Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
Xena
gaaay :* na naš gaysky gang :D :D ďakujem Smile
Sh1TeRkO
Ahoj,

Po rokoch znova pri Tvojej vizitke. Prídeš mi v poho, len sa mi zdá, že viac sa zapájaš na serveri ako na webe, ale tak to nevadí. Si tu dlho, si dlho v AT. Nech sa Ti darí Silvi.
TomiSK
Pekná vizitka *Dobrá práce* krásna si čumím a ešte raž všetko najlepšie k MDŽ Smile
Matyas17
Ahoj Xeni Smile Dobrá adminka pekná si Smile + pomôžeš vždy ked sa dá dobre s tebou vychádzam super vizitka woow čumím Ešte raz diky všetko čo si pre mňa urobila :D :D dakedy po UB sa vrátim :D
Patazz
Abych byl upřímnej.

Jsi holka co příjde na server a dělá klasicky admin věci, ale když odcházíš tak se loučíš tim stylem. Ahojky už musim ist spinkat:-*a čekáš dokud te nepozdravi 15 lidi a pak jdeš až off.
Omotáváš si lidi kolem prstu jen kvůli tomu že jsi holka.
Dřív jsem byl hodně přetvářka, ale nemělo to cenu.
Vždycky jsi taková byla a taková i budeš.
SmokysCZ
Silvia Hobidková, pěkná vizitka Smile★★★★★
Xena
eddo: hej hej to je pravda, radšej si veci len prečítam a vyjadrím sa, keď mám nejaký názor a keď to má zmysel alebo keď mám čas, ale ďakujem eddko každý komentár si cením Smile

tomi ďakujem velmi pekne :D

matyjaas aj ja ďakujem Smile a nemáš začo :D jasné, keď sa vrátiš a ak budem dovtedy na serveri tak niečo vyvedieme :D

patazz: díky za úprimnosť, ale rada by som ti to vysvetlila. Čakala som, že sa niekto k tomuto vyjadrí. Viem, že sa to na prvý pohlad zdá, že čakám, kedy ma niekto podzdraví, ale sú hráči, s ktorými si píšem v pm (prípadne s kolegami v admin chate alebo s luďmi z gangchate), takže pokial tam s nimi niečo riešim, tak ostanem dlhšie práve preto. Utvor si na to názor, aký chceš, ale v tomto mám čisté svedomie.
Po popularite netúžim, keby si bol v mojej koži, tak to chápeš. Niekedy je to, že som baba výhoda, ale vela krát aj obrovská nevýhoda.
Ja budem vždy sama sebou, pretvarovať sa nepotrebujem. Tí, čo ma naozaj poznajú to vedia. Ale díky, že si napísal to, čo si myslíš.

Smokys aj tebe ďakujeem Smile
Yamatino108
Práve kôli tejto veci nikdy na Xenu nezabudnem.Je sama sebou a nikdy nepretvarovala sa.Ja som taký bol dlhšiu dobu.Falošný vtierkový hráč.Každým dňom som sa každému vtieral ale Xena ma naučila svojím správaním že mám byť sám sebou Smile.Díky Xena Smile.Inak ako píšem stále vizitka pekna :D:
Xena
Ooo Yamatino ďakujem, tvoj komentár ma naozaj potešil Smile. Nemáš začo Smile. Ja ďakujem za pochvalu :D.
Zoldicek
Pěkná vizitka :D
rrufo
Xena dobrá vizitka umňa maš 100 % zo 100 % *Dobrá práce*
Zrušený účet
V pohodě hráčka. Nemůžu
Vizitka slušná.

A žena pěkná. heheheee (ne nejsem lesba), ale tak i názor od holky musí být :D
asthenic
Xeňuriatko. Neviem či som tu už písal, ale u mňa je skleróza na dennom poriadku. Na nič admin, na nič hráč a žena jak má byc. :D No veď ale je to v pohode. Držím palec na tú vysokú.

// Noob
_ReMinGtoN_
Moc pěkná vizitka, dobře jsi trefila barvy Smile
Xena
Zoldicek, aj keď si robil spam...no dík..no... :D Na každého raz príde :D

Kikush díky moc Smile Ty sa tiež drž a posluchaj maminku :D Chce ti len dobre :D Aj ty budeš možno potom majsterka :D A nezabudni sa starať o to ako sa obliekaš, dobre jesť, učiť a a športovať :D :D (všetko v rámci srandy)! :D

rrufo oo ďakujeem :D Smile

no jasne noobisko sa ozvalo :D ty vieš vždy na serveri odlahčiť situáciu a dobre ripnuť! :D nakopať ťa :D ti musím ban dať aby som ti ukazala čo je to administracia :D

remington, ďakujem Smile no snažila som sa, keď už chodím na umeleckú :D
asthenic
Robím Vám na servery pohodu tak ticho. :D Ty mi nedokážeš dať ban. Máš ma moc rada. :D
Xena
Pohoda tym je kým sme off :D Potom sa tam zjavíš ty a je tam hurhaj a vela kriku pre nič :D
asthenic
Ba keď Ty prídeš na server tak je v čete bordel. :D Ja sa ozývam až posledný aby som ťa vyprovokoval. :D Ja už dávno bordel nerobím. :D
WendiS
Já jsem chtěl napsat něco charakterního, ale vpálím ti vlastní slova.

VŠEM, KTEŘÁ SI ČTOU JEJÁ VIZITKU, POZOR!!!
POD POHRUŽKOU NÁSILÁ JSEM BYL NUCEN ZVEŘEJNIT NÁSLEDIJÁCÁ VE SVÉ VIZITCE:
"
Jelikož moc nehraji a neprojevuji se aktivně na serveru, keďže chcem mojej milovanej Xene dopriať starostlivosť akú si žena ako ona zaslúži, doufám, že mi tato vizitka poslouží jako adresář kontaktů a přehled uživatelů a mladých uživateliek, se kterými jsem aktivně hrál a s ktorými by som chcel prežiť nezávezný románik.

Můj oblíbený administrátor: Xena Ooooh

S kým bydlím: So ženou a dieťaťom. *MIMCO*
"

Upozornění - Xena je hrozná dračice, dávejte si na ni pozor. Napřed Vás zláká nevinným pohledem a potom s Váma do chomoutu!!! Berte nohy na ramena, pánové!
Frenk98
Se Xenou není nikdy nuda :D Docela tě lituju když se strhne na serveru Úchylácká nálada a každej KID si s tebou chce užít, asi tím myslí jít na párek v rohlíku :D Vizitka pěkná, charakter inteligentní
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
2 Hlasů
29%
Pojedu někam po česku/slovensku
2 Hlasů
29%
Budu hrát SuperPařbu
1 Hlas
14%