Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Žádost o post moderátora - Chameleon
Chameleon
1. Server nick


Chameleon


2. Váš věk




3. Vaše IP




4. Screen "/info --> hlavní"


Screen
https://img.tpx.cz/uploads/sa-mp-0681714029784.png


5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?


Moje aktivita na serveru je poměrně dost vysoká hlavně o víkendu, Když mám školu tak se taky zdržuju na severu ale né tak dlouho jak přes víkend. Dokážu pobývat na serveru přes víkend od rána (cca 9:00) do večera (cca 20:00) samozřejmě že si taky odbíhám nebo jsem AFK.


6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?


Moje náplň na serveru je hlavně gang a ceo. Tomu se momentálně věnuju nejvíce. Rád chodím na různé akce. Kdysi jsem se věnoval hodně jobům ale teď mě začalo zase bavit ceo a gangy.


7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?


Moje zkušenosti s gangem bych za sebe řekl že mám velice dobré. Ale samozřejmě že se pokaždé najdou nějaké nedostatky, které se časem doplní.


8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?


Dá se říct že docela rozumím ceo a gangům. Mohl bych vám nabídnout klid na warpech, v chatu, docela dost se to v ranních hodinách porušuje a hráči jsi toho jsou vědomí. Dále bych vám pomáhal s dotazema a reportama na hráče. Pokud někdo něco poruší hned píšu buď na serveru adminům pokud jsou přímo na serveru nebo napíšu na discord a oni tam někoho pošlou a následně vyřeší. Rád pomáhám hráčům s levelama nebo s questama, pokud se na něco zeptají a admin není na serveru tak milerád odpovím.


9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?


Bohužel jsem nedostal takovou možnost, ale veškeré kroky které bych prováděl bych si nechal poradit předem.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)


Jmenuji se Filip, moje přezdívka od základní školy je Chameleon. Pod takovým nickem i hraju, pan admin Nosferatu mi začal říkat ještěrka tak se to hned všude chytlo. Chodím na střední školu do prvního ročníku obor kuchař. Rád rybařím, pomáhám v domácnosti, rád si píšu s přáteli, rád jezdím na výlety s rodinou, chodím na procházky s pejsankem. Jsem klidný pokud mě fakt někdo nenaštve (slušně řečeno). Pokud se dostanu do hádky s někým, tak jsem to právě já kdo ustoupí a dále to nechce řešit.


Děkuji že jste to dočetli až sem, děkuji za veškeré komentáře ať už kladné nebo záporné. Budu se moc těšit na serveru na této pozici pokud mě vyberete.

Upravil Chameleon dňa 24.04.2024 16:41
Domes
Čau,

Zkušenosti s gang systémem tvrdíš, že máš a vzhledem k tomu, že o tobě nevím jestli se vyznáš nebo nevyznáš v cheatech, tak jsem delší dobu váhal, ale pokud se nevyznáš a budeš se chtít něco přiučit, tak určitě s tebou nemám problém. Souhlasím s přijetím

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Nosferatu
Ahoj,
tak co se týče žádosti tak v pořádku.
Co se týče tebe, tak také nemám co vytknout.
Chování máš v pořádku, nehádáš se, nevyvoláváš konflikty, takže po této stránce také v pořádku.
Druhá věc, že tě nějakou dobu znám a vím co od tebou mohu čekat a v tomhle jsem si jistý, že si tu práci budeš odvádět dobře.
Tak stejně jak zmínil Domes, že není problém se dál rozvíjet v oblasti cheatingu a podobně a vím, že ty s tím problém nemáš, takže za mě určitě
Souhlasím s přijetím do AT.Správně
Mine
Zdravím,

tá farebná kombinácia mi takto neskoro v noci dosť potrápila oči, obsahovo je žiadosť ale úplne v poriadku a toto je len nepodstatný detail. Nemám problém, aktivita aj správanie je podľa záznamov úplne v poriadku, to že sa pohybuješ aj v gang prostredí je pri uchádzačoch výhodou a som rád, že si otvorený ďalšiemu dovzdelaniu sa od skúsenejších kolegov.

Súhlasím s prijatím
Kacka
Ahoj,

hraješ tu už delší dobu, takže určitě i mod dobře znáš. Jak sám píšeš v gangu se pohybuješ, aktivitu máš skvělou. Teď poslední dobou jsem nezaznamenala že by si se hádal či podobné, což je dobře.

Souhlasím s přijetím do AT
Radis
Ahoj,

S tebou som nemal nikdy problém,videl som že aj pomáhaš hráčom keď je treba,tak isto aj aktivita je dobrá.Hraješ tu dost dlho poznáš čo a ako a keby si nevedel,tak verím že sa rád priučiš.

Súhlasím s prijatím do ATSprávně
img.tpx.cz/uploads/prdelka.gif
Ooooh Ooooh Ooooh Ooooh
Shadow__
Zdar,

S tebou som nikdy zadny problem nemal, Aktivitu máš dobrou, rád pomáhaš hračom ked je potreba. všetko ostatne uz napsane bylo od kolegov

Souhlasím s přijetím do AT Správně
Patrix
Ahoj,

Vníma ta ako bezproblémového hráča, keďže tu hráš dlho tak predpoklad, že poznáš dobre aj mód a, čo, ako funguje. Aktivita tiež je na veľmi dobrej úrovni takže:
Súhlasím s prijatím
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
5%
Nábory
9 Hlasov
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 18