Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka - 5Zigen (Update 8.5.2019)
HrBeeeC
áá, kolega z Plzeňského kraje, super Smile
Na serveru Tě vídám často, ale ještě jsem neměl tu možnost se s Tebou nějakým způsobem seznámit. Třeba časem, záleží na Tobě.
Vizitka se mi líbí Smile
5Zigen
Wolfenstein ano vizitka byla dělána za starého webu, proto to pozadí v nadpisech.. ;) možná ještě předělám Smile

HrBeeeC Anoo pane kolego! :D tebe také vidím na serveru stále :D také gratuluji k Moderátorovi ;) a ano klidně se můžem seznámit! :D
5Zigen
Citace
SparX napsal:

áá 5zigen.. Týpek jak má být:D Nádherně sladěná vizitka*Dobrá práce*

Dík moc ;) :D
Upravil/a 5Zigen dne 31.08.2014 20:18
Zacek
Pěkná vizitka Smile

//super hráč, fajn kolega Mám tě rád
Upravil/a Zacek dne 22.08.2015 01:05
5Zigen
Citace
zacekdan napsal:

Pěkná vizitka Smile

dík moc Smile

/E: uprava dat Smile
Upravil/a 5Zigen dne 12.09.2014 19:45
Vikush
Vizitka je strašná, okomentovala by som to krajšie ale dnes si ma zrazil keď si išiel okolo mňa autom! :D Ale nie, samozrejme pekná vizitka, dobre čitatelná a zaujímavá Smile Nech sa ti darí aj nadalej *Dobrá práce*
5Zigen
Citace
VikusQa napsal:

Vizitka je strašná, okomentovala by som to krajšie ale dnes si ma zrazil keď si išiel okolo mňa autom! :D Ale nie, samozrejme pekná vizitka, dobre čitatelná a zaujímavá Smile Nech sa ti darí aj nadalej *Dobrá práce*

Aspoň jsem se omluvil.. :D koukal jsem dozadu a najednou ses mi tam objevila :DD no děkuju :* :33

//Edit vizitky dnes
Upravil/a 5Zigen dne 15.07.2015 08:47
Yamatino108
Gratulujem k vstupu do AT.Smile Prajem pevné nervy a nech sa tu tuto u nás páči.SmileSnád tu snami dlho vydržíš.Smile :D.Tak vítaj kolega Smile.
Rosta
Přeju hodně štěstí a chladnou hlavu. Přesouvám
5Zigen
Yamatino - dik moc
Rosta - taky dekuju, i za ten presun
Neophyte
Tak zigoune, tak Ti tedy gratuluji k přijetí Smile Lidi jak jsi Ty je tu vážně málo, navíc když jsi ještě v AT tak to pozvedne další level Smile Takže ať se Ti tu s námi líbí a měj pevné nervy Smile
5Zigen
LoaD_ - dík moc ;)
_Prdonn_ - taky moc děkuju Smile
SparX
Dobrej "kámoš". Super atmyn ..doufám, že ti to v AT dlouho vydrží.. :D A vymysli nějáké pěkné akce.. ;D
cZSpajkdR
Ahoj,moc se mi líbí vizitka,hlavně díky tomu,že jsi pěkně skombinoval barvy Smile *Dobrá práce* Informací tam máš dost,tak akorát..Sice tě na serveru moc neznám,ale párkrát jsme si už psali a nemám s tebou jediný problém Smile Ať se dlouho udržíš v AT,měj se Smile
5Zigen
Děkuju vám :D
Gallaxy
Presúvam z5 do hráčskych vizitiek.. nejak sa na to zabudlo. :D
Cappuccino
Na serveru tě znám jako novináře. :D Hráč jsi v pohodě. ;) Vizitka je jednoduchá, ale pěkná. Máš u mě +++ za použité moje dvě nejoblíbenější barvy jazyk
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
5Zigen
Citace
Taiki napsal:

Na serveru tě znám jako novináře. :D Hráč jsi v pohodě. ;) Vizitka je jednoduchá, ale pěkná. Máš u mě +++ za použité moje dvě nejoblíbenější barvy jazyk

diky :D
gummy
Zigen, ktery mi pujcil 35mg. CAAAW, vizitka moc oranžová, hrac napohodu a odvazny admin. (vseci jsou odvazni, protze maji kuraz si otevrit /dotazy) jinak at se ti dari.
5Zigen
Citace
Gummy_Shock napsal:

Zigen, ktery mi pujcil 35mg. CAAAW, vizitka moc oranžová, hrac napohodu a odvazny admin. (vseci jsou odvazni, protze maji kuraz si otevrit /dotazy) jinak at se ti dari.

díky :D jsi asi jedinej člověk kterýmu jsem půjčil $ :D si toho važ :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
22%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 35