Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

[R]uda - Ruděk Lovec Žen
Spam_
Ja som v tvojej vizitke? Tak to vďaka. Aj keď naše vzťahy sú niekedy "vďaka" gangom dosť vyhrotené tak si pán hráč a uznávam Ťa.
Ruda
Jo, ale to se dá očekávat, když denodenně jezdíme proti sobě. :-D
LeGacy
Jeden z najväčších osobností na SP! Určite patríš do zoznamu mojich top 10 hráčov. Si dobrý typ človeka, naše povahy si sadli a som rád, že sme sa spoznali tak hlbšie.
Ruda
So deep LeGacy, so deep. :-D
Každopádně taky tě beru jako super kámoše a hráče na SP. I když kvůli GRkám občas vznikají zbytečné hádky, tak si pak zase dokážeme normálně pokecat. :-D
_PaVeL
Rudo možná kdysi dávno jsem ti sem psal, máš tu mnoho stránek nechce se mě to procházet :D, ale od tý doby jsem tě víc poznal.

Dá se s tebou pokecat, máš smysl pro hum0r, a stejně jako errorko si myslím, že i ty jsi našel svůj p0st na SP. Nikdy jsem proti tobě nic neměl a jen tak dál.

Vizitka je na můj styl taková, no neví jak to říct snad "přepatlaná" promiň rofl
Patazz
Občas si strašně v pohodě, občas mě prudíš. Ale tak to každej každýho. Jsi dobrej člověk, jinak pěkná vizitka kaňoure Smile
TimG
Kedysi dobrý admin s ktorým sa dalo pokecať a vedel pomôct.. Dúfam že tu vydržíš ešte dlho. Smile
PazZ
Museli sme spolu mít pár konfliktů abych tě trochu víc poznal každopádně si vpohodě člověk a líbí se mi že máš svůj styl což se dnes jen tak nevidí protože sou lidi jak když je přejedeš přes kopírák . Rád bych taky dodal že tuto je jak obsahově tak vzhledově nejlepší vizitka co sem tu kdy viděl a to že už tu smrdim od 2011 takže ti za vizitku dávam Like *Dobrá práce*
Ruda
Díky moc lidi. Smile Je fajn vidět, že jsem alespoň nějak zasáhl do dějin SP. I když teď už to pro mě celkově nemá moc smysl hrát.
_Ego
Citace
Ruda napsal:
-Zaujatý admin team, ve kterém je více plevelu a lidí co tam nemají co dělat než dobrých a kvalitních administrátorů.
- Celková nuda

S tim s tebou naprosto souhlasim. Taky mě už to tu nebaví.
Každopádně pěkná, stylová vizitka
Rancens
Škoda že prestaneš hrať práve keď sa mi podarí získať UB.Jeden z najlepších ludí čo som na SP spoznal.Král s velkým K!
Sh1TeRkO
Citace
Ruda napsal:

Díky moc lidi. Smile Je fajn vidět, že jsem alespoň nějak zasáhl do dějin SP. I když teď už to pro mě celkově nemá moc smysl hrát.

Sa čuduješ Rudo? Smile
Ruda
Já nepřestávám hrát. Jen už mě nebaví tak moc chodit do hry z důvodů co jsem napsal. Proto mě tam můžete vidět méně než dřív, ale nejde se SP jen tak ze dne na den seknout. :-D
Patazz
Mě se to už daří měsíc ! :D
Ruda
Se ti nedivím, vždyť už i ty GRka stojej za vyliž ****, si pamatuju jak Danger a Thor byli jediný kterým se psalo že lagujou. Dneska už je to spíš tak že dva lidi nelagujou a zbytek jo. Ale to není problém jen těch dotyčnejch, ale i ATomase, že ti je schopnej ti napsat, že máš slabou wifi.
TimG
Presne tak Ruda.. To už tu raz po prechode na 0.3z kolko krat si to tu daval aj video kolký mali vyskoký ping a lagy, ale problem bol vraj na našej strane :D
AspireK_
Rudo,s těmi důvody souhlasím.Dřív ta SP byla lepší....Jo a 2-3 hodiny je stále dost :D

Citace
ale nejde se SP jen tak ze dne na den seknout. :-D

Rok jsem aktivně hrál,dostal jsem perma a byl jsem úplně v klidu :D
Shadow
Nejluxusnější vizitka co sem kdy viděl.
Neznam tě, vim jenom že když s tebou jedu drag sf tak mě vždycky někam zahodíš :D
Sh1TeRkO
Na mňa si zabudol. Rudó. To jsem nechtěl
Ruda
Omlouvám se, doedituju. :-D
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18