Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Petrys (BULLY)
Czech_
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-04.39.49.png
Citácia
Petrys je označován jako šprýmař SP. Bývá tedy většině lidem jen pro smích. Proč se takto chová? Jaké má názory na aktuální akce na serveru? To vše se dozvíte v rozhovoru.

Ahoj Petrysi, vítám tě u rozhovoru. Jako první věc mě o tobě zajímá to, jak jsi vlastně začal hrát na serveru. Co tě k tomu vedlo začít právě u nás?
Ahoj Czechu, úplně přesně si to nepamatuji, ale tuším že to byl rok 2012, kdy jsem se s kamarády nudil a přemýšlel co začneme hrát. A najednou jsme přišli na SAMP, jelikož jsem neměl dobrý počítač, tak to pro mě byla skvělá volba. Tento server byl v té době určitě ta nejlepší možnost.

Je náš server nejlepší možnost stále?
Jak je známo, tak jsem chvíli působil jinde, ale po chvíli hraní musím tvrdit, že ano. Tento server je stále nejlepší volba.

Co tě v tom utvrzuje, že je to stále dobrá volba? Jsou tu nějaké věci, které tě tu stále drží?
Určitě jako každého mě tu drží parta lidí s kterou si rád občas popovídám ať už přes chat nebo i na ts. Dále je pro mě největší lákadlo každý admin závod, který tu je. Bohužel, už né v takovém množství jako tomu bývalo dříve.
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-01.35.42.png
Jak by se dal dle tebe počet závodů nebo i akcí celkově zvýšit?
Těžké odpovědět, protože v dnešní době když dá admin/OA akci, tak hodně hráčů nepřijde, z důvodu toho, že raději jezdí mise, kde mají přece jenom více peněz. Chodí tam jen ti hráči, které to baví stejně jako mě. Zvýšit nevím, ale nahnat více lidi možná ano. Nemyslím teď zvýšit peníze za dané akce, ale vymyslet lepší /akceodmeny, které přilákají určitě aspoň o pár hráčů více.

Slyšel jsem, že jsi byl kdysi OA, co je na tom tedy pravdy?
Ano, pravda to je. Nevím přesně jaký to byl rok, ale bylo to v době hlavního administrátora Tumika. Byla to ale jen velmi krátká doba a to přesně 14dní.

Proč tvé působení bylo tak krátké?
Ve volné chvíli, když jsem zrovna nedělal své závody, tak jsem spectoval ježdění GRek, abych se nenudil. Bohužel po pár dnech to bylo odhaleno a byl jsem z postu odstraněn z důvodu zneužití svých práv. Určitě to byla škoda, ale GRka byly super.

Chtěl by ses někdy stát OAčkem znovu, abys předvedl tzv. více parády než předtím?
Určitě ano, také jsem se o to snažil v posledním náboru. Bohužel jsem brán jako vtipálek a srandista, tak moje žádost nebyla brána vážně. Stále si myslím, že jenom závodníci umí postavit ty nejlepší závody.

Proč děláš právě šlapku, co tě na tom jobu tak uchvátilo?
Chtěl jsem dělat něco co se může portovat, ježdění mise mě nudí. A když jsem koupil firmu právě na šlapku, tak jsem u ní už zůstal.

Jsou joby dle tebe vyváženě odměňované?
Jelikož trávím svůj veškerý čas u šlapky, tak moc nevím jak jsou na tom jiné joby, ale vím, že byla chvíle, kdy jsme s novou taxou měli opravdu směšnou částkou. Teď už jsme na tom podobně, jako když jsem koupil firmu, ale peníze jsou to poslední co bych na serveru řešil, takže je mi to vlastně jedno.

Co se týká gang systému, angažuješ se v něm nějak?
Působil jsem spíš dříve, ale i teď se snažím jezdit GR a nově přidané závody založené od serveru. Ale předtím jsem do toho byl zažraný více.

Líbí se ti nový update? Jaký na něj máš názor?
Závody mi přijdou zbytečně dlouhé a drogy nevozím, takže to nemohu posoudit. Ale určitě je to nějaké zlepšení.
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-02.36.15.png
Aktuálně tě vidí hodně hráčů jako takového ňoumu, jenž se všem vysmívá. Bylo tvé chování nějak odlišné v minulosti?
V minulosti jsem býval klidnější a moc nevnímal chat. Ale po pár chvílích mi pár vyhraných závodů vlezlo do hlavy a byl jsem namyšlený, když jsem nevyhrál začal jsem se hádat a urážet s ostatními. V dnešní době si jen prostě nenechám sr*t na hlavu, tak reaguji na každou jedinou urážku na mou osobu. Většinou ale když někoho urážím, tak vtipnou formu, abych pobavil aspoň některé z chatu. A souhlasím s tím, že moje chování a styl psaní může působit dost egoisticky.

Nepřijde ti, že už to někdy až moc přeháníš?
Jsou tu horší, ale uznám to, že patřím do té horší skupiny hráčů, kteří až někdy moc píší a reagují na vše kolem. Ale jak se říká, každý člověk je svůj a nedá se změnit. Jsem takový, že když to chci říct tak to prostě řeknu, ať je to cokoliv a komukoliv. Určitě to není dobře, ale je to tak.

Dá se říct, že tvé narážky na AT nemyslíš vážně, ale že jsou to spíše nějaké tvé srandičky?
V poslední době to nejsou ani narážky, ale spíš výhrady. Je to hlavně v moment, kdy jsem si jistý, že mám pravdu a právo na to danou věc tak udělat. Ale abych nedostával umístění za to, že na transforming racu nevezmu přeměnu auta z důvodu své chytrosti, se mi nezdá normální.

Plánuješ nějak zlepšit a mírnit své chování, aby tě hráči třeba měli více rádi a respektovali tě?
Jsem v takové pozici, že když bych se změnil, tak si myslím, že by mě hráči ani nezačali mít rádi. Mám prostě ego na určité úrovni a tohle chování k tomu patří. A respekt jako hráč si ani nezasloužím, nic pro server nedělám.

Máš to své ego i v reálu?
Ano, to určitě mám. Na nic si ve hře nehraji, jsem takový jako v reálu.

Měl jsi někdy nějaké problémy IRL kvůli chování? Např. v práci, mezi kamarády...
Ve škole žádné problémy nemám a mezi kamarády také ne. Ale asi je ta možnost, aby to někdy v pozdější době přišlo, naštěstí jsem ale obklopen lidmi, kterým toto chování nevadí.

Když jsi řekl ve škole, takže stále studuješ? Co tedy studuješ?
Studuji střední soukromou školu právo a podnikání.

A daří se ti? Chtěl by ses tomu i věnovat v budoucnosti?
Teď musím říct, že už naštěstí daří. Ale v mé momentální situaci potřebuji jen ten "papír" abych něco měl. Protože už mám pár věcí co na mě čekají.

Můžeš nám nastínit, co plánuješ?
Máme rozjetých pár podniků, kdo ví ten ví. Ale nějak více to nechci rozebírat.

Děláš ve volné chvíli nějakou práci/brigádu nebo jsi tak vytížen, že nic dalšího nestíháš?
V momentální chvíli je má brigáda v jednom z podniků, kde se ale nijak moc nenadřu ani tam nestrávím moc času. Né každý se narodí jako pracant.

Jsi tedy spíše línější typ?
Ani ne línější, ale spíše dělám něco co mě baví.

Dobře, děkuji ti za rozhovor. Měj hezký zbytek dne.
Taky děkuji, měj se.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-03.10.36.png
Dark/Light Mode.
//Graphics and Design by Czech

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Koldy
Výbornej rozhovor s bráchou, poprvý co jsem dočetl rozhovor (asi to bude tim, ze je to rozhovor s brachou:D). Doma je to strašnej egoista, ještě že máme vilu a moc se nepotkáváme.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14