Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

XENA
Zacek
I přes ten //EDIT sem to přečetl jazyk
Si super adminka Smile Vždy si mi pomohla. Smile
Xena
giguš, faaajn máš odpustené :D pre dnes... :D

Yamamoto díky moc Smile mala som tu česť s tebou čo to popísať si fajn týpek Smile si to nepokaz u mňa :D

Predatooor :333 vrr muck :D

Fellaz len aby! :D no snažím sa ku všetkým pristupovať rovnako no nie vždy to ide všetko tak ako si človek predstavuje :D čo sa týka mojej aktivity, tak poslednu dobu som tu skor v noci a tri dni dozadu som bola mimo domu takže tak ale už by to malo byť OK :D

Kos dík Smile

zacek oo to si cením už tu je edit :D takže už sa nikomu zrak nepokazí :D a dík Smile
Zrušený účet
Já mám tolik hříchu u tebe, že se to nedá ani odpustit. To jsem nechtěl :D Největší hřích je ten můj "zpěv". Nemůžu /radioonline Kikush :D:D
Xena
ten tvoj krásny hlások :D moje súkromné radioonline :D
LuKi_
Prej tvoje? :D Však to poslouchám někdy i já.. :D Btw. Krásná vizitka a Xenuška ještě lepší. Tebe asi znám nejdéle na SP. Od té doby co jsem začal hrát. Jsem rád, že jsem Tě poznal Gzeničgo
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Xena
Giguš takže ty spievaš aj lukimu, ty ma podvádzaš! :D díky luki Smile áno áno zoznámili sme sa pri tvojich začiatkoch, kto by bol vtedy povedal, že budeme niekedy kolegovia v AT :D
Zrušený účet
Ale mu nezpívám tak krásně jako tobě. :D U něho si spíš broukám, ale u tebe zpívám. rofl
andyyzz
Xeno, ty vypadáš na té fotce jako naše třídní. :D
Xena
Takže ako učitelka heej? :D teraz neviem či to mám brať v dobrom či v zlom :D no aj tak dík :D

[small](čo sa týka mojej neaktivity, tak dôvod môžte vidieť na začiatku mojej vizitky, ďakujem za pochopenie)[/small]
_flowy
asi ( určite ) najkrajšia vizitka čo som zatial videl! ( už som ju raz čítal tak som ju len tak prebehol ) .. a super adminka, ale to tu vie každý ;)
cZSpajkdR
Vizitka je krásná,Xenu znám dlouho a jsem rád,že jsem jí mohl poznat,super adminka Smile Jen škoda,že teď moc není na serveru Smile Kytka pro tebe
Xena
flowy ooo ďakujem, to si cením Smile no vrazila som do toho čas, takže som rada, že sa ti páči Smile.

spajk dík :D no žial som mala iné povinnosti, viď na začiatku vizitky. Teraz by to už malo byť o niečo lepšie.
WOLIX
Vizitka dlouhaaaaaaa:O A JEdna z nejlepšich co sem četlSmile) Někde tady mam určitě zapadle minimalně 2 komentaře.. :D Xeničko...SadMY se zname moc dlouho a vime svoje vid?jazyk Bylo to krasne..Smile Ani neviš jak strašně rad že jsem tě poznal,a vlastně i vychoval..:D Jak si měla jit poprve do AT je zvlaštni že si měla prvni ANO a to o demě jako prvni koment:D Pak mě ale v ten moment bral cely adminteam za Uchylaka a server taktež,jak nas bral dohromady stale..:D Byly to krasne časy,jsem rad že zrovna stebou jsem to tady prožil už mnoho sem ti napsal i do sz,všude jsme si psali...:D Moc prožili,snad nezapomeneš...

Vizitka Dobraaaa,Adminka/hračka-super!,Ty-Božiii!

Diky tobě Xeni...:3

Tvuj
Wolix :*
Xena
WOLIXXXXXXXXXXX :D no hej som sa tam trochu rozpísala :D dva minimálne! to je pravda :D pozname sa už straašne dlho Smile myslím, že cca odvtedy, čo ma začalo na SP poznať viac ludí..len si neviem spomenúť, ako sme sa spoznali :/ :D Joj no na tu moju prihlášku si pamätám, len som ju potom musela z osobných dôvodov zrušiť, aj keď som tam mala možno aj samé áno :D...tak ale myslím, že AT nikomu, kto tam chce byť a vie sa chovať neutečie. To naše písanie no to bolo :D Teraz sa tu už tak nezdržiavam, tak sme si ani dlho nepísali, ale musíme to nejako napraviť!!! :D Na teba nezabudnem :*

Tvoja Xenka
aure
XENA CS ZAS SA SPR**** ZAS BANLIST CS XENKA MOJA Smile)))
Xena
JOJ...zas sa budem musiet sprchovat. Sad…Hej o tom banliste viem, Matthew mi uz o tom pisal...aurysko, aurysko. Hniloba moja.
f86

no jaka si ty cica so super songom Jsi dobrý!
SniPer111
fakt pekna vyzitka aj dobra si hracka adminka bola no hh :D
tomnet
Xeno ať se ti daří v životě, tak jako tady na SP. Máš celkem trefný věty s tím, jak ti tato hra dokáže po dlouhé době i něco ubrat. Čůs ;D Smile
Grizzly
Xääääääääääna. :D Však ty vieš.. :D Super časy s tebou v AT, si dobrý človek. Ani mňa už hra nebaví tak ako kedysi na začiatku. Na FB dúfam budeme stále v kontakte. Mimochodom, pekná vizitka. Smile
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
16 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14