Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Chicago_Girl
Zrušený účet
Na to že je hetkce 12 to má v halvě v pořádku víc, než někteří zde přítomní... a bouhužel i než někteří admini.

u tebe na 100% nelituju že sem tě tu potkal. Vyzitka moc hezká. ja bych se s tím tak dlouho srát nedokázal :D a malo kdo ví že šiška je muj napad :D hetka si to omotala a znárodinla :D

Fredouši díky SmileSmile ty jsi taky super hráč SmileSmile hlavně nejlepší ta tvoje jeskyně :D:D:D:D Nemůžu

V0lantíkuuu díky SmileSmileSmileSmile Bohužel už je to tak :D:D Ano jsem chytřejší :D ve škole se to nepočítá ale v reálnem životě toho vím hodně Smile to mě dává velké plus :D Taky jsem ráda že jsem tě poznala a doufám že se vrátíš Smile jinak...Ratatata :D:D:D:D a nauč se psát prosimtě! máš v tom chyb jak maku Nasraný Proč !! :D:D:D:D

Díky SmileSmile
Zrušený účet
Citace
Hetka23 napsal:
Fredouši díky SmileSmile ty jsi taky super hráč SmileSmile hlavně nejlepší ta tvoje jeskyně :D:D:D:D Nemůžu

V0lantíkuuu díky SmileSmileSmileSmile Bohužel už je to tak :D:D Ano jsem chytřejší :D ve škole se to nepočítá ale v reálnem životě toho vím hodně Smile to mě dává velké plus :D Taky jsem ráda že jsem tě poznala a doufám že se vrátíš Smile jinak...Ratatata :D:D:D:D a nauč se psát prosimtě! máš v tom chyb jak maku Nasraný Proč !! :D:D:D:D

Díky SmileSmile

S gramatikou na mě nechoď :D ja píšu jako prase už od pradávna :D

V0LANT napsal:
S gramatikou na mě nechoď :D ja píšu jako prase už od pradávna :D

No jako kdybys psal na papír tak jako pohoda to já taky :D:D ale že aj na počítači tak píšeš :D to bych nečekala :D:D:D:D si to ani nepřekontroluješ :D:D
Zrušený účet
super hráčka a najlepšia susedka :D
Prisoner
Jedná z najlepších hračiek. Smile
Nigel
Dost barevná vizitka, fajn hráčka. Smile

Děkuji také za označení administrátora. ;)
Bouc3K
Heh Smile Super baba, dá sa s nou o všetkom pokecať,posrandovat. :D Dakujem za označeni za oblibeneho admina Smile Smile
Chicago_Girl
Petoo: Díky sousedé Smile Smile Jsi super kámoš a hráč a hlavně soused :D na pařbách u mě jsi vždycky vítán Smile:D

Prisoner: Díky SmileSmile Jsi super kámoš a budeš i super admin Smile doufám že vydržíš dlouho Smile /slapass :D:D:D

Nigel: Díky SmileSmile Ty jsi taky též super kámoš Smile hlavně na tom Skypu :D jsi mě připadal vždycky tak zhulený když si s náma volal :D:D:D budeš určitě super admin a vydrž tam co nejdýl ;)Smile

Bouček: Díky Boučku SmileSmile Jak už jsem říkala si fakt super kámoš Smile na Skypu hlavně sranda že v hovoru :D:D ale ty vtipy jsou Nejlepší :D:D:D:D Nemůžu

Děkuji Všem Smile hrozně si toho vážím že tu mužu být s vama a že jste mě vzali do kolektivu SmileSmile Kytka pro tebe Díky Pusa :D
Fugi.
Nejlepší kamarádka na serveru pohodová holka dobrej hráč. §dss)úJinak krásně barevná vizitka škoda ten věk no :D Pěkná vizitka Hetkosaurus :D *Dobrá práce*
Chicago_Girl
Citace
Fugi01 napsal:
Nejlepší kamarádka na serveru pohodová holka dobrej hráč. §dss)úJinak krásně barevná vizitka škoda ten věk no :D Pěkná vizitka Hetkosaurus :D *Dobrá práce*

Díky Fugisaurus :D:D:D:D Smile tvl a zase věk..:D seru vám! :D FU :D:D:D ale Moc Děkuji Smile *Zatancujem* Pusa Dám ti pusu :D:D:D Díky
Kapo
Si super hráčka,dufam že aj kamoška :D...a všetko v pohode Smile GooD Vizitka Smile
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Chicago_Girl
Citace
SteeVee napsal:
Si super hráčka,dufam že aj kamoška :D...a všetko v pohode Smile GooD Vizitka Smile

:D kámoška určitě Miro :D:D díky Smile :D ale stejně mě někdy serete s tím Killerem :D:D:D:D si nemysli :D:D ale jinak Děkuji Smile Díky
Kapo
Citace
Hetka23 napsal:
Citace
SteeVee napsal:

:D kámoška určitě Miro :D:D díky Smile :D ale stejně mě někdy serete s tím Killerem :D:D:D:D si nemysli :D:D ale jinak Děkuji Smile Díky

Jn,to sereme :D :D Danger to vždy začne :D :D
Chicago_Girl
Citace
SteeVee napsal:
Jn,to sereme :D :D Danger to vždy začne :D :D

Jo no :D ten se do toho vždycky sere :D:D:D:D:D
Kapo
jo :D :D :D :D
_PrOKill_
Good vizitka Smile Tie farby dobre zapadajú Smile Aj keď ža nepoznám určite cool hráčka Smile
S100
Velmi pekná farebná vizitka Palec nahoru a dobrá hráčka.*Tu sem*
Chicago_Girl
Všem moc děkuji Smile ani jsem to od vás nečekala SmileSmile taky jste moc dobří hráči a S100 je super admin Smile Smile Díky Pusa :D:D
Prisoner
Jedna z mojích naj kamošiek. Smile Poznáme sa ešte z PFRka. Smile /Slapass, /bomb :D Dozorcovia. Smile To bolo. :D Ale tu je lepšie. :D Dík za označenie oblubeného administrátora. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
19%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
10 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18