Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
RojcekSK
Dobrá hráčka ale aj a administrátorka Smile a pekná vizitka len tak ďalej.. *Dobrá práce*
Xena
Domino to sa može všetko zlepšiť časom :D :D ale ďakujem Smile
Rojcek tebe tiež patrí velké ďakujem Smile
frajer9988
moc pěkna vizitka:D
Anti
Gzenáááá :DD Tak komentnu ti tu tvojí vizitku, že :DD Takže málokdy se stane , že by hezká baba hrála nějakou hru tak aby se stala adminkou, dá se říct, že jsem v to skoro nevěřil :DD Ale kvůli tobě jsem to musel přehodnotit. Si skvělá adminka, dobře se mi s tebou kecá a přeju ti hodně štěstí na SP i v reale :D
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
ASTARSERAN
tie ružové autá na spawne :D to bola moja robota :D ak nie tieto tak inokedy :D
ale ako admin(ka) je férová na otázky odpovedá a pomohla mi...:D
Xena
frajer moc pekne dakujem :D
Antigretubro :D hej vela ludí to nechape čo tu robím... :D ale na GTA San Andreas som akosy lipla už straašne dávno najskor single a teraz muti player... :D potom som mala pauzu od GTA a potom som začala hrať na SP :D Aj ja ťa mam rada anti Smile tebe prajem to iste :D
ASTARSERAN hento je moja robota :D ale ako vidím nie som jedina kto to robí :D :D ďakujem,ďakujem :D
Dexter_nr93
Taká dievčenská , prehladná , pekná :D
Xena
kolega díííky ti :D ružova je moja :D kraasna dievčenskaa :D
NIKUSA
Aaa Xena pekná vizitka ! Smile Pohode dievča optimistka ak má byť , Super adminka no čo viac si na servery možeme priať ...! Hm asi len Ťa viac spoznŤ Palec nahoru
Xena
NIKUSA snad aj na spoznanie príde čas :D ...lebo vieš admin práca je admin práca a na zábavu je málo času :D ale dufam,že sa spoznáme viac Smile a díky za koment :D
Prometheus
Xena :D Krasná vizitka Smile
Alfy_Cz
Pěkná vizitka
Dobrá Atmynka ! :D
Xena
si sa nudil/a? :D keď všetci admini maju podobný koment :D ale díky :D :D
TheRaP
Ksenááááááááááááááááá... :D
Vole som musel prezrieť všetky strany lebo sa mi zdalo že som toto už komentoval :D
Krásna vizitka Kytka pro tebe
Super Ex-Kolegyňa v CCG :D (ach tie časy) jazyk
Xena
Raptooooooooooooooooooooooooooooor:D ach no ďakujem že si si dal tu námahu :D :D
časy s CCG boli jedny z mojich naj Smile nikdy nezabudnem Smile *Tu sem*
Anytus123
[bcolor=#cc00ff]Xena[/bcolor] Velmi pekná vizitka ako aj na serveri si dobrááá super
Mequin_a_Burak
Dokonalá vizitka Smile Okrem tých velkých písmen Mohla si mensje aspoň takto Xena a Jej Vizitka
Xena
anytuuus dakujem velmi pekne :D :D
mequin díky díky :D ale nechám si to také ako mám :D páči sa mi to tak :D
_Gabes_
Super adminka/baba ! PS:Najkrajší vizitka
lunatika
Byli jsme kamarádi jestli si vzpomínáš! :-) Máš super vizitku.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
4 Hlasů
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
7 Hlasů
39%
Budu hrát SuperPařbu
3 Hlasů
17%