Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nahlásili jste už někdy bug ?
Ano 6 Hlasů
60%
Ne 3 Hlasů
30%
Nevím o čem mluvíš 1 Hlas
10%
Počet hlasů: 10

/bug
Baseball
No byl by to noví příkaz který by se použil kdyby hráč objevil bug a na serveru mě admin spoustu práce. Fungovalo by to jako /dotaz až nato že by to oznamovalo Bugy
img.tpx.cz/uploads/BUG_Bugy.png

Nějak takhle: /bug V závodu Hydraulika mi to nechá po skončení zbraň
Upravil/a Baseball dne 16.02.2014 21:52
AK47
A.. kdyby na serveru nebyl admin, komu by se to zobrazovalo?
+ k čemu to je, když bugy se nahlašují na web? K ničemu Špatný
Baseball
No když jsem oběvil Bug nahlásil jsem to Xeně a pak jsem to natočily
PazZ
Jako jo šlo by to ale myslím si že je to na webu lepší protože upřímně bugy řeší většinou ATomas a nemyslím si že bude každý den ATomas chodit an server kontrolovat bugy co lidi nahlásily + lidi sou řekněme na rovinu hloupý a určitě by tam spaly kraviny . Nesouhlasím Špatný
Undertaker
nevidim vyuziti .. ked je bug nato je tady sekce
Baseball
No ale že s tím nemusíš pořád dokola psát adminům do pm, dyž máš třeba pozastaveni na forku atd..
PazZ
Citace
xX_baseball_Xx napsal:

No ale že s tím nemusíš pořád dokola psát adminům do pm, dyž máš třeba pozastaveni na forku atd..

Když máš pozastavení je to jen a jen tvůj problém v tomto případě bejt tebou napíšu to kámošovy at to na web dá a nebo počkat než ti odepíše admin
KlokanRadek
Špatnýtak tak ludia by tam len kraviny pisali
Sh1TeRkO
Blbosť na n-tú.
Luko
Na to máš web Špatný
-ZTE-
Veru je to zbytočný príkaz a admini s tým vôbec nič nenarobia. Ak je to bug musíš ho nahlásiť na web do príslušnej sekcie kde sa ti ATomas na to vyjadrí či je to bug alebo nie je. Prepáč, ale nesúhlasím.
Macanko
Ked vidis nejaku chybu tak to hod na web Smile Špatný
Frenk98
Od toho jsou tu patřičné sekce ;) Nauč se na webu orientovat trochu víc a pak zjistíš že je /bug zbytečný ;)
ATomas
Nesmysl, ja jsem jediny kdo opravuje bugy, takze nema smysl aby se tohlasilo na serveru.
Jinak polovina nahlasenych chyb je blbe, protoze se dany neumi vyjadrovat. a na serveru na vyjedreni uz vubec neni prostor :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů
25%