Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Stiffy/APP production (SAMP Videa)
stiffy
Zdravím,
zhruba od roku 2010 se pohybuji na SAMP scéně jako MovieMaker s nickem Stiffy, taky 23]Stiffy, [SHERIFF]Stiffy a [APP]Stiffy. Za tu dobu jsem kromě hraní natočil i pár videí, rád se s vámi o ně podělím :D Prosím o jakékoliv hodnocení, kritiku.

1.Vezmu to od posledního, zhruba za měsíc tu máme Vánoce, takže tady je mé vánoční video na trochu jiný způsob.. :D

2.HERO!

3.Spolu s vánoci asi top (podle komentářů a lajků na YT)

4.Mike a jeho příběh

5.Jedno z nejstarších videí, EMO klip k Simple Plan - Untitled

6.Předělávka MEME komiksu (znáte z FejsbůůčQu)

7.Pár dalších scének

69.Toto jsem nenatáčel, ale nevím jestli tu je. Má ho na svědomí člen APP, FleX.

Díky za pozornost a komentář. Čau na serveru.
Upravil stiffy dňa 04.12.2014 18:01
Vikush
To prvé vianočné video sa mi páči, nápad a myšlienka je pekná.
Akurát sa mi nepáči, že je ta hudba hlasnejšia než hlasový komentár.. je to v blbom pomere. Keď niekto niečo hovorí by si to mal skôr stíšiť.
Určite sa mrknem aj na ostatné videa Smile
rikardo
Nazdar, jsou to velice povedená videa. Někdy i vtipné :D. Jen tak dál, dobrá práce. ;)
MaReK_
Ja mam tiež vela dobrých videií ale v hlave. Proste ja nemám nato trpezlivosť :D

Zato ty to máš dobre spracované.. nech sa darí.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
FleX_
Stiffy , bomba a áno som tu díki aj za upload toho môjho videa , ale považujem sa za amatéra a kedže som dlhšie videá nerobil ani nie som v tom lepší. Za to tvoje videa paráda , keby si chcel ešte niekedy čosi podniknúť napíš SZ dám skype každopádne ťa rád vidím.
RiX
Jestli plánuješ natočit něco i na Xmas Party 2014 tak se máme na co těšit :D
Jen tak dál, tvá tvorba je opravdu zajímavá a určitě by byla škoda kdyby ses v tom nerozvíjel dál Smile
stiffy
Zvuk je dlouhodobě moje největší slabina, toho jsem si vědom a snad to v budoucnu napravím :D bohužel mi odešel ntb, takže v nejbližší době nic nového neplánuji - proto jsem si řekl, že se o tvorbu podělím, něco jako takové paměti :D
//flexi, tvoje video jsem chtěl uvést hlavně kvůli tomu, že ze všech APP videí mi přijde nejlíp zpracované (coloring atp.)
//marek, to je největší problém :D takových nápadů, jen se do toho nikomu nechce - někdy to není ani tvoje chyba, samp toho bohužel zase tolik neumí Sad

Každopádně díky všem za kladné komentáře, díky Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
19%
Akce smrti
3 Hlasov
6%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 24