Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Můj názor na tento server.
nowaasek22
Zdravím, chci předem říct, že toto je můj úplně první server, na kterém hraji. Dokonce jsem nikdy na pc nehrál ani GTA, pouze na konzoli, takže to berte trochu s rezervou.

Začnu chválou. Moc se mi na tomto serveru líbí. Hraje tu hodně lidí, je tu spousta adminů a většina z nich maká na 110%. V chatu sice sem tam padne ostřejší slůvko bez odezvy, ale to je jen detail. Server je výborně propracovaný, neustále se zde pořádají různé akce a zábavy pro hráče, což je snad to nejdůležitější. Takže můj názor je hodně kladný.

Mám ale také pár výtek, které se týkají hry. Jak už jsem psal, GTA jsem na pc nikdy nehrál, takže nevím, jestli to jsou chyby serveru nebo hry, ale napíšu to zde, jelikož to může adminům pomoct a hráčům posléze zpříjemnit hru.

Začnu dozorcem. Když je někdo dozorce, tak má opravdu co dělat, aby s tím okamžitě nesekl. Toto povolání nabízí snad nejvíce bugů nebo nesmyslů ze všech. Například - nějaký hráč o vycházkách vyleze ven, vycházky skončí, on dá ESC nebo naleze pomocí G do jakéhokoli vozidla a je absolutně nedotčen. Dozorce prostě nemůže udělat vůbec nic. Také mi dost vadí, že mě tam hráči můžou mlátit, jak se jim zachce a já do nich jednou bouchnu a okamžitě mám WL, což je strašné. Také se mi občas stává, že abych někoho zaktnul, musím ho uděřit i třeba 6x, než jde do vězení, což je taky dost unavující.

Další je rybář. Rybaření vydělává obrovské peníze, ale trávíte tam spoustu času. Už několikrát se mi stalo, že jsem chytal snad hodinu 80 ryb, vydal se po mostu do města, abych je odvezl a co se stalo? Vozidlo se samo na mostě převrátilo a mise neúspěšná. Na tom červeném mostě u rybáře je chyba v textuře, která obrací vozidla na střechu a je to opravdu katastrofa. Taky si myslím, že by ušetřilo dost času, kdyby postava po chycení ryby nezačala řídit loď, abychom nemuseli stále mačkat "F".

Už jsem to trochu naznačil u dozorce, ale chtěl bych to napsat i jako samostatný bod, aneb "ESC aféra". Je opravdu unavující, že snad každý využívá "ESC" ve všech možných situacích. Aby se vyhnul smrti, aby se vyhnul zatčení, aby se vyhnul ukradení vozidla a já nevím čeho ještě. Nejde prostě zrušit, že když někdo dá "ESC", tak má nad hlavou hodiny a nejde mu nic udělat? Když jde někdo pryč, dá "AFK" a je to a hra by byla mnohem příjemnější.

Už teď je to unavující a dlouhé, takže to zatím useknu a když mě ještě něco napadne, rád to sem doplním. Prosím o reakce, ale nikoli o zamčení tématu. Sepsal jsem to s úmyslem pomoci serveru, aby byl ještě dokonalejší.

Jinak si určitě plánuji zakoupit premium, abych alespoň trochu přispěl na podporu serveru. Je to tu fajn.

S pozdravem "Don_Corleone" nebo Novas.
_flowy
ten ESC sa fakt dosť zneužíva .. AFK nabehne aspoň až po 5 (neviem či ne dokonca 10) sekundách .. a k tým rýbarom tiež pravda .. myslím že sú to jediné 2 body a s obidvoma sa dá niečo robiť .. takže s tými Súhlasím Správně

ináč pekne napísané :D
sK
Ten most je chyba textury GTA.
Mr_Meadows
Tak rozhodne, to čo si napísal je fakt na serveri otravné, ale najviac ma štve to zneužívanie ESC, ale to sa myslím ani zrušiť nedá, lebo to je GTAčkom a nie serverom pokial viem, jedine že by to odstránili majitelia SA:MPu :D
Franta95
souhlasím se vším, sám jsem nedávno dělal dozorce a vystihl si to naprosto přesně
Luko
Tak aby som to aj ja takto zhrnul čo sa týka bugov sú nejaké ktoré ATomas opravuje potom sú samp bugy ktoré ATomas nevie opravit (ATomas je pawner ktorý pridáva novinky a stará sa o server) Tie samp bugy sa nedajú opraviť proste sú počase na ne prídeš a pochopíš ich tiež som začínal zo sampom ako začiatočník a teraz sa módu dobre rozumiem.
Ak by si niečo potreboval v hre poradiť napíš mne ( _LuKaSkO_ ) iste ti pomôžem alebo sa niečo spýtaj čomu si nepochopil.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
ATomas
ESC je celkovy problem sa-mpu, s kterym nelze nic delat, ovsem hrace z mista spolujezdce lze vyhdoit pomoci /vyhodit

Aby jsi zatknul hrace staci mu ubrat zivoty (staci pouze jednou). Ovsem zde je na vine internet, tim vznikaji chyby v synchronizaci, tedy to ze ty vidis neco jineho a hrac vidi neco jineho

o chybe s mostem nevim, mne se nikdy nestalo aby se mi vozidlo z niceho nic prevratil oa to GTA hraji uz osmym rokem. Zkus si ji opatchovat.

Co se tyce toho portovani do lodi, to je z toho duvodu, aby ta lod nezmizela uplne :D

Jinak dekuji za tvuj nazor, ale neni v mych silach dane veci ovlivnit, to muze pouze sa-mp team
Kapo
Pekne napísane, premium ti dám :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Teczka83
Hezky napsané. A máš pravdu, je u nás i dost bugů. Nic méně dají se využít i k zábavě Smile.
mAGiic
U dozorce mi vadilo, že vás vězni o vycházkách mlátí a vy s tím nemůžete nic dělat. Z auta jsem je vyhazoval přes /vyhodit id. Co mi ale vadilo bylo to, že když se "rozbila" brána, jeden vězeň uprchl ven, ale poté se vrátil zpátky dovnitř a já ho chtěl chytit a dostal jsem wanted level, protože on ten útěk nedokonal -.-
ATomas
Citace
mAGiic napsal:

U dozorce mi vadilo, že vás vězni o vycházkách mlátí a vy s tím nemůžete nic dělat. Z auta jsem je vyhazoval přes /vyhodit id. Co mi ale vadilo bylo to, že když se "rozbila" brána, jeden vězeň uprchl ven, ale poté se vrátil zpátky dovnitř a já ho chtěl chytit a dostal jsem wanted level, protože on ten útěk nedokonal -.-

Te muze mlatit jak chce jemu pribejvji minuty ve vezeni :D
airsoftMAN
Citace
Začnu chválou. Moc se mi na tomto serveru líbí. Hraje tu hodně lidí, je tu spousta adminů a většina z nich maká na 110%. V chatu sice sem tam padne ostřejší slůvko bez odezvy, ale to je jen detail. Server je výborně propracovaný, neustále se zde pořádají různé akce a zábavy pro hráče, což je snad to nejdůležitější. Takže můj názor je hodně kladný.

tohle jak si napsal tak to si nejsem uplně jistej.... protože když mě jednou někdo okradl na serveru tak jsem dal topic na web a admini to neřešili tak jsem tam psal jestli už to vyřešili a pořád nikdo a pak se ozval jeden s adminu, že prý to řeší ale kvuli tomu, že spamuju tak nic řešit nebudou, ale jako, že by mi aspon napsal, že to řešeji to ne kašlali na to...
A taky kvuli tomu tam už nehraju protože půlka adminů tohle neřeší a to mě štve Sad((((
nowaasek22
Po pár dnech jsem zjistil další věci.

Bugy:

1) Když jsem dealer a pěstuji trávu, tak mi samovolně ubývají hp. Přišel jsem s plnou vestou a plnými hp a neustále mi hp ubývají. Nikdo do mě nestřílí, trávu nehulím, pouze stojím na místě a hp jdou dolu. Včera to samé psal i někdo v chatu, takže to není pouze u mě.

2) Další bug u trávy. Nestalo se mi to nikde jinde. Zkoušeli jsme s kamarádem u dealera po sobě jezdit autem a kdykoli jsem do něj narazil, tak ubyly hp mně a ne jemu. Dokonce mě to i zabilo. Když to zkoušel on, tak ubyly hp taky jemu a mně ne. Oba jsme tuším byli dealeři, ale to teď nevím jistě.

3) Mizení zbraní a aut před budovou. Ale to už admini vědí, takže jen pro připomenutí.

4) Velký bug u novináře. V informacích je napsáno, že za prodané noviny a vydané ankety nedostanu bod. Situace je ale taková, že dostanu bod za každé prodané noviny. U anket si nejsem jistý, protože jsem je ještě nedělal.

5) Plavání je celkově na tomto serveru zvláštní. Občas se mi zdá, že postava plave na mělčině. Jakoby se otírala o dno a to jí hodně zpomaluje. Problém ale je, že plavu i v hlubokých mořích a stejně je to hodně zpomalené.

Rovnou se zeptám na dotaz, ať neotravuji GM ve hře.

Má nějaké účinky zhulená tráva? Ve hře jsem dal /zhulit, když jsem měl u sebe 1 gram a nic to se mnou neudělalo. Je možné, že to bylo množstvím, ale to si nejsem jistý.
DangerRMV
Citace
Kapo napsal:

Pekne napísane, premium ti dám :D

:D:D:D:D Ty máš premium jak toaletní papír :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku