Server Information

IP Address
Online players

View Thread

Reggie_
RasGas
- Nick
- RasGas

Administrator
- Reggie_
Do you want to see a proof?
- Yes, I want

Comments
- Prosim ta ako nechcem sa vyhovarat skratili mi ban na polovicu ale pride mi ze sa tu strasne zastavaju hracov ktory tu hraju dlhsie a nevsimaju si co o nich pisem ako vydim ty si na vyssej pozicii tak mi dufam pomozes.. Som samozrejme rád ze ban je skrateny na polovicu ale pride mi nefer zabanovat 2 hracov z toho co robilo minimalne 15 hracov.. Ako je mi jasne ze mam na servery max 70hodin ale za to by ma mohli aspon trocha pocuvat.. Dostal som ban za to ze som vyjazdieval shamala a odovzdaval ho za mechanika.. Teda skor za to ze som ho vyjazdieval pre jednoho typka ktory mi za to daval peniaze... Na zaciatko ako sme vlastnili firmu mechanikov som to objavil u monster trucku ktory rychlo minal benzin a tankovalo sa medzi 5-15 litrov takze easy zarobok.. Pytal som sa admina na servery na to ze ci to neni nieco nelegalne a napisal ze nie.. Potom som zacal zistovat a kedze zldk je najbohatsi na servery a vlastny firmu mechanikov tak to mohlo byt jedine nieco v hentom a prisiel som tam a mal tam shamaly. tak som to zacal robit zo shamalmy a zarabol som si peniaze. potom sme firmu predali a povedal som si ze idem iny job. kupili sme inu firmu ktora ma nebavila tak som to isiel robit naspet a isiel som k zldk. tam som to zase zacal robit a zavolal ma na pomoc simon ze mu mam vyjazdievat a ze on to vyuzije na body. tak som to robil ja som z toho mal peniaze ktore mi posielal a on mal body. Potom dostal ban simon. Tak som napisal adminovi ze som to robil aj ja ze ci sa s tym da nieco robit ze viem to vysvetlit. instantne mi prisiel ban bez opytania ze ako to bolo . zrazu na druhy den mi kamarat povedal ze zldk predaval shamala a druha firma sa predavala zrazu ked sa bug opravil . tak ako je to fer ze 2ja si to odskacu vlastne pred vsetkymi co to robili .. Dakujem za vysvetlenie..
Reggie_
I když se vyjadřuji pozdě, tak bych s tím bohužel nic nevyřešil a já ani nevěděl žádné info kolem toho. Každopádně jsem tě viděl už hrát, tak beru za vyřešené.

Lock!
Jump to Forum