Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Tripsíkova Vizitka \!/ [Edit:28.02.2022]
Szelby
Pěkná vizitka , v pohodě týpek ať se daří šéfe king
Szelbovsky Cool
Kurkuma
Jedna z nejlepších vizitek, co jsem viděl. Dobře zvolená barva textu, nadpisy. Luxusní. Akorát trošku upravit to [size], které tam je navíc a bude to top.

K tobě... Jsi pohodář a dá se s tebou pokecat :D A navíc máš mozek a smysl pro humor. :D Ať se ti daří.
Tina
Tripso, ďakujem za označenie Pusa velmi si to cením Kappa
Sociálna pracovníčka hej? :D Ale nie, radšej si zapni rychlo moj IG, už nemam privat (nie na dlho) :D
DaJaS_
Pěkná vizitka, ale zklamal jsi mě, že nejsem mezi top hráči Sad
Né, sranda. V pohodě týpek, jeden z nejlepších, kéžby na SP bylo více lidí, jako ty. Smile
TripS
Citácia
Pěkná vizitka , v pohodě týpek ať se daří šéfe king

Děkuju Szelby cenim si tveho nazoru king
Citácia
Jedna z nejlepších vizitek, co jsem viděl. Dobře zvolená barva textu, nadpisy. Luxusní. Akorát trošku upravit to [size], které tam je navíc a bude to top.

K tobě... Jsi pohodář a dá se s tebou pokecat :D A navíc máš mozek a smysl pro humor. :D Ať se ti daří.

Já vím děkuju za koment cenim si toho Good job!
Citácia
Tripso, ďakujem za označenie Pusa velmi si to cením Kappa
Sociálna pracovníčka hej? :D Ale nie, radšej si zapni rychlo moj IG, už nemam privat (nie na dlho) :D

Heh socialni no :D ještě dil dělej tu štětku na SP :D ale ne srandujem cenim si toho lásko Pusa
Citácia
Pěkná vizitka, ale zklamal jsi mě, že nejsem mezi top hráči Sad
Né, sranda. V pohodě týpek, jeden z nejlepších, kéžby na SP bylo více lidí, jako ty. Smile

Děkuju DaJaSo :D někdy pokecame ještě na TS si zapoměl nanas a vůbec nechodiš Sad ale ne dělám si srandu :D
DanyaS
Pěkná vizitka tripsi, #kafíčko :D Jinak díky za označení.
TripS
Citácia
Pěkná vizitka tripsi, #kafíčko :D Jinak díky za označení.

Děkuju Danisku malý člověk #Kafičko už není už piju jen čaj :D
MRSHLL
Nevidím tu žádný svůj koment! To se musí napravit! Vizitka šedá jak 4. díl Harryho Pottera. :D Hráč na tuty výborný, "sawner" jak se patří a pimpař ještě sladší :3 Gud lak do života, ale hlavně do HRY! Ať nějakou tu miliardu vyděláš a pak ji vrazíš do vestiček od Máršla. Dám ti pusu
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Ladik_
Vizitka pěkná, ale jako že nejsem tvůj oblíbenej admin tak to brečím Sad
přeju hodně štěstí do života a na SP >3
TripS
Citácia
Ladik_ napsal:

Vizitka pěkná, ale jako že nejsem tvůj oblíbenej admin tak to brečím Sad
přeju hodně štěstí do života a na SP >3

Děkuju Ladiku taky přeju gl do života aj na SP a do adminu tě nepřidam protože už nejsi Hulala
DanyaS
Vizitka pěkna Tripsi až na pár překlepů ohledně velikosti písma atd.
Každý má autistický chvilky:D Fajn hráč nemám co dál napsat. Smile
TripS
Citácia
DanyaS napsal:

Vizitka pěkna Tripsi až na pár překlepů ohledně velikosti písma atd.
Každý má autistický chvilky:D Fajn hráč nemám co dál napsat. Smile

Nemá no :D děkuju za koment gl,hf #7kafiček
TripS
Update 14.12.2017 Jooo
Yoistik
sws moj kamarat , vizitka se mi tak moc líbí že jsem ji musel okomentovla znovu :D

Jako kamaráda tě znám už pár let , vždy suprovej pokec, Párkrat si mi i opravil PC a zachránil ho před smrtí za co ti moc a moc dekuji Jooo . Z lídí co znám na SP si právě z tebou nevíc rozmumím a doufám že to tak bude nadále.

Doufám že se už někdy potkáme v Realu a dáme pokec. Tvůj kámoško Uhlík z Jihočeska.

Inač pěkně natuklej Fiat z bílou metalízou xd
Upravil Yoistik dňa 23.02.2018 16:27
EM1N3M
Dobrý deň kamaráde českej najviac týpek ktorého mám velmi rád a dúfam že sa niekedy stretneme v realu. Dá sa ti veriť a super sa stebou kecá poznáme sa už asi 3-4 roky a za tú dobu som toho stebou vela zažil. Vizitka pekná dúfam že budeme ešte dlho kamaráti a niekedy sa stretneme v reálu v pripáde dôjdem do Plzne a prespím u teba :D .

Si kral Hi
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
CpT
Prídam aj ja koment čím viac komentov tým lepšie Kappa Po grafickej stránke sa mi vizitka páči či už nadpisy alebo farba textu hráč si v pohode patríš medzi tých rozumnejších takže nejake spory medzi sebou náme tak nech sa ti darí a nech maš bohateho ježíška :D furt mi dlžiš peniaze :D
Rich
Ahoj,čipsík Pusa
Vizitká pekná,obsahovo aj graficky,graficky aj obsahovo :D Ale si v pohode týpek (aj sexy heheheee )
Prajem vela šťastia do života aj do hry Smile)
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
TripS
Citácia
Rich napsal:

Ahoj,čipsík Pusa
Vizitká pekná,obsahovo aj graficky,graficky aj obsahovo :D Ale si v pohode týpek (aj sexy heheheee )
Prajem vela šťastia do života aj do hry Smile)

Pohodička děkuju za koment na vizitku Smile taky přeju hodně štesti do života a hry Smile
Čau Trips, vizitka pekná. Si v pohode týpek, z ktorým sa dá dobre pokecať. Nech sa darí v živote Hi
TripS
Citácia
Online napsal:

Čau Trips, vizitka pekná. Si v pohode týpek, z ktorým sa dá dobre pokecať. Nech sa darí v živote Hi

Díky Matuš, též at' se daří v živote Smile Díky
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
19%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 20