Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[Návrh]Zase kolem bydlení
Lee
Ahoj, celkem delší dobu sleduji, že se prodává míň a míň domů.. Hráči, kteří mají dům jsou dlouho neaktivní. Proto navrhuji aby se "zpátky" zavedlo inkaso, Aby to byla aspoň malá částka. Hráč by si "pronajal" dům vždy na 14 dní, pokud by se tak nestalo, dům by propadl městu.

Vím, že se říká, že věci, které odstaníš jen tak nepřidáš zpátky, ale prosím tě aby jsi to zvážil, popřípadně vymyslel něco svého..

Děkuji aspoň za přečtení a přeju hezký den Smile
FaSTeR
Máš pravdu, ale tohle je jedna z věcí, kterou na serveru zpátky fakt nechci.Hraju tam pro zábavu a né pro vydělání $ a placení inkasa. :D
SmouKy_
Hele, já mám dům který jsem si kupoval ještě když jsem měl hodně $$, nyní nemám skoro nic, peníze mám jen z admin závodů z kterých jsou pěkný almužny, proto nesouhlasím
CzSK
Citácia
Tumik napsal:

Fastere Leemu jde spíše o to, že by to urychlilo uvolňování domů a ne odvádění $ ze serveru.

S inkasem bych neměl problém, pomohlo by vyřešit dvě věci výše uvedené, ovšem kdyby se mělo zavést, bylo by třeba udělat dům něčím, co by hráčům umožňovalo mnohem více, než pouhý spawn u domu, uložení zbraní, jídla. Hráči si domy kupují jenom z principu, že chtějí vlastnit dům, ale nic z něho nemají. Tohle kdyby se nějak vymyslelo a upravilo, pak by inkaso dávalo svůj smysl.

S tím souhlasím.
Prozatím ale nesouhlasím se zavedením inkasa. Všem je určitě jasný proč a máte pravdu. Vlastním 2 velký vily a jednu menší. Řekl bych, že bych se fakt časem nedoplatil. :D Ty baráky člověk má kvůli pozemku - autům a nebo kvůli obchodování. Dokud by neměli domy jiný využití, nemá smysl dávat inkaso zpět.
Lee
Já nemyslím inkasa za 80mg nebo tak.. Myslel jsem pouze nějakou malou část, třeba 100k, aby to hráče "nic" nestálo, ale zase měl zarezervovaný dům. Co jsem dneska objížděl domy tak spoustu hráčů jsem na serveru nikdy neviděl a to hraju skoro pořád..
FaSTeR
Tumik - No jasně. :D Vím jak to myslel, ale ? Stejně to bude mít dopad na peníze.

No, napadlo mě, že inkaso by mohlo mít využití např, při dodání zbraní.
Samozřejmě by také záleželo na domu. Např: Vila hráče CzSk - by platila xxx částku denně, no a za placení inkasa by danému hráči do domu přišly nějaké zbraně, např. sawn off, rpg atp.. No a hráči co by vlastnili nějaký karavan a platili by xx částku za inkaso by do domu přišly zbraně např. D.eagle, atd.. Takhle by se to dalo nějak rozvhnout mezi úroveň domů podle def.ceny a inkasa. Samozřejmě je to potřeba víc domyslet, k tomuhle by se dala připojit i další práce, nebo jenom přidat další misi k Bezpečákovi. Na druhou stranu by úplně ztratili využití nemovitosti Ammunation a hodně by poklesly ceny domů v dražbě. Takže si nejsem jistý , samozřejmě existuje asi víc variant na využití domu. No, ale jak jsi psal Tumo, zatím inkaso asi nemá cenu, dokud se nenajde něco fakt pěkného co by to uplatnilo. Smile
CzSK
Citácia
Lee napsal:

Já nemyslím inkasa za 80mg nebo tak.. Myslel jsem pouze nějakou malou část, třeba 100k, aby to hráče "nic" nestálo, ale zase měl zarezervovaný dům. Co jsem dneska objížděl domy tak spoustu hráčů jsem na serveru nikdy neviděl a to hraju skoro pořád..

Nedávno jsem nahlašoval půlku Vinewoodu kvůli neaktivitě hráčů. Ze všech těch, se vydražili jenom 3 domy. Ty hráči přijdou na server ale opravdu jen na minutu a pak je zase nevidíš viz. [M]asina. Neviděl jsem ho tam i půl roku, rok? Ale pořád nemá dům na zrušení.
Mířím na to, že i když se ukážou na tu minutu, tak si za tu minutu můžou hodit zase nový inkaso.
Po případě udělej to samí, vyhlídni domy o kterých máš podezření, že je vlastní neaktivní hráči a nahlaš to hlavním.
MaReK_
Máš pravdu minule som pozeral domy a mali to taky hrači čo som ich ešte nikdy nevidel.

Takých 100-200k denne by nikoho nezabilo.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
TimG
Zatial s návrhom nesúhlasím.
Citácia
Ty baráky člověk má kvůli pozemku - autům a nebo kvůli obchodování. Dokud by neměli domy jiný využití, nemá smysl dávat inkaso zpět.

Myslím, že cezet to vystihol.
Baseball
Navrhuji JEN pro toto aby platil třeba 25 000$ na měsíc. To stačí aby se udržoval stav nějak trochu chytře. Jediný problém je aby to nebylo jako ochranka nemek.. Máš 2 dni do vypršení a už můžeš koupit další měsíc. (jinak to nemá cenu)
andyyzz
No větší sumy by asi nikdo nechtěl (viz Cezet) a dávat menší sumy je nesmysl protože když se někdo připojí jednou za měsíc aby nepřišel o účet tak to pro toho hráče nebude problém odkliknout i to inkaso. Ale chtělo by to něco vymyslet na uvolňování domů, to nepopírám.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
38%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasov
25%