Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
Wellar
Citácia
Eddo napsal:

Každý píše svojím štýlom, ale aby si tu Wellar urážal, že jediný rozumný z tohto topiku, je Cream. Tak to si klesol ešte viac, ako si mohol. Palec nahoru
Jsme se asi nepochopili.....Myslel jsem konečně někdo rozumný tím smyslem, že není jak někdo kdo tu píše samé zápory a ani 1 plus.
Julian
zabil :D :D
ATomas
Nevim kde jsi tuto zpravu schrastil ale nic takoveho jsem nikdy neprohlasil Smile Pokud se i tve ostatni informace zakladani ja podobnych drbech tak radsi jdi pryc Smile
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
ATomas
Citácia
sipecek napsal:

Jojojojo už je to tady už se háji.Hunterom sem letilat,do vizitek si to nebudu psat,mužu si dělat co chci já, blbost v hisorii Superpařby ?-ona nějákou má :D

zavodník co to tu meleš ? jaké chtěni do AT,tam bych nevlezl ... k takovým bezchybným lidem ...

Ne máte pravdu vy jste bezchybny,uplně dokonalý omlouvám se ...

Snazime se vsechny chyby odstranit, k tomu je potreba je konketne uvest. Lidi kteri zamerne kritizuji a nic nereknou, jen aby mohli spinit neposlouchame. Nema to totiz smysl a nevede to k zlepseni prace AT.
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
sipecek
chyb jsem tady rekl vic nez dost.
Panzer
Uveď nějaký ty vole.
wlcacek
Neuvede. protoze zadne bud nevidi a nebo je nechape rofl
sipecek
jsem ted na mobilu,a je tu spatna wifi,vypisuje zejtra , kdyz jste tak neschopny si je najit v mych prispevkach.
Anti
Jaj stejně nic nedodáš, pak se vykecáš, že si zapoměla následně zapomeneš znovu. Je čas udělat pápá ;)
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
twistedTSD
Citácia
sipecek napsal:

jsem ted na mobilu,a je tu spatna wifi,vypisuje zejtra , kdyz jste tak neschopny si je najit v mych prispevkach.

Samé nekonkrétní kecy. Jsem vážně zvědavý, s čím zítra přijdeš.
ASTARSERAN
bože ATomas miesto toho že si mu odpísal to zavri veď sa tu len hádajú!
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

Nic ve zlem ale ja jsem taky na telefonu a dokazu tu davat uplne normalne prispevku rofl akorat bez diakritiky:D
A pro Tvou informaci. Uz jsem si cely tehle topik projel snad stokrat abych tam nasel neco ceho bych se mohl chytit. A stale nic nenaselrofl Kdyz uz jsem si zacal myslet ze jsem nejspis slepy a uplne tupy kdyz nevidim zadnou cilenou kritiku a to kde Ty vidis problem tak nastesti jsou tu uzivatele ktery je nevidi zrovna tak jako ja:D Tak jsem si docela ulevil rofl
kodeks
za to jak to je můžou hráči a né AT.
Franta95
řeknu ti to takhle: sedni si do středu místnosti a natáhni si přes hlavu igelitku a až vystřízlivíš, tak napiš něco smysluplného
sipecek
franta-mluvíš z vlastní zkušenosti ?

jak jsem zde psal asi 50x neumíte přiznat chybu.Další důvod,myslíte si že jste bez chybny,že jste nejlepší,prostě jste arogantni nazdáraci,kterým je 17+ let a hrajou "zavisle" přes 8let starou PC hru.Není divu,že jste nezadaný,bez sexu.Žijete jen virtuální život a to je další problém.
Další kravina-MOD:REAÁLNÁ ZEMĚ->cena baraku=inkaso baraku,hotely za přes 100+ mega a další věci.Ale vy se zas vymluvite na mé ostatni příspěvky a z tho vybočíte,protže NEUMÁTE PŘIZNAT CHYBU.
Sh1TeRkO
Stavím sa, že si tiež ďalší závislák čo tu len pičuje pre nič za nič. Si si dal teraz pauzu, lebo to AT kazí tak si tu môžeš otvárať hubu, že žiješ real life, sex a ešte neviem čo. Samé bláboly. Kludne si odíď. Mne chýbať nebudeš. Kludne si ma zhajtuj. FU aj tak túto blbosť nehrám. Smile
Panzer
Jdeme hatovat Eddu. :D :D Na holou Než vypadne něco normálního z tohohle vola bude stejně doba...
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

franta-mluvíš z vlastní zkušenosti ?

jak jsem zde psal asi 50x neumíte přiznat chybu.Další důvod,myslíte si že jste bez chybny,že jste nejlepší,prostě jste arogantni nazdáraci,kterým je 17+ let a hrajou "zavisle" přes 8let starou PC hru.Není divu,že jste nezadaný,bez sexu.Žijete jen virtuální život a to je další problém.
Další kravina-MOD:REAÁLNÁ ZEMĚ->cena baraku=inkaso baraku,hotely za přes 100+ mega a další věci.Ale vy se zas vymluvite na mé ostatni příspěvky a z tho vybočíte,protže NEUMÁTE PŘIZNAT CHYBU.

Tak si to tu rozeberem ano? Priznat chybu? = rad bych po Tobe nejakou urcitou vec kde jsme nepriznali chybu.

Arogantni, bezchybny , nejlepsi nazdarci. = opet bych rad nejaky priklad.

Je nam 17+ a nedivis se ze jsme nezadany. = Takze ja osobne se Ti predstavim. Je mi 28 let, mam krasnou manzelku, dve uzasne deti (mimochodem kluka=7 a holku4,5roku)
Na Tve ostatni prispevky se vymluvit? no promin ale tehle prispevek bych k tem ostatnim mohl akorat tak pristrcit :D:D:D:D

Tak zase nic kloudneho ach jo roflroflroflroflrofl

Jeste mas neco bolaveho na svem detskem srdicku???roflroflrofl
Sh1TeRkO
Wlku klaméééééš. =D :D :D :D
THC_Lukas
furt se tu bude něco řešit! sakra
Dříve se at s nikym nesralo locklo to a byl klid. Ted každej blbeček zakláda 450 stížnosti a hledá furt furt něco co by mohl hodit na web a zkritozovat. Jak řekl enzi je to hráčema ne AT
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
19%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 12