Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Příjdete se podívat na TS3 Superpařby ?
Ano, rád 8 Hlasů
47%
Ne, nemám zájem 9 Hlasů
53%
Počet hlasů: 17

TS3 SERVER + struktura
WEYN
Zdravím všechny hráče SUPERPAŘBY.EU

Po vzájemné domluvě s Atomasem majitelem SP vznikla nová struktura TS3 serveru. Všichni jistě víte, že tento TS3 server existuje a proto vznikl i tento "článek".

TEAMSPEAK je bez VIP výhod tudíž - NIKOMU nemusíte na nic platit za jeho používání. VŠE je zdarma !

INFO pro SP Funkcionáře :

- Po příchodu na TS3 server dostáváte ikonku
- Pravomoce k využívání vašich místností
- "Rady do začátku"
- MOŽNOST požádat si o pravomoce na TS3 SERVERU

INFO PRO HRÁČE :

- Po příchodu na TS3 server dostáváte ikonku SP PLAYER
- Právo založit si vlastní místnost, která však musí spadat do sekce k tomu určené (GANG,FIRMA,HRÁČSKÁ)
- MOŽNOST požádat si o pravomoce na TS3 SERVERU

INFO O SERVERU :
- Majitelé : WEYN, ATOMAS (Přístupy FTP, ban/unban)
- Admini (NEMOHOU banovat, pouze dohlížejí na chod TS3)
- Nábor aktivních administrátorů starších 18 let
- Zatím 50 slotů (14.1.2016 150 slotů)
- Rozdělení místností (hráčské,gang,firemní)
- Ochota ze strany adminů + supportu.
- Hosting Fakaheda

Budu rád, za každého spokojeného uživatele !
Jsme tu pro vás ! ts.superparba.eu:6160
ZaboS
Rozhodně doporučuji toto TS, pokud si chcete s někým pokecat Smile Už tam nějaký pátek chodím a jsem naprosto spokojený Smile Administrátoři jsou tam super a je s nimi i dobrý pokec Smile Takže rozhodně sem Smile
Baseball
Nevím proč zakládáte další topick o TS3..

Tak nejprve začnu od záporů, nelíbí se mi že TS SuperPařby má někdo kdo je na SP nový, čekám vlnu hejtů :D, na tom TS se mi nelíbí že si KAŽDÝ může založi vlastní, pak tam vzniká velké množství roomek, no ale budiš.

Teď co se mi líbí že se toho konečně někdo chytil a že to snad pojede.

to by bylo asi vše, nic víc nic míň
Spamer
Na SP TS chodim už velmi dlho a keď som chcel od admina niečo malo kedy mi odpisal teraz ? majitel teda WEYN je tam skoro stale a odpisuje TS sa mi pačí som tam skoro každy deň :D :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Bony
Já jsem zvědavej jak dlouho to pojede. Ale přeji hodně štěstí

Citace
Baseball napsal:

Nevím proč zakládáte další topick o TS3..

Tak nejprve začnu od záporů, nelíbí se mi že TS SuperPařby má někdo kdo je na SP nový, čekám vlnu hejtů :D, na tom TS se mi nelíbí že si KAŽDÝ může založi vlastní, pak tam vzniká velké množství roomek, no ale budiš.

Teď co se mi líbí že se toho konečně někdo chytil a že to snad pojede.

to by bylo asi vše, nic víc nic míň

No kdyby nědo řekl bú, tak bratr, který hrál na SP (teď jen zatím udržuje účet) vlastní TS už 2 roky. Zatím tam má 85 slotů, ale od 3 ledna navyšuje zhruba na 500 slotů(Ještě se neví na 100%, jestli to klapne), ale jediná nevýhoda by byla, že je to TS pro asi 8 her, takže by tam byla i jiná komunita a jiná IP než superparba
Baseball
Tak právě to nejde, musí to být výhradně pro SP. Jinak to nesmí být prezentované na SP
Bony
Citace
Baseball napsal:

Tak právě to nejde, musí to být výhradně pro SP. Jinak to nesmí být prezentované na SP

Teď si řekl úplně super větu, která tu vyyvrací půlku webu. Takže TS 3 musí být výhradně pro SP, ale reklamy na jiné hry, či jejich prezentace, která stejně ovlivňuje chod SP tu být smí, akorát se nejedná o mluvený hovor, ale o písemný

Teď jsem odbočil od tématu

No já nevím snad to co odbočilo od tématu ti řeklo vše. Já vím že by to tu být nemělo, ale není to snad jedno ?

Btw ten 2. topik se taky vztahuje na to samé TS ? Jelikož jsou to stejné IP, ale tam je psaný o VIP zde zase VIP není, tak by se v tom mohl udělat pořádek
WEYN
Ahoj BONY.

Toto je finální úprava TS3 serveru speciálně dle představ Atomase, aby vše mohlo fungovat tak jako má a aby naše "soužítí" bylo v harmonii.

Snažil jsem se maximálně vyjít vstříc všem představám a požadavkům.
VIP výhody ATOMAS odmítl tudíž já ho respektuji a žádné nejsou a ani nebudou.
TS3 server může mít kdykoliv 512 slotů je jen otázka času zdali příjdou uživatelé.

TS3 server slouží jako komunikační server pouze pro SUPERPAŘBU.
Žádné jiné reklamy ani komunity nejsou přípustné.
TS3 server je zaplacený na půlroku dopředu a sloty se budou upravovat dle potřeby.

S přátelským pozdravem

WEYN$
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
38%
Budu hrát SuperPařbu