Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka - OndraS
Tom14
Jak to, že máš málo pravých kamarádů vždyť : Ujo, Majko, Paťko, Fridrich, Kleptoman, Popichi :D. Si v pohodě týpek jen občas možná zbytečně přeháníš, ale jinak si pamatuji jak jsme překupovali majetky a nesnášeli se :D a teď spolu chodíme k Ujovi do klubu.*COOOOL*
xBack
Vizitka suprová a hráč v poho nemám vůbec s tebou problém.
Hodně štěstí do života zdar Smile
R3p
Sus, hezky napsane. Ale jsi linej banan, proste si to priznej :Ddd Banane! Nekdy dame sawny, jinak hrac v pohodce na jahodce. Gl
HanyS
Čus bro, luxusní vizitka. Líbí se mi ty nadpisy, a info je přehledné Smilečumím
Upravil HanyS dňa 21.02.2017 17:48
JamesBonG
Proč si komentuješ vizitku z bratrového učtu? Jinak vizitka obsahově v pohodě ale vypadá hrozně Smile)
HARS
Vizitka je graficky jednoduchá, což se mi líbí, obsahově nic nechybí. Jako hráče tě ted znam z firmy a působíš jako fajný týpek. Tak at se daří v realu i na SP!
Rich
Pekná vizitka fajn chalan na tsku ale aj keď má outnes na GrNa holou
GL v real life.:D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
OndraS
Dikec šéfové moc potěšilo Smile ;) Dám ti pusu
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
Tina
Vizitka je pekná, mohol by si ju ešte trošku upraviť Smile zoznam je dlhý ale nikde sa tam nevidím :D:D ale nie srandujem, ako hráča ťa velmi moc nepoznám ale možno sa to zmení Kappa nech sa ti darí
_Shine_
Takže Sandro, seš fajn hráč a ikdyž už máš tolik hodin, tak přesto nepatříš do té skupiny egoistických hráčů :D. Většinou s 1200h+ už takoví jsou. :D Tak přeju hodně štěstí jak v GTA tak v reálným životě. :D

secret :D

Upravil _Shine_ dňa 13.03.2017 09:26
Anonym
čau ondras , v pohode týpek , poznáme sa aj sme už volali. Poznám ťa hlavne cez brata
oscxar
Si velký šef. Mega vizitka dal si stym námahu, poznám ta a si fajn týpek. Chválim vizitku. FeelsBad
Upravil oscxar dňa 20.03.2017 20:29
Warning
Z minulosti som nemal problém. Posledný mesiac si mi prišiel ako vlezprdelka do AT, no v poslednom týždni som došiel na to, že je s tebou pohoda a rozumný pokec. Vizitka ujde. ešte ti chcem vypichnúť jednu vec, keď dávaš návrh, nepíš to farebne, danke :D

PS: zamakaj na tých ostrovoch :D
Upravil Warning dňa 20.03.2017 20:39
LSK
Zdravim,
vizitka mi pride neprehladná, stracal som sa v nej, hlavne v tych prvých dvoch odsekoch, ale ked sa ti páči tak, nech je po tvojom. Dakujem za neoznacenie kamarata.
Drz sa Smile jazyk
Neophyte
Ahoj,
takže sliboval jsem Ti již včera, že se Ti zde vyjádřím, ale bohužel zapomněl jsem na to Naštvaný, ale svou chybu tímto chci nahradit a splnit zároveň Tvé požadavky, které si mi včera kladl do PM, aby tento komentář byl co nejvíce slušný a kreativní, takže si myslím, že bychom mohli začít.
Začal bych tedy u Tvé vizitky, která je graficky poměrně slušně zpracována a zároveň také obsáhlá. Mrzí mě tedy, že nejsem ve Friends, takže zatím nevím jak Ti tuto vizitku oboduji. Pokračujeme dál....
Tvá osobnost, prozatím vystupuješ jako slušný, nearogantní a pohledný mladík s budoucností Kappa, jsem rád, že jsem měl tu možnost Tě poznat a ještě více jsem rád za to, že Ti můžu říkat kide.
Ne sranda, KiD si, ale mám Tě rád ( onďo ) #nohomo

Nyní bych Ti pouze rád vinšoval nechť se Ti daří na SP a hlavně v real životě.
Měj se krásně, skládej básně
Tvůj milovaný Džejkob
OndraS
Citácia
Ahoj,
takže sliboval jsem Ti již včera, že se Ti zde vyjádřím, ale bohužel zapomněl jsem na to Naštvaný, ale svou chybu tímto chci nahradit a splnit zároveň Tvé požadavky, které si mi včera kladl do PM, aby tento komentář byl co nejvíce slušný a kreativní, takže si myslím, že bychom mohli začít.
Začal bych tedy u Tvé vizitky, která je graficky poměrně slušně zpracována a zároveň také obsáhlá. Mrzí mě tedy, že nejsem ve Friends, takže zatím nevím jak Ti tuto vizitku oboduji. Pokračujeme dál....
Tvá osobnost, prozatím vystupuješ jako slušný, nearogantní a pohledný mladík s budoucností Kappa, jsem rád, že jsem měl tu možnost Tě poznat a ještě více jsem rád za to, že Ti můžu říkat kide.
Ne sranda, KiD si, ale mám Tě rád ( onďo ) #nohomo

Nyní bych Ti pouze rád vinšoval nechť se Ti daří na SP a hlavně v real životě.
Měj se krásně, skládej básně
Tvůj milovaný Džejkob

Díky zlato Pusinka pro tebe
DubiikxP
fajnovej kluk, instatní zdravič po připojení, nestaň se ****em a gl v realu Smile
Vondrej
Je to frajer.
Vizitka docela na borce, ale jedna vec mi tam prijde jakoby docela divna..
Ve friendech mas dvakrat Gumaka a nulakrat me :((
OndraS
Čus Vondreji neboj, napravim. Dík za komentář šéfe
DanyaS
Ahoj..
Tyvole jak jsem tě nešnášel, pamatuješ?:D:D Do žádnýho ACABu ses nedostal :D
No hele už jsi asi i dospěl bude ti 15 tak.. :D Teď vidim, že tě mám ve firmě tak začni makat jinak letíš
Ahoj
gl v real lifu kide <3
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasov
21%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
8%
Vyřazka
7 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasov
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
15 Hlasov
29%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 40