mi někdo napíšu že bych tam chtěl jít i já.Já ? Nikdy mezi takové bezchybné lidi bych nevlezl. Coto je za AT ? :DD Já se musím furt smát nějaký Dyname kdo to je ? To je nějekaej vesnickej žebrák ATomas ??? :DDD Takovej žebrák z města
To, že AT není co býval, tu čtu již 2 roky. Bez nadsázky.
dpq7WImm8w
Sipicek řeknu ti to nějak po lopatě, aby jsi to pochopil i ty.
Tohle je "diskuzní fórum"... tudíž se zde má jak již název vypovídá "diskutovat" takže koho tu chceš a koho ne tady ale vůbec nikoho netrápí.
To že tady na všechny spustíš jak vše dělají špatně .. vážně se domníváš, že tím něčeho dosáhneš? NE. Nemáš ani jeden jediný říkejme tomu "Důkaz" o tom, že někdo někomu nadržuje či jiné z tvých "argumentů" jak jsi již psal .. Nemáš vůbec nic, ale prořízlou pusu máš řádně. Hi
sipecek
Nepotřebuju tu nic dokazovat,jen se směju jak se tu hádá jeden,přes druhého.
1800zhlednuti,7stran docela pěkné téma jsem založil Smile
TheMajo
Citácia
Ja napoli súhlasím niektorý by ani v AT nemali byť ale zasa niektorý sa doňho hodia ale ako poznamenal eGGy keď bol velitel Rocket/Nylez bolo všetko iné dalej neviem ako sa situácia vyvíjala lebo som dostal priamo od môjho najlepšieho admina PBan dôvod nejdem hovoriť niektorý ho aj tak poznajú
Sh1TeRkO
Docela pekné? Možno. Smile Tých stránok by tu tolko ani nemuselo byť, keby sa to lockne. Ale to by si zase kritizoval, že je AT arogantný.
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

twisted-Nechtěli jste jak zlepšit AT,ale co děláte za chyby.

wlcacek-nejsem tvuj kamarad.Zamykat ?-copak došli ti odpovědi.Když něco píši,tak určitě vim co to znamena ty snad ne ?

No zaplat panbuh kamaradi opravdu nejsme :D Dosli odpovedi? a na co? Na co bych Ti mel tady odpovidat? kdyz to nema hlavu a ani patu?:D
Pani ja ziram komu vsemu rodice povoli hrat a brouzdat po internetu:D
jeste si pockam jestli nevyplodis nejakou moudrost. mozna se priucime:D
wlcacek
Citácia
Jo_xker napsal:

tu máte hlavu a patu:
Za prvé AT není to co bývalo AT nedokáže přiznat chybu že jse v něčem spletlo.Dá mě ban za vykradání účtu pche je to v pravidlech že se nemá dávat heslo.Musím se klonit před BlackTearsem. Já se furt a furt směju že když je nábor že každý leze do ****e AT protože je nábor.každý chce být v AT tak tam leze,těším se až mi někdo napíšu že bych tam chtěl jít i já.Já ? Nikdy mezi takové bezchybné lidi bych nevlezl. Coto je za AT ? :DD Já se musím furt smát nějaký Dyname kdo to je ? To je nějekaej vesnickej žebrák ATomas ??? :DDD Takovej žebrák z města

Jen nam prosim upresni kde to ma hlavu a kde patu aby jsme vedeli ano:D
Czipisek
EKTORe ty zrovna poučuj někoho o tom, že dělá chyby. Nebýt amnestie tak hniješ v banlistu a měli by jsme se líp, kdyby jsi tam hnil.

Co se týče Tebe sipecku, tak nemám slov, čekal jsem, že když už sepíšeš takový topik, tak budeš mít vyjadřování na úrovni a bude to mít určitý formát a úroveň, každého osočuješ, říkáš, jak dodáš důkazy do teď tady nic nevidím. Profackuj se, vypni počítač a vysmáhni někde na hřiště zahrát si s klukama fotbal a nestarej se o věci kterým nerozumíš.
kapr
Citácia
twistedTSD napsal:
To, že AT není co býval, tu čtu již 2 roky. Bez nadsázky.

Njn :D a nic se nezměnilo :D...ok taky jsem psal takový hovadiny, ale nakonec jsem přišel stejně na to, že už mě prostě ta hra nebaví, není to hra co vydržíte hrát dejme tomu 10 let v kuse. Po dvou letech přijdete na to, že už vás to nebaví (neplatí pro všechny že) jako když jste začínali, protože je to furt o tom samym a taky vám chybí lidi kteří tu s vámi začínali. Teď si tu pařím hry jako Saints Row 3, Mass effect, World of Tanks...a jsem spokojený a když si vzpomenu jak jsem závislačil na SAMP tak se nad tím jenom směju :D
sipecek
wlacacek-a tvoji rodiče dovoli mentálně postiženemu používat PC ?

Běž si radši navyšovat ego na server,kde ti to každý žere.
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

wlacacek-a tvoji rodiče dovoli mentálně postiženemu používat PC ?

Běž si radši navyšovat ego na server,kde ti to každý žere.

Nevim. v rodine nemame clena s mentalnim onemocnenim. Ale bud to jim muzu cinknout, nebo za nima dojet a zeptat se jich jestli by to dopustili:D
Proc se ptas? :D
Jo_xker
Czpisku prosimtě se ani nevyjadřuj je ti tady 15 a budeš tu něco psát ? Víš já myslím že SP nemá žadný banlist.OOOO jak jsi přišel na moje jméno ? jsi šikovný kluk dostaneš 1. Já se jen furt musím smát nad vašimi směšními příspěvky.!
sipecek
A tak zajimalo by me jestli by to dopustily.
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

A tak zajimalo by me jestli by to dopustily.

Ono je to takove slozite.Nevim zda Ti vysvetlovat ze nektere programy mohou nemocnym lidem muze pomoct k rozvoji. Ale to za prve odchazis od temy a za druhe by jsi to beztak nepochopil. Kdyz nejsi schopen pochopit jednoduchy pojem ,,konstruktivni kritika"
twistedTSD
Citácia
sipecek napsal:

Nepotřebuju tu nic dokazovat,jen se směju jak se tu hádá jeden,přes druhého.
1800zhlednuti,7stran docela pěkné téma jsem založil Smile

To máš pravdu, flame se ti povedl dokonale. Jen netuším, co z toho máš...Kdyby ses aspoň choval slušně a nedělal tu internetového frajera...

Citácia
kapr napsal:
Njn :D a nic se nezměnilo :D...ok taky jsem psal takový hovadiny, ale nakonec jsem přišel stejně na to, že už mě prostě ta hra nebaví, není to hra co vydržíte hrát dejme tomu 10 let v kuse. Po dvou letech přijdete na to, že už vás to nebaví (neplatí pro všechny že) jako když jste začínali, protože je to furt o tom samym a taky vám chybí lidi kteří tu s vámi začínali. Teď si tu pařím hry jako Saints Row 3, Mass effect, World of Tanks...a jsem spokojený a když si vzpomenu jak jsem závislačil na SAMP tak se nad tím jenom směju :D

Však já to sám dobře znám. SA:MP jako takový prostě omrzí. Proto mám taková zhruba stejně dlouhá období, kdy hraju a kdy nehraju.Smile
Upravil twistedTSD dňa 07.05.2013 18:45
Carter_
nechápu proč se to eště nezamklo uplně zbytečnej Topic
Vlk_Junior
sipecek si dovoluje na wlcacka říkat že je retard ? img.tpx.cz/uploads/wuhwhat_medium.gif

Hochu ty se vzpamatuj... Ale zase na druhou stranu se bavím jak tě wlčáček bezchybně odpálkovává :D
wlcacek
Citácia
Zavodnik napsal:

nechápu proč se to eště nezamklo uplně zbytečnej Topic

Protoze se tu smejem na sipecku:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
19%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 27