Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vikush :) - Editovaná v3
RuliiKkO
Vítej v teamu Viki, přeji ti krásny pobyt u nás v AT :D
ps: obratí se na mě heheheee

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Ruda
Gratuluji a přeji pevné nervy, mám na to svůj názor, který tu nechci nějak veřejně prezentovat, každopádně doufám že pozvedneš úroveň AT a bude se ti tam dařit.
LuKi_
Gratulka k AT laška, hodně štěstí a pevné nervy, teďkom konečně poznáš to co Ti píšu :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Vikush
Tress, kikuš, rulíku a lukáško ďakujem Smile
Ruda k tebe špeciálne, čakala som od teba hate :D celkom si ma potešil, že si napísal normálny koment Smile ďakujem.
eGhE
Gratulacia , a pevne nervy ..
Xena
Viky, gratulujem a drz sa tam. Zena to ma v AT specialne tazke, ale ked si najdes spravnu cestu, tak to ide ako pomasle. Keby si potrebovala radu, klzdne sa mi ozvi...ak tu budem, poradim ti...este mi par skusenosti ostalo :D drz sa tam a nepokaz si to :D
Ghost_Hunter
CG a drž se a Xeni ty už nejsi Adminka? to mě mrzí Sad
Rosta
Gratuluju no a ať se ti u nás líbí Smile Jinak si myslím, že si se sem měla dostat jinak než jak ses sem dostala, ale to je jedno...
Vikush
Eghe, Ghost a rosta ďakujem Smile
Xena, jasné keby niečo tak ťa budem kontaktovať a ďakujem Smile
Nosferatu
Ještě Oficiálně ti přeji hodně štěstí v AT, ať tě všichni poslouchají Smile a pevné nervy Smile
I kill people and I like it
Vikush
ďakujem nosterafu teda nosferatu já to vždy napíšem blbo :D
sign0r
Pěkná vizitka *Dobrá práce* jako hráčku( adminku ) :D tě bohužel nějak moc neznám, moc jsme toho nepopsali, což je celkem škoda..Smile Hodně štěstí v AT, jako holka to budeš mít asi ještě o něco těžší vzhledem k průměrnému věku hráčů :D pevné nervy, ať se daříSmile
Vikush
ďakujem sign0r Smile
Tebe nech sa darí tiež každopádne tvoj nick mi niečo hovorí len si neviem spomenúť pri akej príležitosti som si ho zapamätala :D
LukK
Pěkná vizitka, hrácka v poho v at se ti bude určitě dařit Smile Hlavně pekné nervy SmileJooo
sign0r
Citace
VikusQa napsal:

ďakujem sign0r Smile
Tebe nech sa darí tiež každopádne tvoj nick mi niečo hovorí len si neviem spomenúť pri akej príležitosti som si ho zapamätala :D

Teď mám nick SGNR:D s nickem sign0r jsem si tě přidával na skype, když Pixel vybanoval server :D
Vikush
ďakujem Lukk Smile
sign0r aha :D ja som vedela, že ťa z niekade poznám :D
AaToX
Vizitka Super ! Nějakej ten Tyden sem v Mog SF byl super.firma dokonce jsem byl Naborář Super Šefka Firmy ! Jen tak dál ! Smile ;)
Vikush
ďakujem remix Smile No áno, mogísek :D
AaToX
:D Smile
MaTy
Viki přeju ti hodně štěstí a ať ti to v AT vydrží! Smile vizitka je pěkná jako vždy tak ať se daří jak na SP tak i v realu Smile.
PS: napísaj někdy! pokecáme! :D
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20